Uyku Sersemliği

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
-tuvalte gidiyorum diye mutfaga girip salak salak etrafa bakıp ilginc ruya yorumları dusunmek

-gozlugu cikarmadan yuzu yıkamaya calısmak.

-oturma odasının perdesini çekiştirip yatak odasına götürmek istemek, hatta bi de bunun son derece normal olduğunu sinirli bi şekilde savunmak.

-asetonla makyaj çıkarmaya çalışmak

-evden çıktıktan sonra, elinizi çantanıza attığınızda cep telefonu yerine televizyon kumandası bulmak.

-okula geç kaldım deyip tatil günü hazırlanıp evden çıkıp, durakta acı gerçeğin farkına varmak

-sahur vakti mutfaktaki gürültüyü pazar kahvaltısını kaçırıyorum diye sanmak ve normalde yatağın solundan kalmak gerekirken, yön kavramını kaybedip sağ taraftan kahvaltıya yetişmek için kalkıp duvara çarpmak.

-pijamayı çıkarırken hızını alamayıp donu da çıkartmak.

kül tablasını boşaltayım derken kül tablasını komple çöpe atmak ve sigaranın külünü masaya silkmek.

-uykunun en guzel yerinde cep telefonunun sesine uyanip "kim o" diyerek kapiya yonelmek..

-rüyada babanın aldığı playstation'u gerçek zannetmek...uyku sersemi kalkıp odada playstation aramak...

-çalmayan saati susturmaya çalışmak.

-televizyon karşısında uyuyakalmadan önce iki terlik arasına yere konmuş kumandayı terlik sanıp, babanın ikazını duyana kadar inatla giymeye çalışmak

-yataga normal sekilde yatmaktansa enlemesine yatıp gecenin bir vakti uyanıp dönmeye calısırken dengeyi kaybedip burnunun ustune dusüp burnu kırmaya calısmak.

-bulasiklari buzdolabina koymak, dus jelini sampuan olarak kullanmak.

bu sersemlikler için illa uykulu olmaya gerek yok:))

-okula geç kaldım deyip tatil günü hazırlanıp evden çıkıp, durakta acı gerçeğin farkına varmak

bunu bi cumartesi günü yapmıştım ama okula gelince anladım

bu bana da oldu da senin kadar ileri gitmedim sadece gömleğimi giymiştim ki takvim yaprağında c.tesi yazıyordu tabi paramparca olmuş bir uyku...

herkesin başına gelebiliyo arkadaşlar bunlar
bi dalgınlık hali
bi uykusuzluk
herşay olabiliyo
paylaşım için teşekkürler

bu sersemlikler için illa uykulu olmaya gerek yok:))

kesinlikle katılıyorum.

üniversitede final döneminde ocağı açıp çaydanlığı aspiratörün üstüne koyduktan sonra saatlerce suyun kaynamasını beklediğim olmuştur benimde =)

ve buna ancak sınavların sonunda gülebildim =)

Sabah sabah telefon calıyor telefonu elime alıyorum alo diyorum telefon calmaya devam ediyor, lan olm alo dedim ya konussana ne hala arıosun diorum telefon susmuyor sonra dogruluyorum telefon diye sigara pakedini elimde buluyorum.

Bu paragrafta kaç tane salaklık var bulun hadi =)

daha bu gece başıma gelen bi olay:
annem rüyasında bize iftara kalabalık bi misafir grubunun geldiğini görüyo. bu arada da arka komşu mutfakta sahura bişeler hazırlıyo ve garip takırdılar çıkarıyo. annem babamı çimdirip
A-kalk misafirlein ayakkabıları çalıyolar
baba fırlıyo tabi
B-ne ayakkabısı kimse yok
ee annem çakal anlıyo olayı bozuntuya vermiyo
A-ne gördün rüyandada gittin kim bilir kapıya yine

SONUÇ: buradan çıkaracağımız ana düşünce oruç sevaptır...

bende lisedeyken cumartesi günü giyinmiştim.Tam çıkıyodum ewden annem seslendi
oğlum nereye ??
okulaaaa :D
bugün cumartesi..
hade yaa =)

Geçen senede uykum geldi gelicek sahur için saat kurucaktım elimde müzük setinin kumandası telefonun saatini kurcaıma müzük setini kurmuşum.Gece saat 4de tisko tisko oldu ew biranda bütün apartman ayakta :D

vardiyada çalışırken sabah 6 da işe gelecek arkadaş öğle sonu uykusuna yatınca akşam 6 da işe gelmişti kendi vardiya arkadaşlarını değilde bizi görünce iyice afalladı tabii biz durumu öğrenince gırgırın bini bi para :durdurun :biggrin :durdurun :biggrin

Geri