# Uygun'un SözLerini Unutmadık # [ BekLe Sivas GeLiyoruz..!! ]

Taraftarı Teknik Direktör AteşLiyo Evet
DenizLi Sahaya ÜçLü Çektir KartaLa :hhmanD

Siz Bi ŞampiyonLar Ligine GidebiLme İşini HaLLedin Sonra 8 Yemeyiz 9 Yemeyiz Konuşursunuz.

Beşiktaş Yensede Burdayız YeniLsede,Akta Biziz Karada Biziz ;)
Uğraşma Baba Yorgun SivasLı :goz:

Bu Konuyada Son Mesajım.

Sivas Spora İnterToToda BaşarıLar DiLiyoruz :hhmanD uLen Sız Kımsınız Bız Kımız.. Ayrıca Taraftarı Teknik DirekTor DeqıL Amiqo Çoşturur :hhmanD Ne Adamsınız Ya Muhahaha :hhmanD

1.si MozoLe Miяach Arkadaşımızın Manşetinden Sonra Kendisinin Sözlerini Eklemesi İlgimi Çekti ... Konunun İçeriğine Girersin Ne Söylersen Söylersin... Kendini Kapak Yapma Konularına ... Her Neyse..

2.si Maçta Görüşürüz Diyorum .. Çogunlukla Bjk taraftarı olduğu için eleştirilerinizde olabilir normal karşılıyorum .. Kimin yenip yenemeyeceği maçta belli olacak..

3.sü Biz sözümüzün arkasında dururuz...

4.sü Hm.. havalandı diyen arkadaşlarımız var... Peki arkadaşım sen hiç gurur duydun mu Sivassporun başarısıyla ...Kötü yanlarını söylersiniz lafınızda hazır ... Taßi Türk Futbolu bu yüzden gelişmiyor... Bu zihniyetler olduğu sürece Türk Futbolu gelişmeyecekte...

5.si Hm.. olabilir Sivasspor 3 Büyükler karşısında biraz ağır bir futbol sergileyebilir..
Ama gözünüzü seviyim karşınızda CheaLsea yok bu kadarda telaşlanmayın =)

Siz yemediniz mi 8 tane LiverpooLdan ? Biz yediğimiz gollerle değil, yiyeceğimiz gollere karşı tutarız...

Diyeceklerim bu kadar Sivasspor 3 te yese 5 te yese 8 de yese Gene Sivassporluyuz arkadaş =)

arkadaşım seni tebrik ederim böyle güzel açıklama yaptığın için cumartesi günü kırmızı beyazmı siyah beyazmı belli olacak ayrıca ölene kadar da SİVAS lıyım

ben de yorum ve postlarımı yensek de yenilsek de maç sonrasına sakladım.

bjk li arkadaşlara bakıyorumda çok zorunuza gitmiş gibi. zaten hepiniz bilirsinizki yarası olan gocunur..sanki bjk anasının karnındanmı buralara geldi. herşeyin bir başlangıçı vardır ve o başlangiçi bizde başlattık. sizlerin elindeki imkan bizde olsa kimleri devirmeyizki??? keşke türkiyede futbol sahada oynandığı gibi kalsa. ama bunu perde arkasında birde masada oynananlar var. bu hafta sizi yendiğimizde yine burada görmek isterim hepinizi...

Size Sadece Gülüyorum .. Şu Maç Günü Gelsin Sizi Bi Yenelim :D O zaman Görürsünüz Akla Karayı .. :D

Unutmayın ki ; Taraftarı Ateşleyende Teknik Direktördür..
Söylediği sözler sizi rencide edebilir .. =) Ama bu bi gerçek =) Gerçekler acıdır beşiktaş taraftarı =)

Neyse gene söylüyorum .. Bu kadar telaşlanmayın.. Yorumlarınızı Maç Sonuna Saklayın =)

Bülent Uygun '' 8 Yemeyiz '' Demiş evet doğru =)

Neyse uzun lafın kısası diğer arkadaşlara birşey demiyorum .. Şimdi birşey söylesek hemen ban attırırlar.. Ban atmak oyuncak oldu taßi ...

atarlar illaki atarlar nede iyi yaparlar :D:D:D:D:D

PEKİ ARKADAŞLAR HİÇ ARAŞTIRDINIZMI BU LAFI NEDEN SÖYLEMİŞ??????? ASLINI BİR ARAŞTIRIN SORUN..BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ...ÇIKIP SAYGISIZ BİR BJK li :SİZ AVRUPADA NE YAPABİLİRSİNİZ DERSE ..SONUNDA BÖYLE BİR CEVAP ALIR TABİKİİİİİİ..SONUNDADA O LAF EVLAT ACISI GİBİ İNSANIN İÇİNE OTURUR TABİKİİİ:))))))))

bjk li arkadaşlara bakıyorumda çok zorunuza gitmiş gibi. zaten hepiniz bilirsinizki yarası olan gocunur..sanki bjk anasının karnındanmı buralara geldi. herşeyin bir başlangıçı vardır ve o başlangiçi bizde başlattık. sizlerin elindeki imkan bizde olsa kimleri devirmeyizki??? keşke türkiyede futbol sahada oynandığı gibi kalsa. ama bunu perde arkasında birde masada oynananlar var. bu hafta sizi yendiğimizde yine burada görmek isterim hepinizi...

PEKİ ARKADAŞLAR HİÇ ARAŞTIRDINIZMI BU LAFI NEDEN SÖYLEMİŞ??????? ASLINI BİR ARAŞTIRIN SORUN..BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ...ÇIKIP SAYGISIZ BİR BJK li :SİZ AVRUPADA NE YAPABİLİRSİNİZ DERSE ..SONUNDA BÖYLE BİR CEVAP ALIR TABİKİİİİİİ..SONUNDADA O LAF EVLAT ACISI GİBİ İNSANIN İÇİNE OTURUR TABİKİİİ:))))))))

sizdeki imkanlar bizde olsa demişsiniz yaa işte o imkanlardan dolayı biz Beşiktaşız sizde sivassınız işte o imkanlardan dolayı biz 106 yıldır varız siz 40 bilmem anlatabildimmi...

doğru demiş kim demişse ne yapabilirsiniz yada yaptınız söyleyebilirmisin bana!!!daha bir elin parmakları kadar sene önce 2.lig yada yükselme grubundayken şimdi avrupa hikayesi falan hikaye cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuz tıpkı gecen seneki gibi....

iki yıl sonra ligden düşecekler hala konuşuyolar o zamanda konuşurlar.....

1.si MozoLe Miяach Arkadaşımızın Manşetinden Sonra Kendisinin Sözlerini Eklemesi İlgimi Çekti ... Konunun İçeriğine Girersin Ne Söylersen Söylersin... Kendini Kapak Yapma Konularına ... Her Neyse..

2.si Maçta Görüşürüz Diyorum .. Çogunlukla Bjk taraftarı olduğu için eleştirilerinizde olabilir normal karşılıyorum .. Kimin yenip yenemeyeceği maçta belli olacak..

3.sü Biz sözümüzün arkasında dururuz...

4.sü Hm.. havalandı diyen arkadaşlarımız var... Peki arkadaşım sen hiç gurur duydun mu Sivassporun başarısıyla ...Kötü yanlarını söylersiniz lafınızda hazır ... Taßi Türk Futbolu bu yüzden gelişmiyor... Bu zihniyetler olduğu sürece Türk Futbolu gelişmeyecekte...

5.si Hm.. olabilir Sivasspor 3 Büyükler karşısında biraz ağır bir futbol sergileyebilir..
Ama gözünüzü seviyim karşınızda CheaLsea yok bu kadarda telaşlanmayın =)

Siz yemediniz mi 8 tane LiverpooLdan ? Biz yediğimiz gollerle değil, yiyeceğimiz gollere karşı tutarız...

Diyeceklerim bu kadar Sivasspor 3 te yese 5 te yese 8 de yese Gene Sivassporluyuz arkadaş =)

bu laflarından sonra verilecek net ve kısa cevap ver size 4 atan fener neden dierlerini yenemedi yoksa fener baba takımınızda sattınızmı maçı ??

SATILMIŞ BİR LİG İSTEMİORUZ!

Geri