# Uygun'un SözLerini Unutmadık # [ BekLe Sivas GeLiyoruz..!! ]

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
"7 yeriz, 9 yeriz, ancak 8 yemeyiz" diyerek Beşiktaş´a göndermede bulunan Bülent Uygun´a, Sivasspor maçı öncesinde Üzülmez yanıt verdi: Biz gerekeni futbolumuzla söyleyeceğiz.

33fcfmu.jpg

Uygun, ‘7 gol yeriz, 9 gol yeriz, ancak 8 yemeyiz’ demişti. Bu sözler bir gaf değildi. Resmen bizimle dalga geçmeye çalıştı... Biz o seviyeye inip, laf yarışına girmeyeceğiz. Sporcuyuz, işimiz futbol oynamak. Çıkıp oynayacağız ve gerekeni yapacağız...

‘Dalga geçmeye çalıştı’
Fenerbahçe-Sivasspor maçı öncesinde Bülent Uygun, “7 gol yeriz, 9 gol yeriz, ancak 8 yemeyiz” diyerek Beşiktaş’ın Liverpool hezimetine göndermede bulunmuş ve tepkileri üzerinde toplamıştı. Bu haftaki Sivasspor-Beşiktaş karşılaşması yaklaşırken, Kara Kartal’ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Üzülmez bir açıklamada bulundu. Takım arkadaşları adına konuştuğunu belirten deneyimli futbolcu, “Bu sözler bir gaf değildi. Resmen bizimle dalga geçmeye çalıştı” dedi.

‘Gerekeni yapacağız’
“Biz o seviyeye inip, laf yarışına girmeyeceğiz” ifadesini kullanan Üzülmez şöyle devam etti: Sporcuyuz, futbolcuyuz ve işimiz futbol oynamak. Çıkıp, oynayacağız ve gerekeni yapacağız. Bunu da herkes görecek. Şampiyonluk konusuna gelince... Konuşmak için erken, kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk heyecanı, takımdaki herkesin gözünden okunuyor. En başta da hocamızın... Bu işi başaracak kapasiteye sahibiz” diye konuştu.

Orhan YILDIRIM

Bülent Uygun ne söylemişti?
“Avrupa’da hangi kupaya katılırsak, ona göre transferler yapacağız. Bu UEFA da olabilir, Şampiyonlar Ligi de... Burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok iyi biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz...”

Fanatik..

[ Bu Sozunu Senın Gıbı Kendımızı aLçaLtıp PoLemiqe Girerek CevapLamıcaz...Bu SozLerini Cumartesi Saat 19:00da LiderLiqi eLinden aLıp Kendi Sahanda Seni Ezerek CevapLıcaz..]

İşte İbo bu laftan sonra gerçekten delirmiştir. :)

Birazcık Göze Çarptı AdamLar Sağa SoLa Laf Atmaya BaşLadı. :saskin
Ne HadLerine Bize Laf Atmak?
Hadi Fb,Gs oLsa Neyse..
Sivas.. Kaç SeneLik Tarihin Veya Kaç Tane Kupan Var 4 Maç Kazandınız Diye Mi Tüm BunLar..

BakaLım Kaç Tane Yiceksiniz Bu Hafta ;)

:hhmanD

Ya hakkaten bu Sivas neyine güveniyo anlamadım. Adam faul verilmedi puanımız çalındı diye kulübeyi yıktı yaa. Başka hangi anadolu kulübünde var böylesi gerçi istanbul takımlarında bile yok. Fazla havalandı bu Sivas.

hafta sonu BjK'ye veriLecek oranı çok merak ediyorum,duruma göre 2/2 biLe verebiLirim BjK'ye.. :goz:
BüLent Uygun'un bu dediğini (6 ve 8 muhabbetini) Sivasspor'un başında oLmasına rağmen tarafını beLLi etmesine bağLıyorum..
Unutmasın ki geçen sene tarafını tuttuğu takım sayesinde Uefa'ya kaLamamıştı..
Bu sene de umarım iLk 4'e giremezLer,bizi Avrupa'da reziL etmemeLeri için..

1.si MozoLe Miяach Arkadaşımızın Manşetinden Sonra Kendisinin Sözlerini Eklemesi İlgimi Çekti ... Konunun İçeriğine Girersin Ne Söylersen Söylersin... Kendini Kapak Yapma Konularına ... Her Neyse..

2.si Maçta Görüşürüz Diyorum .. Çogunlukla Bjk taraftarı olduğu için eleştirilerinizde olabilir normal karşılıyorum .. Kimin yenip yenemeyeceği maçta belli olacak..

3.sü Biz sözümüzün arkasında dururuz...

4.sü Hm.. havalandı diyen arkadaşlarımız var... Peki arkadaşım sen hiç gurur duydun mu Sivassporun başarısıyla ...Kötü yanlarını söylersiniz lafınızda hazır ... Taßi Türk Futbolu bu yüzden gelişmiyor... Bu zihniyetler olduğu sürece Türk Futbolu gelişmeyecekte...

5.si Hm.. olabilir Sivasspor 3 Büyükler karşısında biraz ağır bir futbol sergileyebilir..
Ama gözünüzü seviyim karşınızda CheaLsea yok bu kadarda telaşlanmayın =)

Siz yemediniz mi 8 tane LiverpooLdan ? Biz yediğimiz gollerle değil, yiyeceğimiz gollere karşı tutarız...

Diyeceklerim bu kadar Sivasspor 3 te yese 5 te yese 8 de yese Gene Sivassporluyuz arkadaş =)

Daha Dün 1 Bugun 2 =) Haddınız Bılmezlık bu Sadece =)
Sene Sonunda Gorusucez Avrupa Sızın İçin Sadece Hayal :hhmanD

Lıverpool dan 8 Dıyorsunuz Siz Olurda Hayallerınızde Oynarsanız. Ha Kıyamet Alametlerı Gerceklesırdı Sampıyonlar Lıgıne Gıdersenız ve Kazara Oynarsanız Yanınızda Matematık Prof. Goturun Yedıklerınızı anca Hesaplarsınız :hhmanD

Neyse Ki BÜYÜK lük Bizde Kalsın
KÜÇÜK lerımızı Hoş Görelim =)

beni sivas'a götürttürmeyin arkadaşlar :D şaka bir yana bülentin söylediği bu demeç benim içimdeki sivasa karşı olan iyimser ne var ne yok aldı götürdü.. zaten fenere her maç inceden inceden yatışlarından az da olsa soğumuştum. gereken cevap ve hesap sahada görülücektir. bülent efendi de sarfettiği sözlerin yönünü dozunu ve sonuçlarını 1 değil 1001 defa düşünüp de söylemeli. çünkü karşısında koskocaman bi Beşiktaş var..

Sivaslı maddeleri sıralamışsın da arkadaşım görmediğiniz bazı konular var. Sivas sporun başarısından elbetteki gurur duyuyorum, bir sivaslı olarak(sivassporlu demiyorum "sivaslı"). Ama daha herşeyin başındayken önünüzde daha çok yıl varken bülent uygunun söyledği laflar sence etik mi? Nedense başkasının şeyiyle gerdeğe girmeyi çok seviyor bülent uygun. o bizim kaç yediğimize değil kendi yiyeceklerine baksın. başkasının başarısızlıklarıyla övüneceklerine kendi başarılarıyla övünsün. o bu lafı söylemeden Beşiktaş olamayacaksa Sivas şampiyon olsun istiyordum. Ama belliki Sivas malum takımın kardeş takımı olmak için can atıyo.

1.si MozoLe Miяach Arkadaşımızın Manşetinden Sonra Kendisinin Sözlerini Eklemesi İlgimi Çekti ... Konunun İçeriğine Girersin Ne Söylersen Söylersin... Kendini Kapak Yapma Konularına ... Her Neyse..​

MozoLe'nin Kendi Konusu BaşLığı İstediği Gibi Atar..

2.si Maçta Görüşürüz Diyorum .. Çogunlukla Bjk taraftarı olduğu için eleştirilerinizde olabilir normal karşılıyorum .. Kimin yenip yenemeyeceği maçta belli olacak..

ELeştiriLer oLmassa Ne Zevki KaLır MaçLarın?
Normal KarşıLamaman Enterasan oLurdu Zaten.

3.sü Biz sözümüzün arkasında dururuz...​

BüLent Uygun Beyefendi Neden O Zaman YanLış AnLaşıLdım Dedi Ve Özür DiLeme İhtiyacı Duydu?

4.sü Hm.. havalandı diyen arkadaşlarımız var... Peki arkadaşım sen hiç gurur duydun mu Sivassporun başarısıyla ...Kötü yanlarını söylersiniz lafınızda hazır ... Taßi Türk Futbolu bu yüzden gelişmiyor... Bu zihniyetler olduğu sürece Türk Futbolu gelişmeyecekte...

Beşiktaş oLmassa Sivas oLsun Diyorum Sanırım Bu YeterLidir Bence.
Şuan YapıLmış Bi Yorum DeğiL İnanki Bunu İstiyorum ;)

5.si Hm.. olabilir Sivasspor 3 Büyükler karşısında biraz ağır bir futbol sergileyebilir..

Bu Takım Senin O Büyüttüğün CheLsea'yLede KarşıLaştı BarceLona'yLada Ve GaLibiyette aLdı.Sizden Çekinceğimizi Sanmıyorum.He Sert Oyun MeseLesine GeLince BizimkiLer Hammurabi'yi Örnek aLırLar Haberiniz oLsun.. Kısasa Kısas :goz:

Siz yemediniz mi 8 tane LiverpooLdan ? Biz yediğimiz gollerle değil, yiyeceğimiz gollere karşı tutarız...
Siz O Seviyeye GeLince Makaranızı Yaparsınız.. :goz:

Son oLarak ;

Korkunun EceLe Faydası Yok

GE - - YO - RUZ !

BüLent Uyqunun Dun Bı Tvde AçıkLaması Vardı..Kendı Takımından Bı Oyuncusunun Kardesinin Kan'a İhtiyacı Varmıs..Hemen Çarşıyı Aradıqını Ve Anında 100 Unıte Kan GönderıLdıqını BeLirtti Ve MinnetLerini Sundu =) NoLdu BuLent Bey Sen BiLe Bu Kadar DeLikanLı Takım Ve Taraftarına Teşekkür Ettın..NoLduqunu SoyLeyım..BuLent Hayatında Hiç Bu Kadar YürekLi Ve Adam Gibi AdamLarın oLuşturduqu Gerek TaraftarıyLa Gerek TakımıyLa HerşeyiyLe Örnek Bi Takımı Görunce Yaptıqı AffoLa Ama EşşekLiqi AnLadı Teşekkür Ettı Tv Proqramında Beşiktaşa Ve ÇARŞIYA..

BöLe Medya Maymunu oLarak Hiç Bi Başarı eLde Edemezsın BüLentcim..Madem Övunuyorsun TakımınLa Medyaya Hiç BuLaşmadan Devam Et...İşte Biz O Zaman Sana Kaypak Demez DeLikanLı BüLent Derız..Fenere YaLakaLık Yapıpta Beşiktaşa Ve GaLatasaraya Yaptıqın DusmanLıkLa Hiç Bişey eLde Edemez Aksine Çok Buyuk Zarar Görursun..Biz 106 YıLLık Bi Çınarız Haddini BiL Ona Göre Konuş Bundan Sonra..

belki bir gün fenere gelirim diye bu yalakalıklar falan bir takım hareketler fazla zorlama bülentçiim gelemezsin aykut kocamanı gör ibret al adam şampiyon olduğu sene karakter zayıflamasından takımdan kovuldu ama bunu kanıtlamak istercesine her maçta fenere yatarak kovulduğu kapıdan değilde bacadan girmeye çalısıyor ama nafile
fener sizi almaz bosuna uğraşmayın

arkadaşLar tamam sakin..
karşıLıkLı atışmaLarı bir yana bırakaLım..
bana kaLırsa ki bunun bana kaLırsası yok,BüLen Uygun'un dedikLeri %100 yanLış ve kışkırtıcıdır,yani ben bi gsLi oLarak rahatsız oLuyorsam bu durumda BjK'LiLeri düşünemiyorum..
Yine de bu foruma SivasLı arkadaşLarımızın da eLbette girdiğini düşünürsek yani bi takıma ait bi forum değiL burası,bu yüzden biraz daha sakin.. :goz:

olay karşımızda chelsea barca yada juve olması değil söylenen sözdür,karşındakinle aynı seviyeye geleceksin ki karşındakine laf dokundurabilesin,kendi adıma söylüyorum o lafı fb yada gs den biri söylese bu kadar tepki vermezdim çünkü ziyadesiyle büyük takımlardır sivas spor gibi daha 40 yıllık bir takım değillerdir ve biz nasıl onları tamamlıyorsak onlarda bizi tamamlayan takımlardır...mazisinde HİÇ başarısı olmayan bizim yanımızda daha DÜNKÜ ÇOCUK sayılabilecek bir takımın ve yine mazisinde teknik direktör olarak HİÇ bir başarısı olmayan ve yine diğer teknik direktörler arasında DÜNKÜ ÇOCUK sayılabilecek bir teknik direktörün bunları söylemesi KISKANÇLIKTAN ÇEKEMEMEZLİKTEN başka birşey değildir...lafı uzatmaya gerek yok ne demiş atalarımız davul bile dengi dengine...DENGİMİZ OLUN Kİ SİZİ KAALE ALALIM....

мυѕтαƒαƒв;4155438' Alıntı:
Süper Konuşmuş büLent Hoca 6 Yemeyiz 8 Yemeyiz feLan FbLi Adam Abi :p

7 Yemeyiz Dememiş Ama :durdurun
4 Yemeyiz Dememiş Ama :durdurun
0 Çekmeyiz Dememiş Ama :durdurun

:p

Size Sadece Gülüyorum .. Şu Maç Günü Gelsin Sizi Bi Yenelim :D O zaman Görürsünüz Akla Karayı .. :D

Unutmayın ki ; Taraftarı Ateşleyende Teknik Direktördür..
Söylediği sözler sizi rencide edebilir .. =) Ama bu bi gerçek =) Gerçekler acıdır beşiktaş taraftarı =)

Neyse gene söylüyorum .. Bu kadar telaşlanmayın.. Yorumlarınızı Maç Sonuna Saklayın =)

Bülent Uygun '' 8 Yemeyiz '' Demiş evet doğru =)

Neyse uzun lafın kısası diğer arkadaşlara birşey demiyorum .. Şimdi birşey söylesek hemen ban attırırlar.. Ban atmak oyuncak oldu taßi ...

Geri