uygar dünyamızdan görüntüler ..

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
KAN

p_1193868024.jpeg

GÖZYAŞI

p_1193868069.jpeg

AÇLIK

p_1193868104.jpeg

ACI

p_1193868140.gif

SAVAŞ

p_1193868194.jpeg

İŞKENCE, TECAVÜZ, ZULUM

p_1193868235.gif

İhtirasa, kine, sapkınlığa sınır tanımayan iki ülke; İsrail ve ABD son yıllarda dökülen kanın, gözyaşının, yaşanan açlık ve sefaletin, savaşların işkencelerin kıyımların baş sorumluları...!!

p_1193868453.jpeg

p_1193868519.jpeg

ßu iki ülkenin politikalarının destekçisi AB de bu zulmün başka bir ortağı..

p_1193868549.gif

Bu ülkeleri emperyalist politikalar izlemeye yönelten güç ise: Küresel Sermaye..
• Küresel sermayenin ürünlerini kullandığımız için o kanda bizim de payımız var.
• Yani biz de suçluyuz.
• O kan, o gözyaşı bizim eserimiz.

p_1193868596.jpeg

Küresel bir ayaküstü yiyecek markasının ürününü yerken Afrika’da açlıktan ölen çocukların etini kemirdiğini

p_1193868810.JPEG

DÜŞÜNDÜN MÜ? Küresel sermayenin ürünlerine verdiğin her kuruşun Irak’a bomba olarak düştüğünü, Yarın O bombaların, Türkiye’nin de arasında bulunduğu 22 ülkenin sınırlarını değiştirmek için kullanılabileceğini aklına getirdin mi ?

p_1193868839.JPEG

p_1193868931.gif

p_1193868943.JPEG

• ABD ve yandaşlarının tek gücü küresel sermaye, küresel sermayenin tek destekçisi de sensin.
• Sen , ben, siz, biz kısacası dünyadaki milyarlarca mazlum ve masum istersek bu kanı ve gözyaşını durdururuz.
• Kandan ve gözyaşından arınmış bir dünya için ,
“KÜRESEL SERMAYE ÜRÜNLERİNE HAYIR” diyoruz.
Kendisini bu toprağa, bu toprağın insanına bağlı hisseden, Milletin bölünmez bütünlüğü, tam bağımsızlık ve anti emperyalizm ortak paydalarında birleşen,
ABD ve yandaşlarının yaptıklarına dur demek gerektiğine inanan,
Herkesi bu boykota katılmaya çağırıyoruz
• Esnafımızı Marketine-Büfesine “İşyerimiz Küresel Sermayeyi boykot kampanyasına katılmaktadır” afişleri asarak bu kampanyaya katılmaya,
• İnsanımızı da küresel sermayenin ürünlerini almamaya ve yerli malı kullanmaya davet ediyoruz.
• Küresel Sermayenin yerli borazanları ne derlerse desinler, istersek küresel sermayenin sonunu getirebileceğimize, inanıyoruz
• İnanmak başarmaktır.
• İnanıyoruz başaracağız.

ALINTIDIR ..​

Güzel özetlenmiş bi konu.Teşekkürler

ay çok kötü oldum insanlığımdan utandım..eline sağlık güzel ruhlu bayan.

Çok güzel söylüyorsun ama bu ülkede çimentoyu fransızlar çıkarıyor. Bu kampanyaya katılmak için sokakta mı yatmamız lazım? Tamam anlıyorum nike adidas ayakkabı kullanmayalım ama yurt içinde üretilen plastik(spor) ayakkabıların plastiğini kim üretiyo??? Türkiyenin tekstil üretiminde küreselleşen şehri Denizli bile pamuk'unu yurtdışından alıyor yeterli pamuk üretimi olmadığı ve/veya dışardan gelenin daha ucuz olduğu için !!! Küresel sermaye ile mücadele marka ürün almamakla olmaz arkadaşlar siyasi boyutu vardır. Ayrıca o küresel sermaye olmasa ülke şuan ayakta bile olamayacak borsadaki paraların dağılımını incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Olayları biraz daha mantık çerçevesinde yorumlayıp duygusallıktan uzaklaşırsak evet ancak o zaman küresel sermaye ile başedebiliriz.

Medenİyet DedİĞİn Tek DİŞİ KalmiŞ Canavar....

Coca Cola Nin Sahİbİ Kazancinin TÜmÜnÜ İsraİl Donanmasina BaĞiŞlamiŞti..

Bİreysel Bİlgİlenme İle KÜresel Sermayenİn ÖnÜne GeÇİle BİleceĞİne

İnananlardanim..

çok güzel hazırlanmış. tebrikler.

edit: darksage sanada katılıyorum sonuna kadar. çıkmazdayız şu anda yani. seninde ifade ettiğin gibi.

süper bi konu bence sabitlensin.. emeğine sağlık böyle bir dünayda yaşıyoruz ve biz uygarız milenyumdayız

dile kilit vurulduğu an
konuya yorumumu gözlerim yapıyor

Buna benzer onlarca konu yapilabilir.. hergün yeni bir olay yaşanıyor çünkü ..

bunlar dünyanın acı yanları boykot çözüm getirir ancak sınırlı olur
devlet kademesinde çözüm bulunmalı

Ellerine SAglik Yengem , Güzel bir konu Thanks

Sonumuz ne olacak bilmiyorum..
Hiç bir kelime hiç bir cümle anlatamazki söylemek istediklerimi
eline sağlık canım...

emeğin için sağol ibret alınması gereken konular

Geri