Uydunet'e Geçmeyi Düşünüyorum İyi midir Sizce ?

goleli

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu TTnet 'ten bıktım usandım artık .Uydunete geçmeyi düşünüyorum ama etrafımdan hiçte olumlu tepkiler almadım açıkcası..
Kullananlar eksilerini ve artılarını benimle paylaşırsa sevinirim .Şimdiden teşekkürler ...

Uydu net eğer bulunduğun bölgede iyi ise en iyi servis sağlayıcı ama kötü ise çok çok kötüdür.
Yakın Çevrende kullananlara sormadan alma.

kötü derken nesi kötü mesela ???
fiyatı mı yüksek veya nasıl bir kötülük duydunuz ? ttnet den daha kötü değildir herhalde ????

iki yıldırdır uydunet kullanıyorum henüz hiç bir sıkıntı yaşamadım..bence eksi bir tarafı yok

uyduneti tek geçerim. çakal çukal takımına para verme. tarifeleri iyi incele. bütün firmaların tarifesine en ince detayına kadar bak. kelime oyunlarına dikkat et. "10 mps'e hıza kadar internet" demek 10 mps hızında internet demek değildir. senin modemin 10 mps hızı desteklemiyorsa, indirmek istediğin dosyayı indirdiğin site 10 mps hızda indirtmiyorsa, senin bulunduğun yerdeki santralin 10 mps hızı karşılayamıyorsa gibi şeyler yani.

hocam ben uydunet kullanıyorum ve pişmanım internet ve televizyon tek kabloda olduğundan tv yayınında bi problem çıktığında internette gidiyo hem netsiz hem tv siz kalıyosun anlıcağın...

fiyatı mı yüksek veya nasıl bir kötülük duydunuz ? ttnet den daha kötü değildir herhalde ????

Öncelikle cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim ...

Kötülük derken şunları duydum; Sürekli kesildiğini ve internet hızının çok yavaş olduğu söyleniyor.Ayrıca faturaları alınan tarifenin üzerinde geliyormuş gibi şeyler duydum..

Bi de uydunetin modemi neden bu kadar pahalı ki anlamadım ..Uydunet kullanan arkadaşler
modem konusunda tavsiyede bulunurlarsa sevinirim ...

ben 2 yıldır kullanıyorum.şimdiye tek 1kere sıkıntı yaşadım,onda da interneti 1 hafta kadar yavaş kullandım.arıza kaydı vermek biraz bıktırıyor ama muhakkak ilgileniyorlar.hangi tarifede isen o hızı muhakkak veriyorlar.modeme para vermek istemiyorsan 24 aylık taahüt verirsen modem bedava

Kötü olduğu yerde TTNeti aratabiliyormuş kesinti ve ping açısından.
Ben şanslıydım müşteri hizmetlerinin telefonunu hatta adamların internet sitelerini bile kullanırken bilmiyordum o kadar sorunsuzdu benim deneyimim.
Makul fiyatlı gerçek sınırsız bağlantılar sadece uydu nette.
Adil zımbırtı yok uydu nette.

Geri