Uydu tavsiye

madteam01

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, benim turksat ve hotbird uydularım var. Ancak Hotbird u uzun zamandır izlemiyorum. Çünkü hemen hemen hiç güzel kanalı kalmadı. Güzel kanalların hepsi şifrelendi ve kırılamıyor. Hotbird yerine görebileceğim başka uydu var mı? şifreleri kırılabilen olmalı tabi :D

Arkadaşlar, benim turksat ve hotbird uydularım var. Ancak Hotbird u uzun zamandır izlemiyorum. Çünkü hemen hemen hiç güzel kanalı kalmadı. Güzel kanalların hepsi şifrelendi ve kırılamıyor. Hotbird yerine görebileceğim başka uydu var mı? şifreleri kırılabilen olmalı tabi :D

Sirius uydusunu tavsiye ederim yada astra

üstada aynen katılıyorum altarnatif olarak da Eurobird 9 E uydusunu veriyorum bunuda incele istersen.bu şifreli kanallar içinde cihazının önemi büyük cihazda iş biter yani.

thor uydusunu tavsiye ederim.kanalların büyük çoğunluğu biss ile şifreli ve uydu sitelerinden takip edip güncel biss şifrelerini cihazına atarsan izleyebilirsin.
ayrıca hotbirt deki kanalları seyretmek istersen (eutelsat) uydudan güncelleme yapan bi cihaz ek olara bir lnb ve çoklama aparatıyla işi çözersin.
uydudan güncelleme yapan cihazlarıda internette bolca bulabilirsin.

Geri