Uydu alıcılarına nasıl key girilir?

bochi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende next ye 7500 fta marka uydu alıcısı var. Maç izleyemiyorum bunun için key girilmesi gerekmiş. Key i bulsam nasıl girecem acaba bilen var mı?

Arkadaşlar bende next ye 7500 fta marka uydu alıcısı var. Maç izleyemiyorum bunun için key girilmesi gerekmiş. Key i bulsam nasıl girecem acaba bilen var mı?

Biss Kéy bölümüne şu şekilde girin.
Menü>>Tercihler>>Lisan Seçimi>>Kırmızı>>2528>>Sarı Tuş

GiriLecek keyi bu menüye Giriniz KoLay geLsın

Arkadaşım ßugunki Maç Gösterilecek Türkiyede Olduğu İçin Şifre Yok Yani..

arkadaslar bende arçelik AS-520D CI war bende bulamadım bisss key nerededir

sevgili arkadaşlar biliyorum cok kızıyorsunuz ama acı gerçekleri soylemek gerekir. mac basladıgı zman sıfreyı sımdı bılsenız bıle değiştirecegını gecen yaptığı toplantıda acık ve net belirtti sevgili arkadaslar. biliyorsunuz benim hatırlatmama bıle gerek yok gecen mactada sıfre değişmişti. herkes ızlemeyı ıstıyor ama bu kanalı yerli platformlardan baska hıc bır sekılde ızlenemez sıfre kırılmadıkca. sıfre kırmakta ne kadar faydalı olur bılemem. bu platformlarda onde gelen dogan gurubunun d-smartı ve digitürkte. yani kısacası d-smart alan veya dıgıturk alan macıda ızler keylerlede ugrasmaz. bugun biz firmamızı acmadık ama bır ara fırmaya ugradım dukkandan bır sey almak ıcın yandakı dukkan sahıplerı 50-60 kısının kapıya gelıp gerı dondugunu soyledı. şifreyı kırsak bıle eger acmaz ıse basımıza neler geldı gecen macta ıyı bılıyoruz coogu musterının ucretını gerı ıade etmek zorunda kaldık. yoksa bızı doveceklerdı yavv... kısacası arkadaslar bu mactan pek umutlu degılız sıfre konusunda bıraz ısı sıkı tutuyorlar. sızde zahmete gırmeyın platformlardan bırınden yaralanın tabı sıze uygunolanı secın. bu soyledıklerımı kesınlıkle reklam amaclı anlamayınız. sedece sorunsuz olduğunu belirtmek istedim... herkese iyi çalışmalar...

Benim evde digiturk var oradan rahat izliyordum şimdi memleketteyim bu haftada izleyemiyecem napalım ama sırf bu maçlar için d-smart alacağıma 15 ytl ye yükselticili bir anten alırım rahat rahat izlerim...

Geri