Uyarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gallant

New member
Reaction score
0
Hackhell açılışında karşımıza çıkan reklamların birinde zararlı yazılım uyarısı alıyorum.Sistemimde avast kullanıyorum.Laptopta Kaspersky var ondan girdiğimde de aynı uyarıyı alarak ,reklam penceresiyle olan bağlantım anti-virüs tarafından kesildi.

Sürekli girdiğimiz Hackhell gibi bir site, kullanıcılarında güvensizlik hissi uyandırıyor.Lütfen böyle reklamları almayınız.

Benim gibi herhangi bir kullanıcının bu bildiren bir topic açmadığını gördüğüm için yazma ihtiyacını hissettim.

Admin in bilgisine sunarım.

Eeee bu siteninde bir finansman kaynağa ihtiyacı var onlarda reklamla sağlanıyor
Gülü seven dikenine katlanır

Ayrıca bu konu ile ilgili daha önceleride konu açılmıştı, gerekli açıklamalar zaten yapılmıştı

öncelikle uyarınız ve dikkatiniz için teşekkür ederiz..
öneri ver şikayetler bölümünde bu konuyla ilgili uzun süredir yapılmış olan bir bilgi konusu açılmıştı
ben bunu yine tekrarlıyım bir çok antivirüs sitemizde açılan reklamları virüs veya trojan olarak görmez
avast antivirüsleri veya sectury güvenlik için kulanmış oldugunuz yazılımlar bizim sitemizde açılan popup
adı altındaki reklam seçenegimizde kulanmış oldugumuz js yazılımlı özel kodlanmış yazılımımızı kodumuzu
engeleyemedigi için nedü belirsiz herşeyde yaptıgı gibi trojan yada antivirüs olarak sizleri uyarmaktadır. aksine sitemizde
üyelerimize zarar verici metaryaller bulunmamakla birlikte 5 yılla yaklaşan uzun serüvenimizde
hiç bir üyemizden sitemiz tarafından bilgisayarlarına bulaşan virüs trojan gibi uyarılar gelmemiştir. bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri