Uyan Türkiye

maybe_' Alıntı:
eline saglık mvardar. herzaman olduygu gibi harika bi konuya değinmişsin. fakat sende farkındasındır ki bu aralar hh de farklı bi gruplaşma ortaya çıktı. bu tarz konular gereginden fazla açılmaya başlandı. biraz hhlin sukuneti ve selameti için bu tarz konulara ara versek bence Türklügümüzden de bildik ve inandıklarımızdan da şaşmış olmayız... :hhman:

Bazı Kişiler bu siteden atılmadığı sürece ben konumuda açarım bayrağımıda asarım kampanyayada katılrım!!!

o zaman bende kendi kampanyamı yaparım hatta herkes yapsın daha güzel olur kim daha çok kişi toplar o zaman ortaya çıkar

senin kampanyan neym is ??

İstediğiniyap 2-3 kişiden başka kimse toplayamayacağın için...Sen ve senin gibiler azınlıkta...

Bozkurtt' Alıntı:
Bazı Kişiler bu siteden atılmadığı sürece ben konumuda açarım bayrağımıda asarım kampanyayada katılrım!!!

yavaşşş daha dün geldin.

Merak etmeyin şu benim ban kalksın gelecem...

maybe_' Alıntı:
>>> 1) tarihimi ve geçmişimi biliyorum 3 sene osmanlı ve yakın tarihle ilgilendim.
2) Türkiye nin içinde bulunduğu durumu biliyorum. bu bi başkaldırıysa buna bende saygı duyuyorum. ve destekliyorumda. fakat çok fazla açıldı ve vatan millet elden gidiyormuş gibi davranmaya gerek yok. bu durumlar bizim ülkemizin ilk defa başına gelmiyor. tabiki tepki vericez ama unutmamak gerekir burası sadece bi forum. evet binlerce üyesi olabilir ama sadece forum...
3)olayların ne olup olmadıgını bilmiyorsun bana cevap verme.

muhatabım sen değilsin.

Bana cevap yazma ,benim muhatabım sen değilsin demişsin. Ama üzerine beni kullanarak iki adet mesaj geçiyorsun.Oysa ben seni dinlemiş , seni muhatap almamıştım. Ve benim özür yazımı yayınlıyorsun .Ben gene özür yazımın arkasındayım. Yazıda arkadaş bizleri polat a benzetmiş. Bende sen böyle diyorsan ben polat ım dedim. sevgili kardeşim. Bu formda gruplaşmadan bahsediyosun. Ben bıktım bu gruplaşmadan Ama sen onu hortlatıyosun. Burada milli birlik ve beraberlik çağrısı yapıyor mvardar arkadaşımız. ama sen gruplaşma diyosun.ben bu konuda gruplaşma değil grup olmaktan yanayım. sende benim gibi düşünmüyormusun. o zaman konuyu neden bir tartışma ortamına çekiyorsun . :goz:

eyw kardeşlerim duyarlılıınızı bekliorum 23 nisana kadar herkesin bayrağının asılı kalmasını rica ediorum

Geri