Uyan Türkiye

CHI€F

Kalpsiz
Reaction score
0
Uyan Türkiye Bu Senin Davan

Arkadaşlar bana gelen bi maili hepinizle paylaşmak istiorum ve yeni bir kampanya başlatmak istiorum konunun sonunda da anlaşılacağı gibi evlerimize balkonlarımıza Türk Bayrağı Asalım

Mail :

Bugün 3 asker 1 polis daha öldü, birçok kişide yaralı, bunlar senin
arkadaşların, akrabaların olabilirdi.
Bugüne kadar mail yolu ile binlerce mesajı birbirimize yolladık! Bu mail'i
''Kendine eş bul'' gibi akıl almaz şeyler için hiç üşenmeden saçma sapan
mailleri birbirimize yolladık durduk! Bir kerede gerçekten yararlı bir
iş için bu mail trafiğini kullanalım! Üzerinde yaşadığımız bu topraklara
borcumuzun en azından ufak bir miktarını ödeyelim! Peki amaç ne? Biz burada dalga mı geçiyoruz? HAYIR!!! Amaç Diyarbakır başta olmak üzere TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN diğer bir kaç ilinde patlak veren ayrılıkçı seslere karşı tek vucüt olaraktepkimizi göstermek!

İlk önce neler oldu onları hatırlayalım! Diyarbakır'da pkk'lı 4 teröristin cenazesinde çıkan olaylar bölge halkı içerisinde çeşitli tahriklerle propaganda malzemesi haline getirilip tamamen TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne karşı bir hareket haline dönüşmüştür! Bu da yetmezmiş gibi Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir göstericilerle sokak arasında yaptığı görüşmede "Bu kentin, bu bölgenin acısı 14 idi, bu saat itibari ile 16'dır" "Acınızı paylaşıyoruz. Bundan sonra gerilimin sürmesi, kentimize ve insanlarımıza zarar verecektir" "Sizleri, cesaretinizden dolayı kutluyorum" size=6>istediğide sokaktaki kendini bilmezlerin istediğinden farklı değil! Aynı tahrik edici açıklamalar Batman'da ve Siir'tede yapıldı ve olaylar oralarada sıçradı!

EYLEM ZAMANI
Gün ATA'mızın bizlere emanet ettiği çağdaş laik ve demokratik
TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ müdafa etme günü! Bizim seçiceğimiz eylem
elbette onlarınki gibi olmayacaktır! Onlara karşı verilecek en güzel cevap
şehitlerimizin kanıyla yıkanmış TÜRK bayraklarımızı Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'na kadar
evlerimizde, okullaramızda, dükkanlarımızda, arabalarımızda,
sokaklarımızda kısacası yaşadığı toprakların neresi olduğunu unutanlara, burasının
TÜRKİYE CUMHURİYETİ olduğunu hatırlatacak her yere bayrak
asmaktır!
Hiç birsey yapamadıgını düsünüyorsan, sende BAYRAGINI evine isyerine as ve
23 Nisan'a kadar orada asılı tut! Ne gececek eline? Toplumun
bilinçli ve sagduyulu oldugunun bir göstergesi, herkesin ortak protestosu,
"bunlar ciddiye alınacak meseleler degil" diyen hükümeti uyarmaya
yarayacaktır.
SENDE BU MAIL'İ ADRES LİSTENDEKİ HERKESE YOLLA VE BAYRAĞINI 23
NİSANA
KADAR ASILI TUT!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

saol muratım ellerine sağlık bende herkese atçam dostum

eline sağlık dostum bu duyarlı davranışını karşılıksız bırakmayacağım ve bayrağı balkona asmaya gidiyorum sanada + 1diyrum canım kardeşim.

değerlendirmede konuyu yıldıza boğuyorum.

Vatan Sağolsun Kardeşim Yemin Ederim Duygulandirdin Beni... Allah Türkü Korusun... Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur... Bu Vatanin Ekmeğini Yiyenler Hala Başka Amaçlar Peşindeler Bu ülkede Yaşayipta Ben Türküm Demeyi Kendine Yediremiyorlar... Bunlar Hep Imralida Beslediğimiz Vatan Bölücü şerefsizi öldürmediğimiz Için Oluyor...

Vatanmi Istediniz Lan Vatanmi Istediniz Lan Beşikteki Bebekten
Elbet Bu Hesap Sorulacak Apo Denen Köpekten...

Ne Mutlu Türküm Diyene!!!

inş bu kampanyamızda basit görülmez biz yıkıcı olmamaya çalışıoz yapıcı olmaya çalışıoz bizim eylemlerrimizde böle oluo işte masumların kanını dökerek diil

mvardar' Alıntı:
inş bu kampanyamızda basit görülmez biz yıkıcı olmamaya çalışıoz yapıcı olmaya çalışıoz bizim eylemlerrimizde böle oluo işte masumların kanını dökerek diil

ulem sen ne güsel konuşuon bugün yaw :)

eline saglık mvardar. herzaman olduygu gibi harika bi konuya değinmişsin. fakat sende farkındasındır ki bu aralar hh de farklı bi gruplaşma ortaya çıktı. bu tarz konular gereginden fazla açılmaya başlandı. biraz hhlin sukuneti ve selameti için bu tarz konulara ara versek bence Türklügümüzden de bildik ve inandıklarımızdan da şaşmış olmayız... :hhman:

mvardar' Alıntı:

ne zamandan beri yapıcı eleştiriler tenkit edilir duruma geldi. sen içini ferah tut kardeşim.

Türkiye'yi birlik ve beraberliğe çağıran her türlü mesajın arkasındayım ve arkasındayız

Sen tasalanma.

Yorum Yok Walla Biktim Artik Yaziklar Olsun Bu Vatanin Ekmeğini Yiyip Sonrada O Tasa Pisleyen Lere

maybe_' Alıntı:
eline saglık mvardar. herzaman olduygu gibi harika bi konuya değinmişsin. fakat sende farkındasındır ki bu aralar hh de farklı bi gruplaşma ortaya çıktı. bu tarz konular gereginden fazla açılmaya başlandı. biraz hhlin sukuneti ve selameti için bu tarz konulara ara versek bence Türklügümüzden de bildik ve inandıklarımızdan da şaşmış olmayız... :hhman:

Bu bir gruplaşma değil sayın arkadaşım.
Yaşadığımız coğrafyaya sahip çıkmadır.
Bu güzel ülkemize sahip çıkmadır.
Bu ülke bu tür badirelerinde üstesinden gelecektir.
Türk halkı tek vücut olmasını bilen ender uluslardan biridir belkide tektir.
Şahlanmaya görsün. Tarih bunların delilleri ile doludur. İnanmayan baksın.

nedense hep yıkıcı değiliz gibi laflar ediliyor ama etrafta sayamadığım kadar kendini polat sana millet var bunlar bile yıkmaya yetiyor

zalim' Alıntı:
Bu bir gruplaşma değil sayın arkadaşım.
Yaşadığımız coğrafyaya sahip çıkmadır.
Bu güzel ülkemize sahip çıkmadır.
Bu ülke bu tür badirelerinde üstesinden gelecektir.
Türk halkı tek vücut olmasını bilen ender uluslardan biridir belkide tektir.
Şahlanmaya görsün. Tarih bunların delilleri ile doludur. İnanmayan baksın.

>>> 1) tarihimi ve geçmişimi biliyorum 3 sene osmanlı ve yakın tarihle ilgilendim.
2) Türkiye nin içinde bulunduğu durumu biliyorum. bu bi başkaldırıysa buna bende saygı duyuyorum. ve destekliyorumda. fakat çok fazla açıldı ve vatan millet elden gidiyormuş gibi davranmaya gerek yok. bu durumlar bizim ülkemizin ilk defa başına gelmiyor. tabiki tepki vericez ama unutmamak gerekir burası sadece bi forum. evet binlerce üyesi olabilir ama sadece forum...
3)olayların ne olup olmadıgını bilmiyorsun bana cevap verme.

muhatabım sen değilsin.

gerilla_21' Alıntı:
nedense hep yıkıcı değiliz gibi laflar ediliyor ama etrafta sayamadığım kadar kendini polat sana millet var bunlar bile yıkmaya yetiyor

ii ya işte bizde tek çatı altında toplamaya çalışıoz Türk bayrağına saygımızdan

sen o konuşanları geç lafla peynir gemisi yürümüo

zalim sende maybe aslına doğru sölüo forumda gruplaşma oluo bizde o yüzden tek çatı altında toplamaya çalışıoz

++pls tartışma olmasın kampanyaya destek verici mesajlar olursa sevinirim

gerilla_21' Alıntı:

polat demişsin. hiç sevmediğim bir dizi ve hiç sevmediğim bir film di bu yüzden seyretmedim.
ama senin bu davranışını kınıyorum. ülkeyi sevmek hiç bir zaman polat lık olmadı . eğer sen böyle düşünüyorsan evet ben polat ım.

fazla söze gerek yok >>>>>>>>>> NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

diyemeyende defolur gider bu kadar basit :mad:

hala anlamıyorsunuz demek istediğim dikkat ettiysen yıkıcı değiliz diyorlar ama polatlar hep yıkıcı diyorum ülkeyi sevmek ayrıdır tamam

zalim' Alıntı:
polat demişsin. hiç sevmediğim bir dizi ve hiç sevmediğim bir film di bu yüzden seyretmedim.
ama senin bu davranışını kınıyorum. ülkeyi sevmek hiç bir zaman polat lık olmadı . eğer sen böyle düşünüyorsan evet ben polat ım.

Özür Diliyorum

--------------------------------------------------------------------------------

Özür diliyorum.

------------ Son günlerdeki tartışmalarımızda.

-------------Birbirimize kötü davrandığımıza inanıyorum.

-------------Ve ben kendi şahsım adına sebepli yada sebepsiz kalbini kırdığım tüm -

-------------hh üyesi arkadaşlardan özür diliyorum

>>>>>>>< özür dileyip aynı şeylerimi yapıyorsun?

evet arkadaşlar lütfen sonradan özür dilemenizi gerektirecek msjlar atmayın 1000 düşünün 1 söleyin pls

Eyvallah canı gönülden destekliyorum.Gereğini yapacağım.Hiç merak etme.Tekrar sağol.

eyvallah elimizden geleni yapıp bu mailin dağılmasını sağlıyacam.paylaşımın ve değindin konu için teşekkürler.Malesef olayların tam göbeğinde olan bir öğretmen olarak üstüme düşenin en iyisini ama malesef temkinli olarak yapmaya çalışacam.
teşekkürler...

Geri