Uyan türkiye parçalara ayrıldın..

Müslümanlıktan Haz etmediğimi belirtmekteyim.. BİZİ BİR MÜSLÜMAN OLARAK GÖRMEMEKTELER NE YAZIKKİ :) Araplar kuyumuzu kazanlar, Dinin arkasına sığınıp şerefsizlik yapanlar.. Onlar değilmiydi zamanında bize kazık atanlar.. Hemde bir ingilize kanarak çıkarı uğruna kanımızın dökülmesinden HAZ DUYANLAR..

Kardeş aramıza fesat fitne soktular.Bir ladin yaptı diye din karedeşlerime sırt çevirmem hemde derimi yüzseler ayet var hadis var bunları nasıl görmezden gelirim.
Evet dini biraz tabiri caizse istismar edebilirler ama biz hüküm veremeyiz ne olacak diye ama dikkat edersende oralardada iç kargaşa yok.Hırsızlık kanunsuzluk neredeyse yok dnecek kadar haa doğrumudur bilemem bence bu konularda en iyisi Türkiye.Kurlları müsait devlete millete zaten can kurban bayrağı sorma zaten.
Asr-ı Saadeti araştır kaç millet kardeş gibi yaşadılar öğren.isevi musevi canı malı bize emanetti.İlla zorla islama gelmesi şart değil.Yunus Emre Mevlana Hacı bektaş veli ne demiş 74 millet gözümde bir....

Kardeş aramıza fesat fitne soktular.Bir ladin yaptı diye din karedeşlerime sırt çevirmem hemde derimi yüzseler ayet var hadis var bunları nasıl görmezden gelirim.
Evet dini biraz tabiri caizse istismar edebilirler ama biz hüküm veremeyiz ne olacak diye ama dikkat edersende oralardada iç kargaşa yok.Hırsızlık kanunsuzluk neredeyse yok dnecek kadar haa doğrumudur bilemem bence bu konularda en iyisi Türkiye.Kurlları müsait devlete millete zaten can kurban bayrağı sorma zaten.
Asr-ı Saadeti araştır kaç millet kardeş gibi yaşadılar öğren.isevi musevi canı malı bize emanetti.İlla zorla islama gelmesi şart değil.Yunus Emre Mevlana Hacı bektaş veli ne demiş 74 millet gözümde bir....

Kardeşim allahını seversen bir bak dünyanın durumuna.. :) Hangi müslüman müslümana sahip çıkabilmiş bir daha düşün ve gör..

Kardeşim allahını seversen bir bak dünyanın durumuna.. :) Hangi müslüman müslümana sahip çıkabilmiş bir daha düşün ve gör..

İlk başta öyle gözükebilir ama Türkiye örnek bir ülkedir mesela diğer ülkelerde bişi olsan el altındanda olsa para yiyecek giyecek yardımı yapardık.Biz ediyoruz onlarda bunu biliyorlar hatta avrupada gördü Türk ve dünya tarihi bölümüne bakabilirsin.Türkiye orta doğuda lider artık 56 ülkeyle vize kaldırıldı dahada devam edecek sonrada vizeleri kaldırdık mı oh değme keyfimize.Osmanlıdan beri Türkler hep model oldu çekemeyenler anteni başımıza örmeye başlamışlar öyle kanallar izletmişler ki farkında omadan şerefsiz dediklerimize hizmet etmişiz.Ah devletimiz bir ergenekon ve pkk dan kurtulsa.Şu an çöküyor keşke hemen şimdi bitse.O zaman gör bak nasıl kaynaşıyoruz.
Sevgi o kadar güzel bişidir ki bir kere kalbine girdimi çıkmasın diye dua edersin mutlaka hoşlandığınız biri olmuştur onun gibi en sevdiğimiz arkadaşımızda ayrılamıyoruz ne olursa olsun bazen kişiliğide bize biraz ters olsada.Hiç istemeyiz gitsin diye.İnsanların kalbine bir fitne değilde sevgi girse iş tamam.Can ciğer kuzu sarması....

Elbet bir gün Halk masaya yumruğunu vuracak.Ama onemli geç olmadan vurmak kardeşim boşuna tartışmaya gerek yok ülkemizin afedersiniz %80 i bilinçsiz adamlar okumuşlar ama bilinç yok cahiller nerde gorulmuş Ülke içinde ülke toprak içinde toprak bırak bunlarla pazarlık etmeyi Vatana ihanet yasası çıkartacaksın direk dar ağacına elbet bir gün Türk Halkı sonunda bağıracak NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE die o zaman ortalık karışacak.Biz burada Şehitlerimiz için ağlarken adamlar ölen teroristleri için ağıtlar yakıyorlar.Bu şerefsizlermi kardeş olacağım benim sorunum kürtlerle değil bütün bölücülerle tanıdığım herkesden daha Türk ne kürtler var bir elin beş parmağı nasıl bir değilse bir toplumunda hepsi bir değildir.

Elbet bir gün Halk masaya yumruğunu vuracak.Ama onemli geç olmadan vurmak kardeşim boşuna tartışmaya gerek yok ülkemizin afedersiniz %80 i bilinçsiz adamlar okumuşlar ama bilinç yok cahiller nerde gorulmuş Ülke içinde ülke toprak içinde toprak bırak bunlarla pazarlık etmeyi Vatana ihanet yasası çıkartacaksın direk dar ağacına elbet bir gün Türk Halkı sonunda bağıracak NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE die o zaman ortalık karışacak.Biz burada Şehitlerimiz için ağlarken adamlar ölen teroristleri için ağıtlar yakıyorlar.Bu şerefsizlermi kardeş olacağım benim sorunum kürtlerle değil bütün bölücülerle tanıdığım herkesden daha Türk ne kürtler var bir elin beş parmağı nasıl bir değilse bir toplumunda hepsi bir değildir.

Haklılık payı var.Ne diyim ama bizi ayırmak isteyenler Türklerden nefret ediyor kürtleri söylememe gerek yok.Ergenekon yazışmalarında ve itiraflarında Türk bayrağın ve Atatürk resminin arkasına sığınan aslında hesinden nefret ednler var.Bu güzler yargıda askeride ve emniyete sızmışlar ülkeyi kaosa sürüklüyorlar.Ama unuttukları bişi var TARİH bu millet yle cesaur ve kahramandır ki önüne çin seddi koysan nafile.Böylesine dindar bir ülke asla yıkılmaz.Badüizzamanın dediği gibi devletin içindeki deccaliyeti o kahraman ordu yok edecektir....

4 sene istanbul hukuk fakültesinde okudum ve yaşadım.. doğma büyüme GAZİANTEP ;) senin gidemediğin noktalar olabilir..
Sayın silver0021,
Benim Kürt arkadaşlarım var.Hepsi de okumuş mevki sahibi..Onlarla hiçbir sorunum yok.Olmadı.
Batıdan Güneydoğu Anadolu'ya asker olarak gidenleri PKK şehit etmiyor mu?Şimdi biraz da olaylara ters açıdan bakalım.Kendini Kürt olarak gören ve Orta ve batı Anadolu'da yaşayan Kürt'lere bir terör örgütü musallat olsa ve çocuk kadın ayırımı yapmadan 20-25 yıl süresince 10000-20000 Kürt'ü acımadan öldürse bu örgüte de Türk Halkı sempati ile bakıp bunu meşru olarak göstermeğe kalksa bundan kim üzüntü duyup içindeki isyanı haykırmaz.İşte bugün yapılan Türk'ler için budur.Buna laf söyleyene de hemen ırkçılık damgası vurulmaktadır.
Benim İstanbul Üniversitesi mezunu oğlum ve İstanbul Teknik üniversitesi mezunu kızım var.Bu ikisi de bekar.Bana birgün bir Kürt'le evleneceğim diye karşıma gelseler buna kesinlikle izin vermem.Yok Türkler ile Kürtler karışmış,etle tırnak gibi olmuşlar vb. vb..beni hiç ilgilendirmiyor.Ben bugün yapılanlara bakıyor ve bunu bana dayatanlara lanet olsun diyorum.Bundan 1 yıl önce sahip olmadığım bu düşünceler artık asla geri dönmeyeceğim düşünceler.
Her kim düşünecekse şapkalarını öne eğip yazdıklarımı ciddi olarak düşünsün...

güzel özetlemişsin kardeşim geleceğimiz nokta o yanlız geleceğimizin olması da meçhul böyle giderse yaşayacağımız bir Türkiyede kalmayacak

kardeşim KÜRTLERyok bölücüklük zihniyeti taşıyan KÜRT var
genelleme yapmayalım olayları şahıslandıralım
kurunun yanında yaşta yanmasın biraz anlayışlı olalım.
bize sadece elimizden geldiğince gösterebildiğimiz kadar doğruyu göstermeye ırkta değilde dinde birleşmeye davet etmeliyiz.dinini bilen bölücülük yapmaz.

Hadis-i Şerif:Ayrımcılık yapan bizden değildir.

Kardeşlik ancak kardeşlikle olur, kahpelikle/hainlikle kardeşlik olmaz.... Ben bugün lazları ayırmıyorum anasına benim anam babasına babam diyorum ve bundanda onur duyuyorum velakin ettiğim bu lafları kürtler içinde kullanmak isterdim ancak vicdanım sızlıyor.

Ne Mutlu Türküm Diyemeyen kimse benim kardeşim olamaz Allah yazdıysa bozssun Bayrağıma Bayrağım diyemeyen Vatanıma Vatanım diyemeyen benim kardeşim olamaz Atatürke saygı duymayan benim kardeşim olamaz Allah yazdıysa bozssun....

Ağzına sağlık, sonuna kadar sana katılıyorum. Mesala benim eşim gerçek laz. Yani ana dili lazca ama ben ne kadar TÜRKÜM diye göğsümü gere gere söylüyorsam o ve diğer lazlar da aynı. Onların da kendi dilleri var. Ben Doğu Karadeniz'e gittiğimde birçok insan lazca konuşuyor ama benim lazca bilmediğimi anladıkları anda aksanlı da olsa Türkçe konuşuyorlar. En gencinden en yaşlısına kadar hepsi hem ana dillerini hem de lazcayı biliyor. Kürtler gibi Türkçe öğrenmemek için çabalamıyor, lazca tv, eğitim vb şeyler istemiyorlar. Diğer azınlıklar da aynı peki kürtlerin ayrıcalığı ne? Kendilerini niçin fasulye gibi nimetten sayıyor kanı bozzuklar. Benim kardeşime kurşun sıkan benim kardeşim değildir ve olmayacaktır da. Kahpe her zaman ve her yerde kahbedir.
Ülkemin başbakını rte hazretleri NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyemiyor, onu bırakın TÜRKÜM diyemiyor ki ne yazık değil mi bizim halkımız böyle bir insanı başbakan yaptı. Yakında imralının kahpe kansız köpeğini başbakan seçerse bu ülke hiç şaşırmayalım. Arkadaşlar, şehide kelle, imralı köpeğine sayın, kendine TÜRK diyemeyen bir başbakanımız var malesef nasıl kardeşlikten bahsedebiliriz bu ülkede. Yazık hem de çok yazık.

yugoslavya da etnik kökenlerin kurcalanması sonucu parçalandı. aynı oyunun birinci bölümü oynanıyor, etnik farklılıkların belirginleştirilmesi. ikinci aşama belli, büyük etnik gruplardan devletçikler yaratmak. şu anda oyunlarını gayet iyi oynuyorlar. yalnız unuttukları şey kurtuluş savaşı. içimizdeki bölücüleri temizledikten sonra dışardakiler çerez gelir bu ulusa.

Geri