Uyan türkiye parçalara ayrıldın..

silver0021

New member
Reaction score
0
BİTTİ BURAYA KADAR.. 20 YIL SONRA TÜRKİYE - KÜRDİSTAN

Şu anda yaşananları az çok hepimiz görüyoruz.. gündemde kürt açılımı ve ırkçı çatışmalar hızla yayılmaya başladı.. Her ülkede ırkıyla farklı etnik kökenli devletler arasında Türkiye bir utanç noktasında.. Nedeni ise kendi insanımızı ırkından ötürü kötülemek (SANKİ BİR YÜK OLARAK GÖRMEK) haber medya ve sanal olarak kışkırtmak, ele aldığımız konularda duyarsız ve bilinçsiz davranmak.. Halbuki bizim kürdümüze bizim insanımıza belkide yol arkadaşımıza bunu yapmak bir utanç verdi ve türkiye bir adım daha geriledi..

İkinci hatamız ve en önemlisi Türkiye başı boş ve rotasız ilerlemelerini sürdürmekte.. Ne bir Arap birliği (din birliğinin içinde yer alıyoruz, nede bizi almaları için yalvardığımız avrupa birliğinin içinde yerimiz ve sözümüzün olmaması Türkiyenin ayağının çukurda olmasının bir göstergesi..

Ekonomik olarak gelişmekte istikrarsız bir ülke konumundayız.. Nedeni açık değilmi.. Nedeni doğuyu dışlayan ve yaptırımları azaltan siyaset değilmi.. Gücümüz her yıl %4 azalmakta yerdiğimiz kötülediğimiz BİR İRAN KADAR OLAMAMAKTA.. Enerji politikamız yerle bir.. Hidroelektirikte Dünyada isviçreden sonra ikinci olmak varken Biz 34 üncü olabilmişiz.. SİZ SANIYORMUSUNUZKİ BU YANAN ELEKTRİKLER BİZİM MALIMIZ!!!!!! UYAN TÜRKİYE UYAN BU VATAN TOPRAK BİRGÜN YABANCILARA SUNULMAKTAN VE ÇARESİZ KALIP EL AÇMAKTAN KURTULAMIYCAK.. !!!!!!!!!!!!!

20 yılın Bilançosu bu yaşadığımız senelerdeki gerilemeri hesaba katan bi TÜRKİYE olmaktan neden kaçar hiç düşündünüzmü.. Neden halk bugünü düşünürde yarını düşünemez.. Neden hepimiz bilinçsizce davranırızki.. Tek bir suç belkide CAHİLLİK.. Okuyanı okumayanı HEPİMİZ ÇOĞU ŞEYDE CAHİLİZ.. !!!!!!!!!!!!

BEN BİR TÜRKÜM AMA BENİM KARDEŞLERİM KÜRT

Kardeşlik ancak kardeşlikle olur, kahpelikle/hainlikle kardeşlik olmaz.... Ben bugün lazları ayırmıyorum anasına benim anam babasına babam diyorum ve bundanda onur duyuyorum velakin ettiğim bu lafları kürtler içinde kullanmak isterdim ancak vicdanım sızlıyor.

Ne Mutlu Türküm Diyemeyen kimse benim kardeşim olamaz Allah yazdıysa bozssun Bayrağıma Bayrağım diyemeyen Vatanıma Vatanım diyemeyen benim kardeşim olamaz Atatürke saygı duymayan benim kardeşim olamaz Allah yazdıysa bozssun....

Kardeşlik ancak kardeşlikle olur, kahpelikle/hainlikle kardeşlik olmaz.... Ben bugün lazları ayırmıyorum anasına benim anam babasına babam diyorum ve bundanda onur duyuyorum velakin ettiğim bu lafları kürtler içinde kullanmak isterdim ancak vicdanım sızlıyor.

Ne Mutlu Türküm Diyemeyen kimse benim kardeşim olamaz Allah yazdıysa bozssun Bayrağıma Bayrağım diyemeyen Vatanıma Vatanım diyemeyen benim kardeşim olamaz Atatürke saygı duymayan benim kardeşim olamaz Allah yazdıysa bozssun....

Belkide zor bişey sana bunu anlatmak.. Sen kürdü görünce önyargılarını yapıştırmaya programlanmışsın :) ben orda neler yazdım sen aldın ne yazdın.. işte buda bi gerçek..

Belkide zor bişey sana bunu anlatmak.. Sen kürdü görünce önyargılarını yapıştırmaya programlanmışsın :) ben orda neler yazdım sen aldın ne yazdın.. işte buda bi gerçek..

Ne yazdım Kardeşlik ancak Kardeşlikle olur dedim Kalleşlikle olmaz dedim yanlışmı dedim .....

BEN BİR TÜRKÜM AMA BENİM KARDEŞLERİM KÜRT

Parçalanmadık evlat.Kardeşim diyosun ama ağzında "parçalandık" kelimesi var.Bu ne biçim kardeşlik.
Bu kelimeyi ağzına almaki parçalanma.Kalben parçalanmayan hiçbirşey parçalanmamıştır.Biz onlara onlar bize emanet.Bizim dedelerimiz birbirinin emaneti için canını düşünmeden verdiler.
Kürtler Selahaddin Eyyübi Ve Bedüizzaman ın emanetleridir.Kıyamete dek kimse kılına dokunamaz.
Biz etle tırnak gibiyiz derimizi soysalar yaşayamayız eğer biz bizi korumazsak kimse bize dönüp bakmaz.
Yukarıda trafa bişi yazmışya aldırma salla.Adamın içinde sevgi denen bişi kalmamış.Zaten bişi beklemek ayıp olur.
Minicik akıl olsa çocukların hergğn bas bas anadoluda Ne mutlu Türküm diuene dediğini bilir.Ama at gözlüğü takmış haa bişi olmaz her dönemde vardır şom ağızlılar amma göreceksin 3 yıl içinde bu iş sonuçlanmış olur.
Trafa nn hoşuna gitmeyebilir şimdilik ama ilerde kendinden nefret edecek bunlar dediği için emin ol...
Yüzyıllardır ayrılmadık şimdimi yok yaaaa.....

Bu kardeşliği ben göremiyorum nedense.... nasıl görüyorsunuz kaç numara gözlük kullanıyorsunuz?

Parçalanmadık evlat.Kardeşim diyosun ama ağzında "parçalandık" kelimesi var.Bu ne biçim kardeşlik.
Bu kelimeyi ağzına almaki parçalanma.Kalben parçalanmayan hiçbirşey parçalanmamıştır.Biz onlara onlar bize emanet.Bizim dedelerimiz birbirinin emaneti için canını düşünmeden verdiler.
Kürtler Selahaddin Eyyübi Ve Bedüizzaman ın emanetleridir.Kıyamete dek kimse kılına dokunamaz.
Biz etle tırnak gibiyiz derimizi soysalar yaşayamayız eğer biz bizi korumazsak kimse bize dönüp bakmaz.
Yukarıda trafa bişi yazmışya aldırma salla.Adamın içinde sevgi denen bişi kalmamış.Zaten bişi beklemek ayıp olur.
Minicik akıl olsa çocukların hergğn bas bas anadoluda Ne mutlu Türküm diuene dediğini bilir.Ama at gözlüğü takmış haa bişi olmaz her dönemde vardır şom ağızlılar amma göreceksin 3 yıl içinde bu iş sonuçlanmış olur.
Trafa nn hoşuna gitmeyebilir şimdilik ama ilerde kendinden nefret edecek bunlar dediği için emin ol...
Yüzyıllardır ayrılmadık şimdimi yok yaaaa.....

Eğerki Bu mevzular önüne gelen bilinçsizler tarafından tartışılırsa afedersin ama benim teşhisim yerini bulucak demektir.. haklısın dedemiz eknik kökenimiz hepsi aynı.. kanımız türk kürt kanından olma çıkma.. Karışmışız bi kere.. Fakat sanki üstümüzdeki hükümet bir cınbızı eline alırda ayıklamaya başlar kan akıtır zihinleri yaralar ya bizimkide aynen öyle bir siyasi birlik :) buna kısaca Siyasi BÖLÜCÜLÜKTE DİYEBİLİRİZ..

Bölücülere,yıkıcılara,yakıcılara,lanet olsun!! Pis herifler!!

Eğerki Bu mevzular önüne gelen bilinçsizler tarafından tartışılırsa afedersin ama benim teşhisim yerini bulucak demektir.. haklısın dedemiz eknik kökenimiz hepsi aynı.. kanımız türk kürt kanından olma çıkma.. Karışmışız bi kere.. Fakat sanki üstümüzdeki hükümet bir cınbızı eline alırda ayıklamaya başlar kan akıtır zihinleri yaralar ya bizimkide aynen öyle bir siyasi birlik :) buna kısaca Siyasi BÖLÜCÜLÜKTE DİYEBİLİRİZ..

Bak şimdi doğru bir laf etmeye başladın , malum alt üst kimlik fitnesini kargaşasını çıkaran bölücü zihinler son derece etkin...

Bölündüğüne inananlar yazsınlar hangi parçasında yaşadığını aydınlanalım dimi (cahil bırakmasınlar bizleri)

Bölündüğüne inananlar yazsınlar hangi parçasında yaşadığını aydınlanalım dimi (cahil bırakmasınlar bizleri)

4 sene istanbul hukuk fakültesinde okudum ve yaşadım.. doğma büyüme GAZİANTEP ;) senin gidemediğin noktalar olabilir..

Açılım dediler
Alt kimlik üst kimlik dediler
Yirmibeşe bölelim dediler
Şöyle olsun böyle olsun dediler
***Ne Mutlu Türküm Diyemediler

Gerek varmıydı onca laf salatasına Ezici bir çounlukla iktidarlar
İsteseler yaparlardı hemde çaktırmadan...nasılmı

Yemeseydin yedirmeseydin Demokrat olsaydın Samimi olsaydın
adaletli olsaydın bunlar yeterdi.Hatta artardı bile.

4 sene istanbul hukuk fakültesinde okudum ve yaşadım.. doğma büyüme GAZİANTEP ;) senin gidemediğin noktalar olabilir..

demek öyle bende gazide okudum müh fak hani başkent ANKARA belki geçmişsindi o noktalardan memleketim Vatan millet sakarya hani senin o hiç bilmediğin yada unuttuğun Necip Fazıl şiirlerinde geçen sende benim noktalarıma yaklaşmış olmayabilirmisin hadi bir düşün

demek öyle bende gazide okudum müh fak hani başkent ANKARA belki geçmişsindi o noktalardan memleketim Vatan millet sakarya hani senin o hiç bilmediğin yada unuttuğun Necip Fazıl şiirlerinde geçen sende benim noktalarıma yaklaşmış olmayabilirmisin hadi bir düşün

Biz neyzen tevfikçiyiz birader :D hani belki hiç adını duymadığın ama en doğru ve asılsız konuşan insanın öncüleriyiz.. Atatürkün yanındaki bekçileriz.. Tehditi gören uyaran gözcüleriz..

Açılım dediler
Alt kimlik üst kimlik dediler
Yirmibeşe bölelim dediler
Şöyle olsun böyle olsun dediler
***Ne Mutlu Türküm Diyemediler

Gerek varmıydı onca laf salatasına Ezici bir çounlukla iktidarlar
İsteseler yaparlardı hemde çaktırmadan...nasılmı

Yemeseydin yedirmeseydin Demokrat olsaydın Samimi olsaydın
adaletli olsaydın bunlar yeterdi.Hatta artardı bile.

Dostumun abisi Laz karısı yani dostumun yengesi Kürt.İşte budur.Ben şimdi birşey burda dersem kardeşim dediğim insanın yüzüne nasıl bakarım.
Açılım güzel başladı ama baltaladılar olmayan şeyler kattılar bazıları bunu lehine yapmaya başladı çıkarcılık var bu işlerde.Ha duracağından değil ama yaptıklarıda ayıp.
Bölmede yok.Gel senle doğuya gidek akalım sen mi onlarmı iyi İstiklal marşı ve andımız:'ı okuyorsun bizden iyi okurlar.Sen zannediyonki 3-5 tane adam gördün tv de hepsi ondan ibaret.Sen bi git urfa'ya falan.....
Devletin başında kara belalar var osmanlıda yeniçeri T.C. de ergenekon.
Bunlar bizi ayırmaya çalışıyorlar.Giderim kardeşimin yanında diri diri ölürüm yine onları tek başlarına bırakmam.Kürtleri bırak iseviler musevilerin hepsi bize emanet müslüman 74 milleti korumakla mükellef ve ve bu korumayada giriyoruz.AB çöküşte Türkiye yükselişte...

Biz neyzen tevfikçiyiz birader :D hani belki hiç adını duymadığın ama en doğru ve asılsız konuşan insanın öncüleriyiz.. Atatürkün yanındaki bekçileriz.. Tehditi gören uyaran gözcüleriz..

gereksiz olduğu için zihnimde yer işgal etmemesi için duymamış saydığım olabilir bilader

sende haklısın biz Mucahit olmaya gönül vermişiz kulvarlar aynı değil sen sola ben sağa

ortası yok bilader

Dostumun abisi Laz karısı yani dostumun yengesi Kürt.İşte budur.Ben şimdi birşey burda dersem kardeşim dediğim insanın yüzüne nasıl bakarım.
Açılım güzel başladı ama baltaladılar olmayan şeyler kattılar bazıları bunu lehine yapmaya başladı çıkarcılık var bu işlerde.Ha duracağından değil ama yaptıklarıda ayıp.
Bölmede yok.Gel senle doğuya gidek akalım sen mi onlarmı iyi İstiklal marşı ve andımız:'ı okuyorsun bizden iyi okurlar.Sen zannediyonki 3-5 tane adam gördün tv de hepsi ondan ibaret.Sen bi git urfa'ya falan.....
Devletin başında kara belalar var osmanlıda yeniçeri T.C. de ergenekon.
Bunlar bizi ayırmaya çalışıyorlar.Giderim kardeşimin yanında diri diri ölürüm yine onları tek başlarına bırakmam.Kürtleri bırak iseviler musevilerin hepsi bize emanet müslüman 74 milleti korumakla mükellef ve ve bu korumayada giriyoruz.AB çöküşte Türkiye yükselişte...

Müslümanlıktan Haz etmediğimi belirtmekteyim.. BİZİ BİR MÜSLÜMAN OLARAK GÖRMEMEKTELER NE YAZIKKİ :) Araplar kuyumuzu kazanlar, Dinin arkasına sığınıp şerefsizlik yapanlar.. Onlar değilmiydi zamanında bize kazık atanlar.. Hemde bir ingilize kanarak çıkarı uğruna kanımızın dökülmesinden HAZ DUYANLAR..

ekonomi ile kürtlük mevzusunu nasıl olmus da birleştirmişsin
hayret ettim :)

Geri