uTorrent Turbo Booster v2.0.3.0 Full

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
uTorrent Turbo Booster v2.0.3.0

2c549fff62acbdb8259b177f9a57283be4b0f2f4.jpg

uTorrent Turbo Booster son zamanların en çok kullanılan "P2P" programlarından "uTorrent" isimli programın daha verimli ve etkili çalışması için geliştirilmiştir ve geliştirilmektedir. uTorrent Turbo Booster'ı özel kılan ,birkaç ufak modifiye ile torrent dosyalarınızı daha aktif ve hızlı indirmenizi saglamasıdır.
uTorrent Turbo Booster'ı kullandıktan sonra seederlerin sayısının arttıgını açıkça goreceksiniz . Programın temel işlevi , internet bağlantısını stabilize etmek ve en azami şekilde diğer kullanımlardan kalan baglantıyı uTorrent'e vermektir. Program sayesinde CPU kullanımı azalacak ve PCniz kasmayacaktır.

utezb_screenshot.jpg

Temel Özellikleri :

* Kullanımı kolay ve PCleri kasmaz
* Download edilen dosyaları ve hatalı dosyaalrı otomatik temizler
* Bağlantı sorunundan dolayı durdurulmuş olan downloadları otomatik başlatır
* bant genişliğini stabilize eder , daha verimli download imkanı sağlar.
* Ufak boyutlu ve kullanımı basittir.

Номе:
Kod:
http://www.download-boosters.com/utorrent-turbo-booster

Download:

http://rapidshare.com/files/151000111/uTorrent.Turbo.Booster.v2.0.3.0_HoCuS.rar

Password: hackhell

en cok kullanılan basit arayüzlü utorrent...
bu arada torrent cıktı mertlik bozuldu :hhmanD

arkadas kaspersky bazilarini sildi virus var dio...birde anlamadigim bu dosyalari neden sifreliosunuz..cikarirken rar dan hata verio lutfen paylasim yapiosaniz akli basinda yapin..ne bu sifreleme filan..???

Anlami Varmi Kaldimi

Emeginden Dolayi tsk Ederiz Ama

emeğine saglık bi sorum vardı ben yükledim ama bi artış olmadı hala 20 ile indiriyo

ya beyler bu hiç bir işe yaramadı bende. dikkatle baktım ne kaynak sayısında ne download hızında artış var. her şey aynı. işe yaradığını gören varsa yazarsa sevinirim bendemi problem var acaba

bu indirmr hızı ve performansı sizin bağlantı hıznızla alakalı bu programlar işe yaramaz akadaşlar

1024 kulanıyorsanız yormayın kendinizi telekomu kandıramazsınız ben cok dnedim olmuyo :))

Nasıl bu alet harbiden işe yarıyormu.

bu indirmr hızı ve performansı sizin bağlantı hıznızla alakalı bu programlar işe yaramaz akadaşlar

1024 kulanıyorsanız yormayın kendinizi telekomu kandıramazsınız ben cok dnedim olmuyo :))

tamamda bizdemiyoruzki 1024 olan hızımız 2 katı olsun sadece indirmek istediğimizi 30kbyerine portları çoğaltarak 40 yapabilmek bukadar basit telekom zaten kandırılmaz neyse hakkın o paylaşım içn sağol

çok teşekkürler emeğinize saglık, google da aradıgım bi çok şeyin hackhell da olmasını sewiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri