Utanç TabLosu [ mutlaka bakın ]

size kalmaz

diyarbakır belediyesin yaptıklarından dolayı ayıplıyorum bizki türk milleti olarak canakkalede balkanlarda nice sehitler verdik nice ocaklar söndürdük yine teslim etmedik bu vatanı bir avuç çapulcu it sürüsünemi teslim edecegiz... bu vatanın ekmegini yiyip ihanet edenlere ne bir karış toprak nede yatacak bi mezar bile vermeyiz ya sev ya terk et

Oyun içinde oyun var. Yakın zamanda Trabzon'da, Mersin'de meydana gelen olaylar ile de milletin "galeyana" gelmesi amaçlanıyor.

Af edersiniz ama "atın poposundaki" sinekler, eylem yaparak bir yerlere gelebileceğini sanan "piyon"lar yüzünden milliyetçilik duygusu alaşağı ediliyor, önüne çıkan herkes bu tür olaylara "ben milliyetçiyim" diyerek tepkisini göstermeye çalışıyor.

Arkaplanda bu olayları büyük bir kahkaha ile seyredenler ise ellerini oluşturup "yavaş yavaş son kıvamına geliyorlar" nidalarını atıyorlar. Aynen Osmanlı'nın son zamanlarındaki ayrılıkçı ve bölücü hareketler gibi. O zamanlar Ermeniler, Rumlar, Sırplar vardı. Şimdi de Kürtler var. Arada fazla bir fark olmasa gerek...

İşimiz zor anlayacağınız. Mümkün olduğunca yetkililerin de (!) dediği gibi "soğuk kanlı" olmak gerek. Tabi nasıl anlaşılırsa artık!

Şimdi buraya dikkat lütfen:

Olayı gazetelerden araştırdım. Bu haberin ASILSIZ olduğuna dair AKUTun haber arşivinde bir yazı buldum.
Ayrıca haberi yazan yazar hakkında "asılsız haber yazmaktan" dava açıldığını öğrendim.

İki şeye dikkat çekmek istiyorum:
1. Şu mailleri göndermeden önce bir değerlendirme yapalım arkadaşlar. Kim çıkarıyorsa bu tür şeyleri insanların milliyetçilik duygularıyla oyun oynuyorlar.

2. Bu haberi yayan kasıtlı bir şekilde yapmış olsa gerek bunu, böyle ciddi olayların şakası olmaz! İnsanlar her gün aldatıldığını düşünerek bir paronoya içinde yaşıyorlar zaten. Vergilerinin böyle şeylere harcandığını gördükten sonra kim bilir ne düşünürler. İşin içinde başka şeyler var tabi, vatanı bölme amaçlı tüm bunların hepsi.

Uyanık olmamız gereken zamanlardayız, içeriden salıdırıyorlar.......
Saygılarımla.

Osman [baydemr] denilen ........................den(!) ne bekliyorsunuz ki zaten ...

beyler korkarımda vatanın o kansızlara teslim edileceğinden korkarım allah sonumuzu hayır eylesin baksana adamlar memleketimize mezar dikiyolar yaw
bu kürter harbiden çok salak insanlar bölücülük yaptığı memlekete gömülüyolar

yıl 15 10 2005 ve yıl 15 11 2007 şırnakta memurum,bu zaman sürecinde benim elektrik faturama yüzde 25 zam gelirken şırnaklının faturasına yüzde 50 zam geldi.benim faturam 15 10 2005 50ytl-15 11 2007 75 ytl....şırnaklı 15 10 2005 2ytl-15 11 2007 3ytl....SUSMA TÜRKİYEM

Geri