Utanç TabLosu [ mutlaka bakın ]

ßeyTiSeciL

New member
Reaction score
0
8540utanctablosu.jpg

bunların hepsi aşşagılık dostum belediyesinden tutda en ufagına kadar

boşver dostum onlar şimdi zebanilerle uğraşıyorlar

gercekten ınsan utanıor bızım paramızla bu Serefsız ler adam sıfatı kaznıor yazıklar olsun bunu yapanlara ve yaptıranlara...

Allah bu zihniyetleri kahr-ı perişan etsin! AMİN

Bir Ülke=TÜRKİYE, Bir Bayrak=AY_YILDIZ; Bir Dil=TÜRKÇE!

yuh hatta çüş bu ne ya biz askerlerimizin mezarlarına bile böle saygı bulamıyoruz bunlar ne yaptıklarını sanıyorlar

diyarbakır beledıye baskanı sanırsam aponun yıgenı beledıye baskanıda o olduguna gore o bolgeye kımse karısamas Ankaranın karısması lazım Meclısın bu olaydan haberı yok mu yıksınlar oraları bızım paralarımızla serefsızlere mezar yapılmıs adam hem bızım askeırmızı vuracak hemde bızım paramızla mezar mı yaptırılacak o adama yazık ya bu mıllete bu devlete yazık....yapabılecegım bısey varsa lutfen Ö.M den soleyın şu serefsızlerın mezarının yıkılmasında katkıda bulunalım....

Diyarbakırlıların verdiği paralarla bunları mı yaptırıyorlar bir dur demeli.

ne diceğimi bilemiyorum.bu ülke toprakları üzerinde türk bayrağından başka bir bayrak dalgalandırma cesaretini nerden kimden buluyorlar.buna dur diyen yokmu?

Karikatür kılıklı başbakandan ve hükümetin diğer görevlilerinden cevap gelmesi lazım buna ama nerde...Oğlu askere gitmediğinden bilmiyordur sanırım bu tür değerleri Rte...

adamlar artık devlet erkanı oldular başımıza mecliste cirit atıyolar allah hepsinin belasını versin

Arkadaşlar bu haber çıkalı çok oluyor. İlk öğrendiğimde tüm kaynaklardan bu haberi araştırdım ve bu leş mezarlığının söylendiği gibi diyarbakırda değil kuzey ırakta olduğunu öğrendim. Daha önce konunun haber yapılması için mail attığım çok saygıdeğer Melih Aşık tan bir mail aldım. Oda bu konuyu araştırdığını, muhabirlerini bölgeye gönderdiğini ve bu leş mezarlığının kuzey ırakta erbil yakınlarında olduğunu öğrendiğini ve bu yüzden haber niteliği taşımadığını bildirdi.

İlk öğrendiğimde bende sizler gibi çok büyük tepkiler vermiştim ancak mantıklı düşündüğümüzde, başımızdakiler ne kadarda gaflet ve dalalet içinde olsalarda bu kadarına müsade edemeyecekleri sonucuna vardım. Konuyu yeni gördüm ve sizlere bunları aktarmak istedim. Şahsım adına duyarlılığınıza ayrıca teşekkür ederim...

Bilgilendirdiğin için sağol.Biraz içime su serpildi.Bu haberi ne zamandır görüp can sıkıyordum.

bunlara kelleleri ağır geliyor herhalde

Geri