Şimdi bu konuyu dışardan görenler bu adamın forumla falan bi bağlantısı var sanabilir. Herhangi bir şekilde forumumuzla bir alakası yoktur konuyu açan arkadaşımızın yaşadığı olayın. Anladığım kadarıyla internet suistimalcilerininden birinin eline düşmüş, dolandırılmış. Gerçi adam belki de programı verir (= Bilemiyorum.
Herneyse bu tip konular örnek olsun, internetten özellikle kredi kartı bilgilerinizi güvenilir dahi olsa vermemeye çalışın. İlle bişey alacaksanız EFT ile alın, onu da güven veren büyük firmaların sitelerinden. Yani şahıslarla çalışmayın.
Bir iki söz de bu aralar çok moda olan telefon dinleme yazılımları, gizli kamera olayları falan hakkında edeyim. (Karanlık kulakların gözlerin herkesi dinlediği izlediği yetmiyormuş gibi bir de her önüne gelenin eline geçmeye başladı artık bunlar..)
Misal bu arkadaş nişanlısını yada sözlüsünü takip edecek anladığım kadarıyla. İlişkiler karşılıklı güven üzerine kurulur. Daha şimdiden bu güven zayıfsa ilerdeki halinizi düşünemiyorum. Biri size gizli kulak koysa yada kamera hoş karşılarmısınız? Herkesin bir mahremi vardır. İlle aldatılma olarak algılanmasın belki sizin hiç bilmemeniz gereken (bilmemenizin daha sağlıklı olacağı) bir şeyi öğreneceksiniz.. Ve herşey değişecek.. Bilmiyorum bana hiç etik gelmeyen şeyler.
Konuyu kapatıyorum. Geçmiş olsun :S