ustalar caps var yardım edin lütfen

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
sistemim çok eski olmamasına rağmen bu driver işinden bıktım arkadaşlar

driverleri driver genius programıyla indirdim fakat nereden gösterip güncelleyeceğim onu bilemedim

yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim

2r4jz2q.jpg

intel inf zaten chipsetin driveri oldugundan bircok yerle baglantisi vardir ozellikle bridge ve agp slotlariyla..(pci ex ise o sekilde..)

bu yuzden bunlari guncellemek zor istir en bastan yuklemek gerekebilir..

diger dosyanin ne ise yaradigini anlayamadim ama driver update etmene sanirim gerek yok..

kolay gelsin..

intel inf zaten chipsetin driveri oldugundan bircok yerle baglantisi vardir ozellikle bridge ve agp slotlariyla..(pci ex ise o sekilde..)

bu yuzden bunlari guncellemek zor istir en bastan yuklemek gerekebilir..

diger dosyanin ne ise yaradigini anlayamadim ama driver update etmene sanirim gerek yok..

kolay gelsin..
TEŞEKKÜRLER LAMAGRO
herhangi bir uyarı işareti göremeyince ben de onu düşünmüştüm
saygılarımla iyi çalışmalar

kardeş sata yazanı scsi raid donanımını güncelliyeceksin esata disk veriyollarının güncel sürücüsüdür
çok mühim birşey değil aslında.

Resme o kadar iyi bakmışsınız ki driver genious un indirdiği driver dosyasının kurulumlu olduğunu ve metehan63 arkadaşın sadece INF_....exe yi tıklaması gerktiğini ve gereken herşeyin o program tarafından yapılacağını mükemmel şekilde tarif etmişsiniz...
Tebrikler...

resimlerin exe oldugunu merak etme senden once gordum ben :) ama self extract tarzi exe ler var driverlarin icinde ;)

peki bunlar dosya halinde ciktigi zaman arkadasim ne yapmasini tavsiye edersin?

ben ismini gordugum klasoru actirmam.. ayrica gordugun gibi sorunsuz donanim hepsi.. uyari devre disi birakilma yok..

driverlari upgrade etmesi icin bence birseyede ihtiyaci yok..

bu yuzden onermedik ;)

hepinize de teşekkür ediyorum ustalar
anladığım kadariyla önemli bir güncelleme yapmam gerekmiyor
inteli eeexe sinden yükledim sorun yok gibi bakalım bir de öyle deneyeceğim
sonucu buraya capslarla yazarım
ilgilendiniz kafa yordunuz
hepinizden allah razı olsun

Geri