ustalar acil yardım lütfen bakın bir :Disk biçimlendir

cthax

New member
Reaction score
0
arkadaşlat bende 1tb harici hdd var ve dün akşam iş yerinde daha sağlam çalışıyordu aleti bilgisayardan ayırdım ve sabah işe gittiğimde bilgisayar tekrar taktım.ama bu efer diyor ki hdd için:disk biçimlendirilmemiş şimdi biçimlendirilsin mi .
inanın arkadaşlar 88 den beri pc kullanıyorum ilk defa böyle birşeyle karşılaştım dün akşam en son çalışan şey sabah geldiğimde böyle desin inanılır gibi değil üstelikte içinde olan bilgilerimin maddi/manevi boyutu ölçülür değil oğlumun doğduğundan beri fotolarından tutun düğün dvd me kadar (Yedeği Yok) filmleri mp3 leri saymıyorum bile artık . biçimnlendir demeden verilere nsıl ulaşabilirim.,NOT:LİNUX ALTINDA DA GÖRMEDİ SABİ DİSKİ.LÜTFENYARDIM EDİNNNNN

başka bir pc de yada işletim sisteminde açmayı denedin mi?
denediysen recovery programlarından birini kullan
format olmadan kesin tek yol bu...
başka arkadaşlar ne diyecek bilmem ama
aklıma gelen bunlar

Kusura bakmayın ama oğlunuzun fotoğrafının maddi boyutu nedir? (Şaka alınmayın)

Diski windows altında biçimlendirin.. Korkmayın. Fakat biçimlendirdikten sonra hiç bir şey yüklemeyin diske.

Windows basit bir biçimlendirme yapar. Daha sonra Recovery programlarıyla dosyalarınıza yeniden kavuşabilirsiniz.

Dosyalarınızın zarar görmemesi için lütfen biçimlendirdikten sonra bir şey yüklemeyin diske...

sayınmetehan başka pclerde de denedim açılmıyor cuteftp sizin çözümünüze ise gelince gerçekten recovery programları işe değil %100 %10000 yarayacak mı??

sayınmetehan başka pclerde de denedim açılmıyor cuteftp sizin çözümünüze ise gelince gerçekten recovery programları işe değil %100 %10000 yarayacak mı??

Eğer çok önemli bilgileriniz varsa
veri kurtaran yerler var diski oraya götürün derim.

En sağlıklısı şu anda bu sizin için.

arkadaşlar hepinize bu arada sağol inanın başka forumlarda 1 cevap değil konuya bakan bile yok şu an netten recovery prgoramlarını araştırıyorum acronis recovery expert bu işi görür mü acaba

recovery my files kur dene. biçimlendirme işlemini windows hard diski kullanırken çıkardıgından dolayı yapmıştır. sorununu gidermek için biçimlendirmen şart. bu arada bu gerı dondurme programları başarılı olurlar fakat butun dosya adları recovery adını alır.

mesela mp3 albumlerının tamamı bı klasorde recovery 1,2,3 şeklinde gider. bundan başka sorun çıkmaz %100 başarı elde edersin herşeyi kurtarır.

recovery my files ben denemiştim boyutu büyük yani 4 gb lık format kalıpları hariç herşeyi buluyor ve kurtarıyor
istersen Tıkla İndir umarım işini görür

eyvallah rakipsiz ve dğer arkadaşlar şimdi indirdim recovery yi ve denyiyorum aynen şu yazıyor şimdi
searching for ..... of..... locations for lost partitions . hadi bakalım hayırlsıı

taraması hardiskin boyutuna göre çok uzun sürer ama işini mutlaka görür kolay gelsin

o zaman allah kolaylık versin çünkü tam 920 gb doluydu :) sağol
Dipnot bu kurtaracağı 920 gb tekrar nereye saklayacak ??

abi naptın. 920 gbı nere atıcaksın.. :S çok güçlü bi PC gerek sana.. walla işin zor ne diyim..

Geri