UsTa M.İ.T

gench_ozma

New member
Reaction score
0
BU BENİM İLK PAYLAŞIMIM ARAKADAŞLAR O YÜZDEN HATA YAPTIYSAK AFFOLA. BEĞENEN ARKADAŞLAR UMARIM ORDA KENDİLERİNE BAKAN TEŞEKKÜR BUTONUNU GÖREBİLİRLER.BEĞENMEYEN ARKADAŞLARDAN İSE YORUMLARINI BEKLİYORUM(ne yapabileceksem artık)

Bir gün dünyanın en iyi istihbarat teşkilatları yarışma kararı almış finallere üç ülkenin teşkilatları kalmış.Bunlar ABD'den CIA,İsrail'den MOSSAD,Türkiye'den MİT.

1.Kafatası

Finallerde istihbarat teşkilatlarından bir antik kafatasını konuşturarak kaç yıllık olduunu öğrenmelerini istemişler.Önce CIA girmiş odaya 1 hafta,2 hafta,1 ay derken 6.haftada çıkmışlar ve demişler ki:"Bu kafatası 13.000.000 ile 15.000.000 yıllık".Bu grubu tebrik edip seyirci kısmına almışlar.Sırada MOSSAD var.Onlar da girmişler odaya 3 hafta kaldıktan sonra çıkmışlar ve:"Bu kafatası 13.000.000 ile 14.000.000 yıllık".Bunları da tebrik etmişler ve sıra bzm MİT'e gelmiş.MİT girmiş odaya bir hafta sonra çıkıvermiş, odadan çıkar çıkmaz alay konusu olmuşlar"noldu beceremediniz galiba" fln die.Ama bzm MİT hiç istifini bozmamış ve isterseniz tahminimizi söyleyelim"demiş başkan bi elinde kafatası bi elinde sigara ile.E söyleyin bakalım demişler.MİT:"Bu kafatası tam 13.499.593 yıllık." demiş. Tabi herkes şaşkındır çünkü bu tam isabet olmuş.Sormuşlar nası becerdiniz diye.Bizim MİT, sigarasından bi nefes daa çektikten sonra kafatasının hafiften darp izli yüzünü göstererek:"Zor oldu ama konuşturduk .ezevengi" demiş.

2.Beyaz Fil

Bir diğer yarışma ve yine aynı ekip.Bu sefer görev ormana salıverilen beyaz fili en kısa sürede bulmaktır.Yine ilk önce CIA gider ve 5 saat sonra kan ter içinde gelirler hepsinin hali perişan fil onlardan daha perişan.Jüri tebrik eder CIA'i ve MOSSAD'ı çağırır ve 2.fil salınır ormana.MOSSAD ise 3 saat sonra gelir ve CIA'e göre biraz daa sakinlerdir ve filin durumu da iyi sayılır.Sıra MİT'e gelir ve 3.fil salınır.Bizim MİT aheste aheste bi elinde sigara dalar ormana ve 20 dk sonra gelir ama ellerindeki bildiğimiz sıradan fildir ve filin durumu içler acısı!:melek. Sorarlar naptığınızı zannediosunuz dalga mı geçionuz die çıkışırlar bizimkilere ama bizim mit başkanı yine sigarasından bi nefes alarak:"İsterseniz arkadaşa sorun."der fili göstererek.(fıkra ya bu fil de konuşsun artık).Yine orasında burasında darp izleri olan fil:"Abi yemin ediom,anam avradım ölsün beyaz filim " der ağlamaklı şekilde...

Yarışmaları kim mi kazandı? Buna yorumlarınızla siz karar verin ama bence MİT her yerde kral,sonuçta TÜRK!!!

BU ARADA AKTUĞ ABİ AYNI ANLATTIĞIN GİBİ ARAMA YAPTIM AMA SADECE BİR BENZERİ GÖZÜME ÇARPTI O DA AYNI DEĞİL ZATEN. İNŞALLAH VERİLMEMİŞTİR DAHA ÖNCE TAKTİRİNE BIRAKIYORUM.

gench_ozma' Alıntı:
BU ARADA AKTUĞ ABİ AYNI ANLATTIĞIN GİBİ ARAMA YAPTIM AMA SADECE BİR BENZERİ GÖZÜME ÇARPTI O DA AYNI DEĞİL ZATEN. İNŞALLAH VERİLMEMİŞTİR DAHA ÖNCE TAKTİRİNE BIRAKIYORUM.

dai kasmayın bu kadar kendinizi yaaa.korkmayın kimseyi konun werildi diye falakaya falan yatırmıyoruz :D

ya aktuğ abi ilk konu açışım ya bi nabız yokliyem dedim

ya arkadaşlar görüntülenme 29,yazılan cevap 6,teşekkür sayısı 4 çok mu kötü yaaa!!!!

gench_ozma' Alıntı:
ya aktuğ abi ilk konu açışım ya bi nabız yokliyem dedim

ya arkadaşlar görüntülenme 29,yazılan cevap 6,teşekkür sayısı 4 çok mu kötü yaaa!!!!

Yorum yazıyoz ya teşekkürde neymiş..teşekküre filan basmam

Bu söz kimden altın acaba osman dai :D..benim konulara böyle demedin mi sen :D..ya teşekkür butonuna basmamak ne kadar kötü :D..hem ben bu fıkrayı biliom ozzy anlatmıştı :D..okumadım o yüzden :D

lan cemal ztn bile bile sana sölemediydm konu açtım die...bu arada bana iki tane maç kazığı attın onların da hesabını kescem ona göre... :D

gench_ozma' Alıntı:
lan cemal ztn bile bile sana sölemediydm konu açtım die...bu arada bana iki tane maç kazığı attın onların da hesabını kescem ona göre... :D

Zuhahahha ben bulurum olum :D Bak burda söylediğin sözlerde var teşekkür etmem diye :durdurun..Olum hastaydık o gün yha :D..ayarla maç gelcem diyom :biggrin

Geri