Usb Yavas

• Konbuyu başlatan SqooK^
  • Başlangıç tarihi
S

SqooK^

Guest
Beyler benım usb yavas bıos ayarları normal hispeed ust 2.0 enable 1.1 enable :D ama sorun anakarttan mı kaynaklanıyo onu ogrenmek ıstıyorum harıcı harddısk veya flash taktıgımda mesela ark pcsınde 3 gb 6-7 dk gıbı kısa surede hem usb den pcye hemde pc den usbye kopyalıyor ama bende tam tersı 1gb nerdeyse 20 25dk suruyor hem usb ye atsamda hemde pc ye kopyalasamda her flash da veya harddıskde boyle oluyor donanımsaol bır sorunmudur ?

usb format>-Fat veya Fat32 xp icin yapabilirsin vista veya win7 de Ready boost özelligini aktive etmek suretiyle de sanal bellegi rahatlatip.NTFS yöntemiyle formatlama hizi ARTIRACAGI GIBI kücük dosya ve dokumalar icin yazilacak ayri ayri kayit girdileri recovery özellikleriyle kasilmamis olarak hizli iletilecekdir.

yazilimsal+>hangi isletim sistemi kullaniyorsun ?XP ise yavas olmasi beklenebilir. vista ise NORMAL win 7 ise ENHIZLI okuma-ve yazma gerceklesir.lakin ram ve usb 2-.2.5-3.0 teknik özellikleri vb. göz ününe alinmak kosuluyla
donanimsal bir sorun USB kac kullaniyorsun ?ayrica PCde usb Bellek okuma hizi Etkileyebileyen saniyedeki USB nin aktarma hizi=? ölcen programlar var.HD Tune - Download - COMPUTER BILD kac /MBits görebilirsin... Senin pc deki RAM hizin=? düsükse verilerin hardsikden usb ye aktarimi bagli olarak GHz degiskenlik gösteren unsurlar olmakla beraber antivir programlari,Firewall veya ayrica USB -hub cpu yükselten elektrik akimi fazlaysa bir gengesiz dagilim olusmussa ayni anda en yüksek kaliteyle cok sey beklenmesi olanaksiz.
kolay gelsin, hayirli forumlar.

Kasanın ön yüzündeki değil arkasındaki USB girişlerini kullan. Fark edilir bir hız olacaktır.

tsk ederım bılqılerınız ıcın bende sıze bı kac bılgı verıyım barı :D
Anakartım Asus P4S800-MXSE
İşlemcı :( Intel Celeron D 315,2266 Mhz(17*133)
Ram 1Gb Elixer
Ekran Kartı :( Hersey Kotu Tabi :D Nvidia Geforce 5200 Fx
Chipsetler: Sis661 Fx
Sis 964
Sistem Xp Sp3

Flash suan yok onu deneyemedım :S

:D antıvır var saten sılsem ıyı bır lısanslı program bulamıyıcam ama bunu saten dıer antı vırus programlarındada yapıyordu yhanı onluk bı sorun olucagını sanmıyorum ben bıraz daha kurcalayam tekrardan tsk

Geri