usb hub hakkında

simyat

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bir sorunum var ve bir sorum olacak. elimde kawai 958 divx player var. birde toshiba 320 gb hdd var. divx playere hdd ye usb den taktığımda cihaz görmüyor. ama 2 gb lık flash disk taktığımda görüyor. hdd yi divx playerde usb den kullanmanın imkanı varmı? mesela şu adaptörlü usb hublardan alsam sorun çözülürmükü? varmı kullanan bi el atsanız?

evet bu sorun bended var tasınabilir diskimi dvd playera baglamak istiyorum öyorumu olan olursa sevinirim

sorunun usb den olduğunu sanmıyorum sistemi xp olanların ( yani korsan xp ) çok karşılaştığı bi sorun korsan xp cd lerin çoğunda yer kazanmak amacıyla bazı sivri akıllılar usb driverlerini kırpmış bu sorun çok sık rastlanıyor önerim ; varsa orjinal yoksa sağlam bi kaynaktan bulduğunuz xp den format atmak boş yere usb leri kurcalamaya gerek yok aynı sorunu bende yaşadım ancak 1 yılda hallettim

bende orijinal xp var ama benim sorunum pc den yana değil ben harici diskimi dvd playere takınca gormuyo ama aynı dvd playere usb bellek takıyorum calısıyor...

Geri