usb flah bellek yadım

mesutoktn

New member
Reaction score
0
flash belleğimi bir akadaşımın bilgisayarına film izlemek için takmıştım bilgisayarda 6 farklı virüs vb. zararlılar varmış bunu daha sonra öğrendik tabi benim flash bellek bundan nasibini aldı şimdi flash belleğimi biçimlendiremiyorum farklı birçok araç ve bilgisayar kullandım yinede olmuyor bilgiler ise okunuyor kullanilabiliyor ama birşey ne ekleniyor nede silenebiliyor yardımcı olursanız sevinirim

usb security veya kaspersky antivirus sorununu çözer.

flash belleğin zararda görmüş olabilir.herşeyi virüse bağlamamak gerek.usb deki voltaj,akım yüksekliği usb belleğinize zarar vermiş olabilir...

en iyi çözüm için a squared free yi indirip taratın.ne varsa bulacaktır.kaspersky olsun diğer tüm antilerden yakalama oranı olarak dha iyidir...

size antivirüs programlarıyla taratmanızı öneririm bunun haricinde,,
çalıştır'a cmd yazın ve karşınıza o siyah ekran gelsin.. size yardımcı olması için help format yazarsanız usb'nize dos komutlarıyla nasıl format atarsınız görebilirsiniz ve böylece sorununuz ortadan kalkar..

flash belleğin zararda görmüş olabilir.herşeyi virüse bağlamamak gerek.usb deki voltaj,akım yüksekliği usb belleğinize zarar vermiş olabilir...

en iyi çözüm için a squared free yi indirip taratın.ne varsa bulacaktır.kaspersky olsun diğer tüm antilerden yakalama oranı olarak dha iyidir...

Kesinlikle Katılıyorum...

Geri