USB Bellekte GB Rekoru !!!

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Transcend'den rekor kapasiteli USB bellek

USB flash bellekte kapasite rekoru: Transcend, depolama canavarı USB belleğini duyuruyor...

Transcend firması bu hafta Berlin'deki IFA etkinliğinde bir ilki gerçekleştirerek 64 GB depolama alanı sunan ilk USB belleği tanıtacak. JetFlash V20 ismindeki bellek üreticiye göre film kaydı yapmaya elverişli olarak üretildi.

Şu sıralar farklı dijital Settop-kutuları bir USB girişi üzerinden harici bir belleği kontrol edebilme ve bunu TV yayınlarını kaydetme için kullanma imkânı sunuyor. Belleğin okuma hızı saniyede 10 MB, yazım hızı ise 3 MB/s.

Transcend, JetFlash V20 64 GB için bir fiyattan bahsetmedi.

KaynaK

wawww thanks bilqi için

vay be! yakında ışınlamayı da yaparlar.....

Daha neler göreceğiz.
Bir zamanlar hayal edemediklerimizi kullanır olduk.

slm ama bunda bendekı gıbı cakma olmasın bende de 120gb yazan sony cakması bır flash bellek var
kafasına gore attıgım dosyalara çince karakterlı yazılar atıyor kasılıyor olusturdugun klasoru sılemıyorsun gıbı sorunlar verıyor:D ınsallah bu da onlardan degılldır:D

Vay be 32 vardı en son, yine geçmişLer :E

Bende 400 gb USB bellek var. Üzerinde sony yazıyor. Pc 400 gb olarak okuyor fakat kayıt yaptığın bilgileri kara delik gibi yok ediyor. Formatlamaya çalışıyorum %99 da hata veriyor

walla helal olsun
süper kullanışlı bişey
teşekkürler bilgi için fofer

slm ama bunda bendekı gıbı cakma olmasın bende de 120gb yazan sony cakması bır flash bellek var
kafasına gore attıgım dosyalara çince karakterlı yazılar atıyor kasılıyor olusturdugun klasoru sılemıyorsun gıbı sorunlar verıyor:D ınsallah bu da onlardan degılldır:D

Bende 400 gb USB bellek var. Üzerinde sony yazıyor. Pc 400 gb olarak okuyor fakat kayıt yaptığın bilgileri kara delik gibi yok ediyor. Formatlamaya çalışıyorum %99 da hata veriyor

aynı sorun bende de var cakmaların alayı aynı sorunu verıyor hatta bende bırtanede 240 gb yazan var ama salla cope gıtsın hıcbırıse yaramaz yarasa zaten kamera kayıt (dvr) cıhazlarının ıcıne koymayı dusunuyordum ama ıse yaramıyor

Geri