usb çalışmıyor içindekileri nasıl kurtarabilirim?

_dejavu_

New member
Reaction score
0
Merhaba,
benin wd taşınabilir belleğim var. gayet güzel çalışan alet artık çalışmıyor: bilgisayara takınca birkaç saniye ses çıkarıyor sonra susuyor ve aygıt yüklendi dediği halde bilgisayarımda görülmüyor. başka bilgisayarlarda da denedim aynı sonucu veriyor. ne yapabilirim? tekrar eskisi gibi çalıştıramasam da en azından içindekileri kurtarmanın bir yolu var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

:S
dediğiniz gibi servise göndereceğim.. umarım kurtarabilirler..:S

vur bi kaç kere üstten

geyik için başka konuya..

----------

harici disk kutusu içerisindeki hdd'yi normaL bir harddisk gibi ide bağLantısı yoLuyLa pcye bağLayıp pcnin harddiski görmesini sağLayabiLirsiniz..ancak cihazın açıLması garanti sorununu ortaya çıkarır..

ben kendim açarsam yanlış birşey yapıp daha çok zarar vermekten korkuyorum.. sanırım servise göndermek iyi olacak. Servis birşey yapabilir mi yoksa tamamen umudu kesmem mi gerekiyor onu merak etmiştim.. yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

Eğer diskin 2,5" lik ise ve İDE ise normal pc girişlerine uymaz tabi SATA larda böyle bir sorun yok onlar pc ye takılabilir vede kutuyu söküp diski çıkarman garantiye engel teşkil etmez diski sökmen durumunda garanti dışı kalır sadece. Sonuç olarak Diskin İDE ise uyumlu başka bir kutu alıp deneyebilirsin SATA ise bunu normal masaüstünede bağlayabilirsin bu şekilde diskinde sorun olmadıkça verilerine ulaşabilme imkanın vardır

Bu bellek Flashdisc mi yoksa Harici HDD mi?

Servise gittiğinde içindeki bilgilerin yok olması problemi olabilir. Hatırlatmayı unutma!

Ayrıca sana partition programlarından birini denemeni tavsiye ederim. Çözüm üretme şansın olabilir.

Aynı şeyi tekrarlamış olacağım ama imkanın varsa, örneğin Hiren's boot cd ile bir test et muhtemelen servis vs gerek kalmayabilir. İçerisinde işine yarayacak programlar mevcut.

Programlar bölümünde bulabilirsin.

Kolay gelsin

dediğiniz programı buldum sitede.. indirip onu deneyeceğim..
inşallah işe yarar.. çok teşekkürler..

Geri