Upload Area - Oyun [ Bu Sahis Aday :)) ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theozy' Alıntı:
herkes biraz yorum yazacak daha... sonra bekletecez biraz.. baskılar gelecek bu çocuğa nie hala görev vermiyosunuz diye.. vermicekseniz konuyu kapatın diecekler.. tamam bakacaz diecez.. sonra bi süre daha bekleticez.. en sonunda ben gecenin bi körü canım sıkılacak görev istiyenlere giricem tüm mesajları tek tek okuyacam.. o zaman vericem :)
beşiktaşlısın yeter zati :D
Aslında bütün durumu theozy özetlemiş..modluğun ozzynin bi gece yarısı canı sıkılmasına bakıyor :D:D..yani benim oyum pekde önemli değil ama +1 :biggrin

NeRona (-) weriLirmi hiç ??? =)
+++++++++++++

yakisir +++

neroo0o0o0oonn yapabilicene pek inanmıorm olmas bu iş wasgeç sen en iisi :p :p :p

hahahaha :melek sonuna kadar ++++++++++ :melek yaparsn sen bu işi :goz:

al bea bi + da bnden olsn

birsürü konu açtığını biliyoruz zaten neron

bnce hak ediyorsun

+1907

umarım olursun...

Dur Bi Düşüniyim :p
+1905 HayırLı oLsun :biggrin

kesınlıkle +1907 oranın modlarından sark ta olumlu oy kullanmıs zaten hakkında hayırlısı olsun canım kardesım .

1-) Beşiktaş'lısın ama diğerleri gibi .. değilsin [ .. anLaşılmıştır Neron anlamıştır hiç yoktan.. ] +1

2-) Bölüme upload yaptığın ve çalıştığın ortada +2

3-) Açtığın konularda yükleme sorunu olduğunda Procum bir baksana demenden artık sıkıntı geldi :durdurun onLarlada iLgilen biraz -1

4-) Şu yorumlarındaki asabilik ve sinirlilik durumunuda kenara bırakabilirsen bu iş tam oLucak. Buradan da bir -1 geLdi..

Sonuç ? 0 yani Nötr...

Ama hadi diyorum birşeylere bakayımda + oy çıkartayım ama nereye baksam hep farklı kutupta yer alıyorsun ha bak Qapris'te + vermiş sana o da benim için bir - kutup söz konusu..

O yüzden Oyum ;

Nötr Neron..

EDIT : Neron ;) benden sana - oy çıkmayacağını bütün herkesin bilmesi gerek, MSN de gelen arkadaşlar Neron'la aranızın iyi olduğunu biliyorduk birşeyler mi oldu diye soranlar oLmuş..??

Bir - Bir + oyLa arkadaşLık bitecekse burada yaşamayalım daha iyi..? Böyle saçma saçma metinlerle seLam veriyorsunuz bazıLarına ama oLmuyor..

NOT : +1500000000000000 Neron hayırLı oLsun, oyunLarda herhangi bir problem oLursa buyur geL istediğin linkide ver.. 3-) diye nitelendirdiğim yorum espiri amaçlıydı ama bazıları ciddiye aLmış .. böyLe oLmamısını dilerdim..

İyi günLer..

Neron Çok iyisin o bölümde fakat zaten 2 mod var =)

Ve...
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675
bu topicte diyor ki

Dark_Angel' Alıntı:
5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...
=)

yinede +1 benden =)

upload teamsen konu açman geyet normal zaten....açıkcası oranında moda ihtiyacı oldugunu düşünmüyorum...ama oyum + .....o bölüme upload teamden kim adaylıgını koysa oyum deişmez...

Bence :D kuralları fılan karıstırmayın cunku oyunuz genede +++

Tabi benımkıde +++ Hayırlı Olsun Bakalım :D Avusturya Wien Selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri