Unutulan ManŞetler

ramo46

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
2w2lct1.jpg

2ly358z.jpg

j0ae50.jpg

igwzfq.jpg

2w2ou3c.jpg

IMG]http://i37.tinypic.com/n12vle.jpg[/IMG]
e21p5.jpg

fog8e8.jpg

16ljolc.jpg

http://cahit45.blogcu.com/unutulan-mansetler_26193241.html

Ankara'da bir alışveriş merkezinde de unutulan manşetler adlı sergi tarzı bişey vardı..Bir çoğunu okumuştum..Geçmişi unutmamak gerekiyor.Unutan balık hafızalılarada sık sık hatırlatılmalı...

Dostum eline Koluna Sağlık Bizi Geçmişe Yolculuk Ettirdin Saolasın Vatan Ne Zorluklarla Baş Etmiş Tekrar Görmüş olduk

Ankara'da bir alışveriş merkezinde de unutulan manşetler adlı sergi tarzı bişey vardı..Bir çoğunu okumuştum..Geçmişi unutmamak gerekiyor.Unutan balık hafızalılarada sık sık hatırlatılmalı...

Gazete manşetleri 1919 yıllarına ait ...O gazeteler bir takım zevatlara
ders olsun...Bugünlerde Atatürke ve cumhuriyete laf üretenlere kaynak
olsun.O manşetler o yıllara ait...Bu güne bakıpta manşetlere girmedi
o günlerde yaşananlar tarihe kanla canla yazıldı.

Gazete manşetleri 1919 yıllarına ait ...O gazeteler bir takım zevatlara
ders olsun...Bugünlerde Atatürke ve cumhuriyete laf üretenlere kaynak
olsun.O manşetler o yıllara ait...Bu güne bakıpta manşetlere girmedi
o günlerde yaşananlar tarihe kanla canla yazıldı.

ellerine klavyene sağlık
o bir takım zevatlar ne diyecekler acaba bunları okuyunca
müslümanlığını bile dillerine dolamaya cüret eden densizlerden bahsediyorum
isimleri nickleri malum şahıslar
hani sizin Atatürk 'ünüz hangisi deme densizliğini gösterenler
...

Saygılar ramo46

ellerine klavyene sağlık
o bir takım zevatlar ne diyecekler acaba bunları okuyunca
müslümanlığını bile dillerine dolamaya cüret eden densizlerden bahsediyorum
isimleri nickleri malum şahıslar
hani sizin Atatürk 'ünüz hangisi deme densizliğini gösterenler
...

Saygılar ramo46

Büyük düşünenler geleceği yorumlarken, küçük düşünenler geçmişi sorgular..

Nette gezinirken gözüme takılan bir söz.Kim demişse güzel demiş..
Teşekkür ederim yorumun için

işte tam unutturulmaya hatta günümüzde bile bazı gayrı resmi işgallerin bize hoşgösterilmeye çalışıldığı bir dönemde gerçekler bir tokat gibi patlar yüzümüzde bazı mankafalara ders olması dileğiyle ramo 46 kardeşimin ellerine sağlık diyorum

Çok güzel bir konu olmuş emeğine sağlık tebrik ederim geçmişi olmayan bir milletin geleceğide olamaz tşk.

biz unutmadık ama unutanlar inanki az değil
tşkr...

biz unutmadık ama unutanlar inanki az değil
tşkr...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni/ ok gibi doğruyum, yabana atarlar beni"... (Eski bir Türk sözü)

Bir ok gibi doğru olmak ,meselenin özü burda.Allaha şükürler olsun ki

bazı gayretkeş medya sayesinde unutulanları hatırlayacağız,hatırlatacağız.

yıl 1919, Latin alfabesi 1928 de geldi. Fake olabilir

yıl 1919, Latin alfabesi 1928 de geldi. Fake olabilir

Atatürkçü, saygın gazeteci merhum Ömer Sami Coşar'ın büyük emeği ile hazırlanan ve internet ortamına da http://istiklalsavasi.blogcu.com sitesince aktarılan İSTİKLAL SAVAŞI GAZETESİ, bu eşsiz kaynağı gelecek kuşaklara aktarmak ve olabildiğince çok kişiye ulaştırmak amacı ile KM'den de yayında.

Eser Ömer Sami Coşar'a aittir ve 19 Mayıs 1919 -18 Ekim 1919 tarihleri arasında yayınlanan çeşitli gazetelerden günümüz Türkçesine uygun olarak derlemiştir.
Eser internet ortamında Cumhur Ruhi Gezelge tarafından hazırlanan
http://istiklalsavasi.blogcu.com sitesinden yayınlanmaktadır. Bu değerli arşiv çalışmasının mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırılması amacı ile Kuvayi Milliye - Ulusal Bilgi Merkezi sayfalarından da Yüce Türk Milletine ulaştırılması sağlanmıştır. Ayrıca kaynak internet sitesinde resim ve grafikler için kullanılan paylaşım sitelerinde herhangi bir sorun olması halinde dahi anılan grafik ve resimlere ulaşılabilmesini temin amacı ile ilgili resim ve grafik dosyalarının KM veritabanından yayınlanması yoluna gidilmiştir. Bu değerli çalışmayı sunan saygın Atatürkçü merhum Ömer Sami Coşar'a bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor ve sonsuz sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Aynı şekilde bu değerli arşiv çalışmasını internet ortamına aktaran
Cumhur Ruhi Gezelge'ye de sonsuz sevgi ve saygı dileklerimizi iletmeyi bir borç biliriz. Kuvayi Milliye - Ulusal Bilgi Merkezi

Eline saglık walla bu mansetlerıde okumus olduk yuregıne saglıq

eline sağlık İNŞALLAH bazıları bu manşetleri okuduktan sonra , Atatürk 'ü oğlunu askere göndermekten aciz şahsiyetlerle bir tutmamayı öğrenirler...

Tekrardan sağol...

Geri