unlocker bile işe yaramadı

ALLAH razı olsun wolf kardeş biz bu sevdadan vazgeçelim ne denediysek olmadı artık format mı atarım ne yaparım eniştemin pc si benim yüzümden bozuldu sağolasınız

ya bi çözemediniz şunu hala yardım bekliyorum

valla avira nın dediklerini ben sana dedim.

eğer onların yöntemleri bile işe yaramıyosa yapıcak pek bişi yok gibi.

ama bende araştırıyorum.çözümü bulursam yazarım...

Bak bi sistem geri yükleme durumu nasıl...

bilgisayarini güvenli mod(f8) baslatip masa üzerine AntiVir diye bir klasör acip asagidaki rar dosyasini buraya ac. icinden RegCleaner [kirmizi semsiyeli] yönetici olarak baslat iki defa TIKLA
RegCleaner.exe SONRA "Keys auslesen" YAZAN BUTONA BASIP kayit defterini tarayip bittdiginde "löschen" YAZAN TUSA BAS gerekli islemi YAPMIS OLACAKDIR temizleyecekdir,aksi takdirde YENIDEN TEMIZ BIR SEKILDE KURULUM ve daha sonrasi tekrar deinstal islemi öneririm bu arada yukaridaki islemi yapmadan önce internet baglantisini kapatip<->bilgisayarin görünmeyen klasörlerini gösteri isaretlemelisin manuel olarak silmek icin böyle bir kolaylik gerekebilir,,
simdi baslat calistir'a" %TEMP% "Yazip cikan tüm klasör vebenzeri gereksiz dahaönce kullanilmis dosyalari data base.uzantilarini tamamen silmelisin,.asagidaki lnkden download yapabilirsin kolay gelsin,
http://dlpro.antivir.com/down/windows/registrycleaner_de.zip

sağolun teşekkürler bir de bunları deneyeyim

Geri