unlocker bile işe yaramadı

prof_21

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dün avira diye bi antivirüs yükledim ondan sonra pc acyip şekilde kasılmaya başladı silmeye çalıştığımda " hedef klasöre erişim engellendi" "bu eylemi gerçekleştirmek için
izne gereksinimiz var" diye uyarılar aldım. bende revo uninstal diye programla kaldırdım kalan dosyalar pc kapanıp açıldıktan sonra silinecek dedi. fakat silmedi. bende bunun üzerine unlocker la silmeye çalıştım ama nafile. pc de çok kasılıyo google a bile yaklaşık 20 sn yede giriyorum lütfen yardım edin. :help :( :(

PC' nizi Açarken F8 tuşuna basın. Ekranda seçenekler belirdiğinde Güvenli Mod'u seçin. Açıldıktan sonra silmek istediğiniz dosyaları silin ve pc'yi yeniden başlatın. Sorun çözülecektir. İyi günler.

güvenli modda silmeyi deneyin olmazsa.

kesin windows un kendi program ekle kaldır ından silmişsinizdir.

onun için derim her zaman your uninstaller gibi programlar kullanın onlarla silin diye.

başka bi çözüm yolu.avirayı tekrar yükle sonra your uninstaller programı ile sil.o tamamen siler...

PC yi güvenli modda açın
Klasör Seçeneklerine girin / Görünüm
Basit dosya paylaşımını kullan (önerilen)
bunun işaretini kaldırın

Erişimi engelenen klasöre özelliklerine girin.

Güvenlik seçeneğinden gerek izinleri veriniz...

ilginize teşekkürler güvenli modda da aynı cevabı aldım ama bakayım diğer seçenekleri deneyeceğim.

ilginize teşekkürler güvenli modda da aynı cevabı aldım ama bakayım diğer seçenekleri deneyeceğim.

eğer avira yı tekrar yükleyebilirsen sonra your uninstaller programı ile tamamen silebilirsin.

işte kesin çözüm budur.

çivi çiviyi söker =)

güvenli modda silmeyi deneyin olmazsa.

kesin windows un kendi program ekle kaldır ından silmişsinizdir.

onun için derim her zaman your uninstaller gibi programlar kullanın onlarla silin diye.

başka bi çözüm yolu.avirayı tekrar yükle sonra your uninstaller programı ile sil.o tamamen siler...
yok valla kardeş revo ile sildim. sonra baktım program ekle kaldıra orda gözükmüyodu zaten avira. birde orhan kardeş gerekli izinleri nasıl alıcam onu bilmiyorum sahiplik falan mevzuu var ama dün baya uğraştım alamadım:crying:

yok valla kardeş revo ile sildim. sonra baktım program ekle kaldıra orda gözükmüyodu zaten avira. birde orhan kardeş gerekli izinleri nasıl alıcam onu bilmiyorum sahiplik falan mevzuu var ama dün baya uğraştım alamadım:crying:

hocam e zaten programın belli başlı dosyaları silinerse ne program ekle kaldır ne your uninstaller görebilir.

sen eğer avirayı tekrar yüklersen program ekle kaldır da your uninstaller programı da görecektir.

revo uninstall avira silmede başarısızdır.hep silmede sorunlar yaratıyo avirada.

ama ben yıllardır your uninstaller kullanırım 50 kere kurmuşumdur hiçbirinde sorun yaratmadı.

o zaman denemekte fayda var zaten avirayıda senin açtığın konuda indirmiştim bu arada hangisini tavsiye edersin bu durumda ?

WoLF'un dediğini yap,bu işi iyi biliyor.
Baktın olmuyor,bide bu programı dene

Kod:
Advanced Uninstaller PRO, bilgisayarınızda kullanmak 
için sisteminize kurduğunuz ve sonradan kaldırmakta ve 
kalıntılarını temizlemekte zorlandığınız programları bilgisayarınızdan 
tam olarak kaldırmanıza yardımcı olan profesyonel bir çözüm aracıdır.

Windows içerisindeki "Program Ekle/Kaldır" bölümünde listelenmeyen 
fakat bilgisayarınızda hala kurulu olan bazı programlardan tamamen 
kurtulmak veya kaldırma (uninstall) işlemini gerçekleştirmenize 
rağmen program klasörünün silinmediği ve silemediğiniz programları 
bilgisayarınızdan temizlemek için Advanced Uninstaller PRO'dan 
profesyonel yardım 
alarak bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgisayarınıza kurulan yazılımların oluturduğu "Kayıt Defteri" (Registry) 
girdilerini ve kayıtlarını da içerisindeki araçla temizleyebilen bu program 
ayrıca bu bölümde oluşan karışıklıkları da ortadan kaldırarak 
bilgisayarınızın çalışmasını yavaşlatan ve sorun çıkartan programlarıda 
sisteminizden kaldırarak bilgisayar kullanımınızda daha iyi bir 
performans elde etmenizi sağlıyor.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

o zaman denemekte fayda var zaten avirayıda senin açtığın konuda indirmiştim bu arada hangisini tavsiye edersin bu durumda ?

hocam eğer avira bile kasıyosa senin pc de diğer anti lerde kasacağı kanaatindeyim.

çünkü avira en az kasanlar arasındadır.

ben celeron 512 mb laptop a bile avira yükledim ve kasmamıştı =)

senin kasma sorunun bence sistem bakım programları kullanmadığından olabilir.

avira yerine webroot u tavsiye edebilirim.

ama o da kasabilir fakat ii anti lerdendir...

:(:( olmuyor gene olmadı your uninsatller de sildim şimdi your installer de gözükmüyor ama genede avira olduğu gibi duruyor lütfen kurtarın beni bu aviradan inanın bu yazıları yazmak bile çok güçleşti

:(:( olmuyor gene olmadı your uninsatller de sildim şimdi your installer de gözükmüyor ama genede avira olduğu gibi duruyor lütfen kurtarın beni bu aviradan inanın bu yazıları yazmak bile çok güçleşti

avira registry cleaner ı dene bide.

http://dlpro.antivir.com/down/windows/registrycleaner_en.zip

C:\Program Files\Avira
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira
C:\WINDOWS\system32\drivers\avfwim.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\avfwot.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\avgntdd.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\avgntflt.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\avgntmgr.sys
C:\WINDOWS\system32\drivers\avipbb.sys

kayıt defteri girdilerini sildikten sonra yukardaki dosyaları silebilmen gerek...

wolf kardeş hakkını helal et bu defa "failed to delete on or many keys" hatasını vedi

http://www.avira.com/en/support/kbdetails.php?id=135

yukarda avira da aynı bizim anlatığımız şeyi demiş.

ilk avirayı yükleyip sonra sil demiş.

avira ile ilgili dosyaları bulup onların isimlerini değiştirebiliyomusun.

unlocker programı ile ismini değiştir öle sil silmiyosa ismini değiştirdikten sonra güvenli modda başlatıp öle silmeyi dene.

hayır nesnenin adı değiştirilemedi diyor bir sonraki açılşta değiştirelimmi dedi bende evet dedim

magical one arkadaşın dediği programı indirdim ama yabancı olduğu için tam olarak nereye gireceğimi ve kullanacağımı bilmiyorum

Geri