1.)CHP millet vekli ve eski Türk İş başkanı Bayram Meral ve oğlu Sendikayı soyup soğana çevirmişler
sendikanın yeni aldığı MERCEDES i kısa süre sonra yarı fiyatına sendikadan satın almışlar.Hiç vasfı olmayan oğlu sendikadan ayda 5 bin YTL maaş alıyor
2) Hiçbir yasal bağı kalmamasına rağmen TŞOF ve TESK başkanı gibi davranan CHP milletvekili Derviş Günday, Ankara-Fevzi Çakmak Sokaktaki bir apartman katını kendisine tahsis ettirmiş ve tüm masraflar federasyondan karşılamış ve daha neler neler
3.)Çankaya Belediye Başkanı Muzafer Eryılmaz'ın 'Yamyamları doyurmak için benim dört ayrı eski Muzaffer olmam gerekiyor. Bunlara para bulmak için 50 takla atıyorum' dediğini daha unutmadık
4.) Anayasa Mahkemesi Yaptığı incelemede CHP'nin Kanaltürk'e 2004 ve 2005'te toplam 4 milyon 102 bin YTL usulsüz ödemede bulunduğu, ancak CHP adına sadece 2005'te 1 milyon 180 bin YTL tutarlı 1 adet fatura düzenlediğini Geri kalan tutarsa kanalın 2005 açılış kayıtlarında yer almadığı gerekcesiyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyursunda bulundu
5.) CHP nin karanlık bir vakıf olan Alman Devleti Vakfı ndan CHP ile ilişkileri genişletmek amacıyla bu partiye finansal yardım yapılacağı, vakıfa CHP'ye aktarılmak üzere 85.000 Avro ödeme yapılacağı bildiriliyor. Ödemenin Bank Für Sozialwirtschaft üzerinden gerçekleştirileceği kaydediliyor
6.Sayıştay, Kadıköy Belediyesi'nde yaptığı incelemede bir dizi 'usulsüzlük ve hukuk dışılık tesbit ederek
hazırladığı rapora göre belediye işgal ettiği arazilerden elde ettiği geliri kendi bünyesinde kurduğu vakıf ve şirketlere aktardığını belirterek soruşturma başlattı
7.......
8.....
Bunları sıralam istesem sabaha kadar yazmam gerekecek
Şimdi kendi Partinle ilgili bukadar yolsuzluk iddiası olacak hiç utanmadan kalkıp eline sokuşturulan kağıt müsveddeleri ile kalkıp Yolsuzluk edebiyatı parçalayacaksın
Sende biraz utanma olsa kendi partini b....k götürüken başkalarına çamur atmak yerine
kendi partinde ki bu pisliklerin hesabını verir insan