umarım yazım yetkililere gıder..

aslında güzel olur çünkü çok asker war forumumuz da doğru değil mi:eek:

tekrar yetkılılere seslenmek ıstıyorum goruyorumkı verdıgım onerıde az da olsa ıstek var modlardan yorum yazmalarını ve askerlık uzerıne bı form bolumu acılmıyosa nedenın ogrenmek ısterım tabı bı kabalık etmemıs olursam
arkadaslar bu onerımı verelı baya oldu ama ben bı cewap alamadım

nereye koyacagımı bılmedıgım ıcın buraya koydum

arkadaslar ben yaklasık 3 hafta once bı onerıde bulunmustum askerler ıcın bı formda anılarımız paylasılsın askere gıtmeyenler gıdenler tarafından bılgı edınılen bı form olsun ıstemıstım bı cewap alamadıgım ıcın ve askerlık ve terorıstlerle ılgılı oldugu ıcın bu bolume acmak zorunda kaldım arkadaslar... modlar ıcın soluyorum eger uygun bı bolum varsa tasıyın eger bı hata yaptıysam kaldırın ama yapıcak bıseyım yok

http://rapidshare.de/files/20614631/BirDergi.rar.html

Dostum Sen O Basligi 3 Kere Actin Yanilmiyosam Ve Herkes Yazdi Oraya Biseler Fikrini Yani

Eger Bolum Acilsa Acilirdi
Oneri Ve Sikayete Konu Acilip Paylasimmi Yapilir?

Tamam Haklisin Bencede Acilmali Ama

Istedigin Olmuyor Diye Oneri Ve Sikayetlerde Mi Paylasim Yapcaksin??

EDIT: BU KONU HALA CIKMIS BAK BI KONUN KAPANMADAN BASKA ACMA AYNI KONUDA http://www.hackhell.com/showthread.php?t=80784

Önerielere acdıgın bu konuyu detsekleyen bır mesaj olabılır.konuyu dıger istegınle birleştirdim.

sabit bir baslık iyi fikir aslında

sabit baslık icin

+1

Sabit başlıq fikrine de askerlik ile ilgili olan bölüme de ++++++++
Hakketten güsel olur be askerlik anılarımızı paylaşırızzz eheheheh
benim baya bi çoq war :D :D sabit başlıq açtırırım wallaaa:D :D

Bencede güzel olur+++

aç kardeş aç kim tutar seni :D
sen bu konuyu açtırıcan sonunda öyle görülüyor :eek:

Her Telden Bolumunde Ya Da Uygun Gorulecek Bi Yerde

Sabit Bi Baslik Acilsin Sende Oraya Yap Paylasimlarini Ne Dersin?

Sonucta Herkes Oraya Yazabilir Boylece Senin Istediginde Olmus Olur..

Zaten Sen Paylasimi Buraya Bile Yapabildigine Gore Oraya Da Yapabilirsin

Bence Super Olur.....

Ama Sen Hakliyken Haksiz Duruma Dusme Boyle

İi olurda kendini övmek için koftiden kafa ütüleyenler çıkmazsa hehehehehe

güzel bi fikir bencede ii olur belki asker yolu gözleyen arkadaşlarda vardır onlara azcıkta olsa yardımcı olabiliriz güzel bi paylaşım ellerine sağlık...

cyfts' Alıntı:
bencede bir an önce "Mehmetçik" baslıgı altında konu açılmalı ..

Evet Ya Aslında Arkadaşın Dediği Gibi Olabilir. Sabit Falan Değil. Mehmet'cik Diye Özel Bi Bölüm Ne bileyim Herkes Birsey Paylaşırdı. Askerlik Anılarını , Resimlerini, Ivır Zıvır Askerlik İle İlgili Her Şeyi. Bizimde Kültürümüz Artardı ;P Nede Olsa Yolculuk Yakın Askere.

Geri