Ulusalcı ilan selçuğa Bak sen..!

Cumhuriyet denilen gazeteye atılan bombaların ergenekon örgütüyle yani ilan selçuğun çetesiyle birebir bağlantılı olduğunu bilmeyen almadı ama mazluma yatmak iyidir saçınızı okşarlar belki acır gazte alırlar..(=
75 ykr'den :D

dayı koptum ben buna yaw akşam akşam....:vur:vur

örnek olarak bir kişinin başka biriyle olan konusmasını birebir verirsin kaynak gosterirsin(video/tv/resmi yazı vs)

bu bunla konusmustur herhalde ve konusmasında sunları demistir muhtemelen şeklinde bir kaynak gostermek yanlıstır.

dedigim bu

adam hain yada değil sence hainliğini video ile belgeler mi?yani bu konuda daha net bir belge sunulabilceğini sanmıyorum tabiki inanıp inanmamak sana kalmış...ancak şu gerçeği gorebilm bence cumhuriyet gazetesi amacından sapmış bir gazetedir...

Gerçek Vatanseverlik Nedir?

Arkadaşım kaynak gösterdiğin yayın organı hepimizce malum, lütfen ciddi olalım.AKP' nin Avrupa Birliği anayasını imzaladığını biliyoruz, peki bu anayasanın içeriğini kaç kişi biliyor ? Maalesef çak az kişi; bu anayasada der ki ''Avrupa Birliği Anayasası özünü hıristiyan köklerinden alır'' ve AKP insanlardan Müslümanız bize oy verin derken gidip hıristiyanlarla kendi çıkarları için iş birliği (vatan aleyhine) yapmakta ve bunu insanlarımızdan saklamaktadır.AKP kendi yaptıklarını gizlemek için arkasına sığınacağı şeyler arayacağına memleket için içi dolu işler yapsın,ekonominin geldiği durum ortadayken, vatanın çıkartılan yasalarla satışı gerçekleşirken (ki vakıflar yasası tüy dikmiştir, hıristiyan vakıfların önü tamamiyle açılmıştır) İngiltere Kraliçesine bağlılık yemini etmiş bir kişi ekonomiden sorumlu devlet bakanı olmuşken vatansever kişilerle ilgili iftiralar atmak yerine AKP ye oy verenlerin oylarının peşine düşüp hesabını sorması gerekir. Konuya duyarlılık gösterdiğin için yinede sağol umarım gerçekleri biraz daha iyi irdelersin.

incubus84 ozel msj attım.

cumhuriyet gazetesi %100 dogrudur demedim ben bu arada, hiç bir gazete %100 dogru haber yapmıyor gunumuzde.

Arkadaşım kaynak gösterdiğin yayın organı hepimizce malum, lütfen ciddi olalım.AKP' nin Avrupa Birliği anayasını imzaladığını biliyoruz, peki bu anayasanın içeriğini kaç kişi biliyor ? Maalesef çak az kişi; bu anayasada der ki ''Avrupa Birliği Anayasası özünü hıristiyan köklerinden alır'' ve AKP insanlardan Müslümanız bize oy verin derken gidip hıristiyanlarla kendi çıkarları için iş birliği (vatan aleyhine) yapmakta ve bunu insanlarımızdan saklamaktadır.AKP kendi yaptıklarını gizlemek için arkasına sığınacağı şeyler arayacağına memleket için içi dolu işler yapsın,ekonominin geldiği durum ortadayken, vatanın çıkartılan yasalarla satışı gerçekleşirken (ki vakıflar yasası tüy dikmiştir, hıristiyan vakıfların önü tamamiyle açılmıştır) İngiltere Kraliçesine bağlılık yemini etmiş bir kişi ekonomiden sorumlu devlet bakanı olmuşken vatansever kişilerle ilgili iftiralar atmak yerine AKP ye oy verenlerin oylarının peşine düşüp hesabını sorması gerekir. Konuya duyarlılık gösterdiğin için yinede sağol umarım gerçekleri biraz daha iyi irdelersin.

yazık sana diyorum AB yi Ak partimi yoksa Ne kadar kızsam'da İsmet paşam imzaladı..
madem imzaladı gerekenleri yapacaksın burada amaç avrupalı olmak biz yaparız onlar kabul eder veya etmez,imzayı attın arkasında duracaksın amaç demokrasi uyarsa ,uymazsa ne alaa.
zaten söyleyende ben değilim Muhasır medeniyet, Sevgili paşam ve Özgürlüğümün iktidarı Mustafa Kemal Atatürk..

incubus84 ozel msj attım.

cumhuriyet gazetesi %100 dogrudur demedim ben bu arada, hiç bir gazete %100 dogru haber yapmıyor gunumuzde.

Aldım özel msjını bi yakınının samanyolunda üstdüzey yönetici olduğunu söylemişsin
Beni ilgilendiren bi durum göremedim
Ben sana dedimki eğer idda ettiğin gibi bedava gazete dergi dağıtılıyorsa bizede göndersinler bizde okuyalım

Geri