ulusalcı geçinen yalçın küçük aponun akıl hocasıymış

Lemalistlerle çok ilginç bir ilişkisi olan akademisyen. Başkası yazsa toplu lince maruz kalmasına sebep verecek konular hakkında (mustafa kemal paşa'nın üvey kızları ile ilişkileri, rakı sofralarının bilinmeyen yönleri, ingilizlerle herhangi bir zıtlaşması olmadığı, vahdettin - m. kemal ilişkisi, musul'un alınma şansı varken terkedildiği vs.) kitaplarında epeyce malumat vardır. turgut özakman* hariç diğer kemalistlerin bunları görmezden gelmeyi tercih etmesi oldukça şaşırtıcıdır.

Hooop yavaş =)

İşte boyle uç medya organları bazılarının onune atar haberi onlarda bakar..Bazıları anlamaz kufur eder..Bazıları anlar ama maksat zarar vermek olsun oda kufur eder..

Vikipedi' Alıntı:
12 Eylül 1980 darbesinden sonra aydınların cunta yönetimine karşı örgütlenmesinde büyük çaba göstermiştir. Aziz Nesin ile birlikte Aydınlar Dilekçesi Hareketi'ni örgütlemiştir. 1987-1992 yılları arasında Toplumsal Kurtuluş adlı sosyalist bir aylık dergi çıkarmıştır. Daha sonra bu dergi kapanarak yerine Hep İleri adlı bir dergi çıkmıştır. Özgür Üniversite adıyla bilinen Özgür Ekin Derneği'nin kurucusudur. 1993'te Süleyman Demirel'in Cumhurbaşkanı olmasını ve Matild Manukyan'ın vergi rekortmeni olmasını öne sürerek Fransa'ya gitti. Daha sonra gene 1993 yılında Suriye'de Bekaa Vadisi'ne giderek PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüştü. Bu görüşmeyi "Diriliş'in Öyküsü" adıyla kitaplaştırdı.[1] Çeşitli sol dergiler çıkarttı.

Zamanında dahada bi cok gazeteci B.Ali Birand soylendıgı gibi Yasemin Congar,Ahmet Altan, Dogu Perincek vs vs...Gorusmeler icerisinde bulunmuslardır..

Ayrıca Yalcın Kucuk kendını sosyalist olarak tanımlar bu konudada bi cok kitabı bulunmaktadır zaten..
Zamanın olusumu Aponun orgutu Pkk ise 1974-78-79 yılları arasında Markist-Leninist bi olusum olup daha sonraki yıllarda Maoist yaklasım izlemislerdir..
Bekaa vadisinde cekildigini sandıgım fotograflar ise(konudaki) 1982-84 yılları arasında yani komunist bi orgut icerisinde cekilmistir..

Haber amacıyla Yalcın Kucuk orda olmasa bile..
Kendisini ben sosyalistim diyen birisinin(Yalcın Kucuk) sosyalist,komunist bi orgut icinde fotografını bulmuslar..

Ama insanlarımızın anlayamadıgı Pkknın olusum-gelisim sureci icerisinde degisimini bilmemesinden kaynaklanabilir..

Suanda ise belli bi zamandan sonra Markist-Leninist ve Maoist anlayısları yok olmus denebilir ve bunun yerine Kurtculuk anlayısı yer edinmistir..
Kürtculuk yani bi milli akımın yer aldıgı noktada ise diger sayılan olusumların hicbirisi var olamaz..

Dahada en baslara donucek olursak Apo ilk baslarda sagcı bilinen birisidir..İsteyecegim haber kaynagı olan kurulusa mail atıp bu konu hakkında bi kac soru sormanız sadece.. =)

ABDULLAH ÖCALAN
"20 YAŞLARINDA YA VARDIM, YA YOKTUM. NECİP FAZIL KISAKÜREK'İN KONFERANSLARINA GİDER, BAYAĞI DA ETKİLENİRDİM..." (APO VE PKK ADLI KİTAPTAN)

Ayrıca Erdoganın, Gulbettin Hikmet Yar'la cekilen fotograflarınında farklı pozları mevcutmusmu..

Anlatmak istedigim tarihten olaylar su sekılde ıncelenir..
Olayın gectıgı zamanın kosullarına ve yapısına, ortamına uygun objektıf bi degerlendirme yapılmalıdır..Asla gunumuz sartlarının ideoljileriyle degil o zamanın durumu goz onune alınarak yorumlanmalıdır.

Buda konunun aslını bulmanız icin bi takım kafanızda sımsekler caktırabılır..Yalcın Kucuk oyledir, boyledır/sevilir, sevilmez ama bolucu degildir!

Lemalistlerle çok ilginç bir ilişkisi olan akademisyen. Başkası yazsa toplu lince maruz kalmasına sebep verecek konular hakkında (mustafa kemal paşa'nın üvey kızları ile ilişkileri, rakı sofralarının bilinmeyen yönleri, ingilizlerle herhangi bir zıtlaşması olmadığı, vahdettin - m. kemal ilişkisi, musul'un alınma şansı varken terkedildiği vs.) kitaplarında epeyce malumat vardır. turgut özakman* hariç diğer kemalistlerin bunları görmezden gelmeyi tercih etmesi oldukça şaşırtıcıdır.

doğru.....

Yalçın Küçük, herkesi sabetaist yapmaya çalışan biridir.Bir programda soyadında şu ekler olan(ekleri unuttum) sabataisttir diodu.Fazla komplo teorileri üretiyor.Bunun yanında uzun süredir akp ye muhalefet ediyordu bu haberin samanyolundan çıkmasını normal karşılıyorum.

Bu haberi çıkaran samanyolunun ağababasının desteklediği abant platformunda da federasyondan bahsedildi şimdi burda yalçın küçüğü eleştirenler bu platformu neden eleştirmedi?Mümkünse samimi olun..

Benim gözümde teröriste ''sayın'' diyen , ''kardeşim'' diyen ve ''platform'' adı altında federasyonu savunanların hiçbir farkı yok.

Geri