UltraXp Sp3 TR | DVD Plus Version 2009 |

merhaba kardeş

bu diğer ultra xp plusdan ne farkı var yda şöle diyim hangisi daha ii..
UltraXP Plus Version 2009 bide böle bi başlık varda UltraXp Sp3 TR | DVD Plus Version 2009 | hangisi daha ii arakarındaki fark nedir..laptopa kuracağımda . acer- dell

merhaba kardeş

bu diğer ultra xp plusdan ne farkı var yda şöle diyim hangisi daha ii..
UltraXP Plus Version 2009 bide böle bi başlık varda UltraXp Sp3 TR | DVD Plus Version 2009 | hangisi daha ii arakarındaki fark nedir..laptopa kuracağımda . acer- dell

ya bi yanlışlık oldu uu.r adlı arkadaş konuyu tekrar açtı adminler en yakın zamanda kapatır diğer konuyu yani ikiside aynı :)

Arkadaşlar partları çıkartınca tekrar 1 adet winrar lı dosyamız oluyor bunu nasıl dvd ye yazdıracağız

neroda kalıbı diske yazdır diyiceksin kardeş ve 4x yani düşük hızda yazdırcaksın

forumda daha detaylı bi anlatım bulabilirsin

Arkadaşlar partları çıkartınca tekrar 1 adet winrar lı dosyamız oluyor bunu nasıl dvd ye yazdıracağız

o winrar değil iso dosyasıdır bakma öyle gözüktüğüne neroda kalıp olarak yaz diceksin sonra kolay gelsin :goz:

:Sopa:Sopa:Sopadaha önce paylaşım için teşekkür yazmıştım emeğim boşa dvd boşa denenmiyen konturol edilmeyen yazılımları atmayın kimseyi kandırmayın.(biostan dvd'yi görmüyor hiçbirşekilde....)site yöneticileri bu tip konular üzerinde durmanız gerekmiyormu lütfen gerekli hassasiyeti gösterelim....

Birşey soracağım hepsini indirdim çıkardım ve bir adet iso dosyası verdi sonra nero ile kalıbı yazdır dedim yazdı da.Fakat sorun şu : Dvdnin içine gene iso dosyası olarak kaydediyor.Ve boot ile başlamıyor.

Birşey soracağım hepsini indirdim çıkardım ve bir adet iso dosyası verdi sonra nero ile kalıbı yazdır dedim yazdı da.Fakat sorun şu : Dvdnin içine gene iso dosyası olarak kaydediyor.Ve boot ile başlamıyor.

bendede aynı sorun var boot yapamadım olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler Yeşil Gözlü emeğine sağlık :)

arkadaşım indirdim güzel hoşta WPI Klasörünün içinde 6 adet virüslü dosya var

avast-vlc-dx9-....

SeLam ArkadaşLar Ben İndirip Kurdum Süper Pc Uçuyor Ama Bi Hata Var Pc Ye Şifre Koyuyorum Olmuyor:S Yardim Lütfen

Arkadaşlar boot yapamamıştım dvdyi ama kalıbı" ImgBurn " ile yazdırdım bu sefer oldu.Nero ile yapınca olmamıştı.

XP Süper bsayar çok hızlandı temalar mükemmel eklenmiş olan programlar ise çok güzel tavsiye ederim indirin ve kullanın.

Emeğine sağlık arkadaşım.

bilmiyorum ımgburn lada denedim nero ilede denedim ashampo ilede denedim yok yok yok olmuyor

Ben de iso olarak çıkan dosyanın ismi şu : "UltraXp.Dvd.Plus.RaD" dediğim gibi ImgBurn ile yaptım oldu valla.

tmm kardeş saol paylaştığın için bende olmadı neyse artık boşa indirmiş olduk zaten bide açılan konuların takipçisi olda açanlar

acil yardım eder misin yeşil gözlü formatı tamamladım her türlü driver kuruldu en sona modemimi kurdum (zoom) eski işletim sistemimde kurulum tamamlanınca kendi otomatik masaüstüne bir bağlantı kısayolu atıyordu bunda atmadı daha sonra kendim bir bağlantı oluşturmak istedim fakat bağlantı sihirbazına girdiğimde internet ayarlarımı ben ayarlayayım diyorum ileri diyorum hobaaaaa bir bakıyorum ilk 2 seçenek soluk işaretleyemiyorum bana ilki lazım ama sadece 3. seçenek işaretleniyor lütfen bu konuda bana yardımcı olabilirmisin

çevirmeli ağ modemi kullanarak bağlan (soluk ) bana lazım olan seçenek bu

kullanıcı adı ve parolası gerektiren .... (soluk) lazım değil

her zaman açık olan geniş bir bant .... (aktif) sadece bu seçenek gözüküyo)

Geri