UltraXP New Edition V5

Hocam aynı problemi tekrarladı. Neyse saglık olsun gülü seven dikenin katlanır :D

ben kurdum bi kac driverda sorun oldu ama ne olduğunu bilmiorum.herseyde sorunsuz çalışıor..
hızıda gayet iyi heleki vistadan sonra..

sonuç:eline sağlık teşekkürler..

iyi güzelde rapidden veya başka bir yerden bişey indirirken indirme penceresini neden göremiyoruz
aşağıya doğtu sarkmış bir görüntü var orada

teşekkürler arkadaşım. yalnız bende hard disk 2 bölüm ve d sürücüsünde çok önemli arşivlerim var. kurulumda sorun çıkmaz değilmi

ne demek istedin anlayamadım
arkadaşım sende bu xp kurulu ise
denemek için rapidden bişey indir bakalım ne göreceksin.
açılan indirme penceresi varya indirme hızını falan gösteren bu pencereden bahsediyorum
aşağı doğru uzamış acayip bir görüntü var ve indirme (download)hızını göremiyorsun.

arkadaşım sende bu xp kurulu ise
denemek için rapidden bişey indir bakalım ne göreceksin.
açılan indirme penceresi varya indirme hızını falan gösteren bu pencereden bahsediyorum
aşağı doğru uzamış acayip bir görüntü var ve indirme (download)hızını göremiyorsun.

indirme hızını göremiyorsan internet download manager programını tavsiye ederim hem indirmelerin daha hızlı, hemde indirme ayrıntısını göreceksin

indirme hızını göremiyorsan internet download manager programını tavsiye ederim hem indirmelerin daha hızlı, hemde indirme ayrıntısını göreceksin
iyiki söyledin bak ben bilmiyordum. ben sana bozuk kısımdan bahsediyorum sen bana akıl veriyorsun bunun farkına varmadınızmi hiç biriniz tam 3 değişik siteden indirdim bunu ben hepsindede aynı sorun var birde 2010 diye aynı şeyi vermişler o dabunun kopyası
adını değiştirmişler sadece oda aynı.

G:$ başlayan bir hata msaji veyor bendee dun bir arkadasima kurdumm bunun dısındaa super driverleri kendi kurduu halleti herseyii.. bu arada teseur ed
iyorum ama bu G:$ baslayan mesaj nasil olcakataa ben bu hata msji cikmayacakkk merak ediyorum.. cevap bekliyorum.

üstad tek kelimeyle harika bi şey bu arayıp bulamadığım derler ya işte öyle bişi ellerine,kollarına,klavyene sağlık çoooookk süper olmuş herkese tavsiyem hiç başka xp sp 3 aramayın arkadaşlar......modifiyede son nokta...............SAYGILAR
ÇALIŞMALARININ DEVAMI DİLEĞİYLE
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.

üstad tek kelimeyle harika bi şey bu arayıp bulamadığım derler ya işte öyle bişi ellerine,kollarına,klavyene sağlık çoooookk süper olmuş herkese tavsiyem hiç başka xp sp 3 aramayın arkadaşlar......modifiyede son nokta...............SAYGILAR
ÇALIŞMALARININ DEVAMI DİLEĞİYLE
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.

sizlerde bu konuya mesaj attıp yaşattığınız için de ben teşekkür ederim

Arkadaşım emeğine sağlık bişey soracaktım bu xp usbye entegreli çalışabilir mi yani usbden bu kurulum sayesinde format atabilir miyim? Atamıyorsam bunu usb formatına dönüştürme imkanın varmı? Emeğine sağlık.

Selametle...

Geri