ben kurdum bi kac driverda sorun oldu ama ne olduğunu bilmiorum.herseyde sorunsuz çalışıor..
hızıda gayet iyi heleki vistadan sonra..
sonuç:eline sağlık teşekkürler..
iyi güzelde rapidden veya başka bir yerden bişey indirirken indirme penceresini neden göremiyoruz
aşağıya doğtu sarkmış bir görüntü var orada
teşekkürler arkadaşım. yalnız bende hard disk 2 bölüm ve d sürücüsünde çok önemli arşivlerim var. kurulumda sorun çıkmaz değilmi
D bölümünü biçimlendirmediğin sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
eğer D bölümünde virüs mevcut ise böyle bir durumla karşılaşman olası
arkadaşım sende bu xp kurulu isene demek istedin anlayamadım
arkadaşım sende bu xp kurulu ise
denemek için rapidden bişey indir bakalım ne göreceksin.
açılan indirme penceresi varya indirme hızını falan gösteren bu pencereden bahsediyorum
aşağı doğru uzamış acayip bir görüntü var ve indirme (download)hızını göremiyorsun.
iyiki söyledin bak ben bilmiyordum. ben sana bozuk kısımdan bahsediyorum sen bana akıl veriyorsun bunun farkına varmadınızmi hiç biriniz tam 3 değişik siteden indirdim bunu ben hepsindede aynı sorun var birde 2010 diye aynı şeyi vermişler o dabunun kopyasıindirme hızını göremiyorsan internet download manager programını tavsiye ederim hem indirmelerin daha hızlı, hemde indirme ayrıntısını göreceksin
»»кαнιη¢σ¢υк««;4873663' Alıntı:hayatımda ultra xp kadar güzel ve sağlam bir sistem görmedim
aylardır onlarca pcye kurdum hiçbirinde sorun vermedi...
üstad tek kelimeyle harika bi şey bu arayıp bulamadığım derler ya işte öyle bişi ellerine,kollarına,klavyene sağlık çoooookk süper olmuş herkese tavsiyem hiç başka xp sp 3 aramayın arkadaşlar......modifiyede son nokta...............SAYGILAR
ÇALIŞMALARININ DEVAMI DİLEĞİYLE
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.
Dostum 64 bit mi