UltraXP New Edition V5

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
UltraXP New Edition V5

MSDN tabanlı orjinal SP3 XP kullanılmıştır. 23 Kasım'a kadar olan tüm güncellemeler eklenmiştir. Sistem içerisinden hiçbir bileşen çıkarılmamıştır. Sistem tamamıyle orjinalliğiyle sizlere sunulmuştur. Sata/Raid de dahil bütün driverlar eklenmiştir. Yazıcı, kamera, bluetooth vs gibi 3. parti donanımlarda tanınmaktadır.

Mavi vista boot ekranı kullanılmıştır.
Hesap makinesi +, NR Movie Maker, Vista ekran koruyucuları ve klasik denetim masası eklentileri birkaç küçük ayardır.

Sistem IE8 yüklü olarak gelmektedir. Eğer isterseniz uninstall yapıp IE7 yükleyebilirsiniz.

img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 719 x 394 ] 71% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
30ifcrr.png

img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 723 x 396 ] 70% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
xaxjsk.png

img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 1024 x 768 ] 50% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
2zh3wk5.png

img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 1015 x 771 ] 50% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
9a34si.png

img-resized.png
Gerçek boyutundan [ 1024 x 768 ] 50% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
14kbhg8.png

img-resized.png

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part01.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part02.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part03.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part04.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part05.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part06.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part07.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part08.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part09.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part10.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part11.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part12.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part13.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part14.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part15.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part16.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part17.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part18.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ultraxp.v5.part19.rar

deniyorum güzel bişeye benziyo

teşekkürler

Paylaşım için çok teşekkür ederim

yaw beyler bole çok linkli paylaşımları torrent olarak yükleyemiyormusunuz?

çok sağol kardeş ama bişey sorucam bu driverleri otomatikmi yüklüyo ?

herkesin driverleri farklı nasıl olcak o iş :S

sorunsuz indi.. cd ye atıyorum şimdi.. ellerine sağlık. hoş bişeye benziyor.. tekrar teşekkürler arkadaşım.

sana gene birşey sorucam bu formatı attıktan sonra sahtecilik kurbanı olmayın diye yazı geliyomu ?

sana gene birşey sorucam bu formatı attıktan sonra sahtecilik kurbanı olmayın diye yazı geliyomu ?

Arkadaşım öyle bir durum ile karşılaşmayacaksın. farzet sahtecilik kurbanı yazısı geldi sanmıyorum ama legal XP programı var bu sitede de var onu kullandıktan sonra bu sorun ortadan kalkar. Son olarak güven ile bilgisayarına yükleyebilirsin çünkü benda bu xp yi kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.

Yeni sürüm e sata lı laptoplarda işe yarıyormu?
Birde sormak istediğim Ati HD4650 gibi ekran kartlarını kurarken sorun yaşıyormu yoksa kurulum için ayrıca ''ati mod tool mobility modder'' programını kullanmamız mı gerekiyor?
Teşekkürler.

Yeni sürüm e sata lı laptoplarda işe yarıyormu?
Birde sormak istediğim Ati HD4650 gibi ekran kartlarını kurarken sorun yaşıyormu yoksa kurulum için ayrıca ''ati mod tool mobility modder'' programını kullanmamız mı gerekiyor?
Teşekkürler.

Yeni sürüm e sata lı leptopları destekliyor
Ati HD4650 ekran kartlarını kurarken sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum bende Ati HD3870 ekran kartını kullanıyorum kurulumda herhangi bir sıkıntı olmadı

bravooo tesekurlerr.... cekiyorumm lap toplarada uyuyorsaa vay caninaa usper bisey bu... sag ol hocam...

Geri