işte objektif bi yorum. doğru söze nedenir ki. agzına saglık hocam. aynen katılıyorum.
cceett New member Katılım 1 Ağu 2008 Mesajlar 478 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Caucasus 14 Nis 2009 #21 Dean Winchester' Alıntı: işte objektif bi yorum. doğru söze nedenir ki. agzına saglık hocam. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum.
Dean Winchester' Alıntı: işte objektif bi yorum. doğru söze nedenir ki. agzına saglık hocam. Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum.
lion_05 New member Katılım 13 Tem 2008 Mesajlar 122 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 14 Nis 2009 #22 volkanda ..(anladınız).. varmıydı arkadaşlar yokki hareket yapsın yazık adama pardon bayana :durdurun
volkanda ..(anladınız).. varmıydı arkadaşlar yokki hareket yapsın yazık adama pardon bayana :durdurun
lucky Çǿκ کε√díκ طę ∂طí Katılım 7 May 2008 Mesajlar 1,952 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 32 Konum Beşiktaş'ın Kalbi KAPALI'dan... 14 Nis 2009 #23 voLkan bunları her zaman yapıyor
black06 New member Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 4,279 Reaction score 0 Puanları 0 15 Nis 2009 #24 Dean Winchester' Alıntı: Volkan karaktersiz bi futbolcudur. Ne osurukmuş ki bi stat dolusu adam nem kaptı... Genişletmek için tıkla ... Stat dolusu adam nem kapmaya meilli olduktan sonra bahaneden bol ne var.Versinler hiç bi sonucada varamazlar.Parayı bastırdımı iş bitti demektir.
Dean Winchester' Alıntı: Volkan karaktersiz bi futbolcudur. Ne osurukmuş ki bi stat dolusu adam nem kaptı... Genişletmek için tıkla ... Stat dolusu adam nem kapmaya meilli olduktan sonra bahaneden bol ne var.Versinler hiç bi sonucada varamazlar.Parayı bastırdımı iş bitti demektir.
=SP4WN= - нєℓℓ кєn Katılım 7 Nis 2006 Mesajlar 2,451 Reaction score 0 Puanları 0 Konum - ραşαLı - 15 Nis 2009 #25 Neyin tartışmasını yapıyorsunuzki ultrAslan dann böle bi açıklama gelmedi tamamen zilliyetin uydurması bu.. Adamların işi gücü ortalığı karıştırıp haber yapmak...
Neyin tartışmasını yapıyorsunuzki ultrAslan dann böle bi açıklama gelmedi tamamen zilliyetin uydurması bu.. Adamların işi gücü ortalığı karıştırıp haber yapmak...