Ulsalcılar ve Laikciler Şokta! Tuncay Özkan Gizli Fetullahcı Mı?

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Kanaltürk'ün satışı kamuoyunda farklı söylentilerin yayılmasına yol açtı.

TUNCAY GİZLİ FETHULLAHÇI OLABİLİR Mİ?
Kanaltürk televizyonunun Koza-İpek Grubu’na satışının yarattığı şok etkisi sürüyor. Kanaltürk televizyonunun yayın politikasını ve Tuncay Özkan’ın siyasi çizgisini bilenler bunun basit bir satış işlemi olmadığını düşünüyor.

O RÖPORTAJ YENİDEN HATIRLANDI
Yuncay Özkan’ın yıllar önce Fethulah Gülen’le ABD’de yaptığı bir röportajda, Özkan el pançe şekilde Gülen’e sorular soruyordu. Komplo teorilerinin uçuştuğu medya dünyasında şimdi bu senaryo konuşulmaya başlandı. “Acaba Tuncay Özkan gizli bir Fethullahçı olabilir mi?”

İŞTE TUNCAY’IN YERİNİ ALACAK YENİ PATRON
Kanaltürk televizyonunu satın alan Koza-İpek Grubu’nun başındaki Akın İpek 1963 doğumlu… Önce Ankara TED, ardından İngiltere’de ekonomi eğitimi almış. Babası öldükten sonra işi büyüterek ilerletmiş.

MEDYAYA BUGÜN’LE GİRDİ
Bir arkadaşı sayesinde Nazlı Ilıcak’la tanışmış ve bir hafta içinde de gazeteyi almış. Bugün de Kanaltürk’ü satın alarak gazete patronluğundan medya grubu patronluğuna adım atmış oldu.

ALTIN MADENCİLİĞİ
Davetiyecilikle başladığı, medyayla devam ettiği işine bir de altın madenciliğini ekledi. 20 milyon dolarını peşin ödeyerek 45milyon dolara Bergama'daki ‘Ovacik Madeni'ni aldı.

"AKP İLE İLİŞKİM YOK"
Erdoğan’ı hayatında sadece 2 defa gördüğünü söyleyen İpek, AK Parti'yi destekleyip desteklemediği yönündeki soruya; “Ben siyasi istikrarı destekliyorum. Ben çalışarak para kazanan bir insanım. Bu ülkede benim bir gecede tüm borçlarım 2 katına çıktı. Varlığım yarı yarıya düştü. Şimdi AK Parti, sevin ya da sevmeyin bu işi geçmiş iktidarlardan daha iyi yapmadı mı? Elimi vicdanıma koyuyorum. Yine söylüyorum, AK Parti'yle hiçbir ilişkim yok. Ama ben istikrarı destekliyorum." şeklinde cevap veriyordu bir röportajında.

“HOCAEFENDİ RADİKAL İSLAM’IN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL”
İpek Gülen’i tanıdığını inkar etmiyor. Ve “Bence Hocaefendi bu ülkedeki radikal İslamın da önündeki en büyük engellerden bir tanesidir.” Diyor ve kendini şöyle tanımlıyor: “İnançlı bir insanım, eşim de inançlıdır. Alkolü, yaklaşık 11 yıl önce inançlarım nedeniyle bıraktım. Ama modern bir aileyiz biz. İyi bir eğitim gördük. Ama sanki beni dünyadan kopmuş cübbeli, sakallı bir adam gibi görüyorlar.”

http://www.ensonhaber.com/Medya/128495/Tuncay-Ozkan-GIZLI-FETHULLAHCI-mi.html

ne çok güldüm yahu, hahahaha. fetullahçılar şokta, fetullah gülen ulusalcımı yoksa. hahaha yıllar önce yapılmış bir röportaja dayanarak bir gazeteci fetullahçı oldu. hahahaaa. çok komiksiniz. fetullahçılar kesin komada.ulusalcılar bu haberin ve röportajın içeriğini ve ne zaman yapıldığını iyi biliyor. hade başka kapıya komik insanlar. çok güldüm sağolasın.
durun bununla ilgili bir haberde ben yapayım.....:durdurun

Tuncay borazanını kaybetti, şimdi kimin saksafonunu çalacak acaba.

:clap:clap:clap

üzülme ya bulur çalacak bir saksafon.

bu kadar yüzsüzlük olmaz ya.Sen Fetullah medyası diye hergün saldıracaksın sonrada gidip onlara satacaksın

bu adam yakında kendisinide satarsa fetullahcılara hiç şaşmam:)

Bu ne müthiş bir yorum tebrikler.

Biz kaç kişiyiz internet sitesine baktım üüyeleri aptallaşmış nerdeyse.

Adamların yerinde olmak istemezdim

Sen bütün propangandanı Fetullah Gülen düşmanlığı üzerine oturtacaksın sonrada paraya namusum dediğiniz kanalınızı satacaksınız.

Namusa bak be

adam siyasete atilacak :D önümüzdeki dönem chp den miletvekili %80 ozaman chp de fethocu ??

"Satmasaydım Unakıtan yayını kapatacaktı!"

Kanaltürk'ün İpek Grubu'na satışının açıklamasından sonra "bizkackisiyiz.com" platformuna protesto mesajları yağdı.

kanalturk.com adresi aşırı yüklenme nedeniyle çöktü. Okurlar ve Kanaltürk izleyenleri bizkackisiyiz.com'u mesaj bombardımanına tuttu. Tuncay Özkan'a kanalı satması nedeniyle yoğun tepki olduğu gözlendi. Özkan ise merakla beklenen ilk açıklamasında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı adres gösterdi.

Süperpoligon'un edindiği bilgiye göre Tuncay Özkan Kanaltürk'ü Koza İpek Grubu'na satmasının ardından çalışanlarla bir toplantı yaptı.

Özkan çok duygusal anların yaşandığı toplantıda: "Hepinize direncinizden ötürü teşekkür ederim." dedi ve şunları ekledi: "Bize kimse sahip çıkmadı. Yanlız, çaresiz bırakıldık. Lisansımızı iptal ettiler. Vergi borçları yüzünden kanalın kapısında icra memurları bekliyordu" dedi.

Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Direncinizin kazanması adına bunu yaptım. Çarem kalmamıştı. Zaten bu kararı vermemiş olsaydım Unakıtan'ın memurları yayınımızı kapatacaktı."

Bu konuşmaların ardından bazı çalışanların Tuncay Özkan, Kerimcan Kamal ve Adnan Bulut'a sarılarak ağladıkları görüldü.

Kanaltürk'ün İpek Grubu'na satışının açıklamasından sonra "bizkackisiyiz.com" platformuna protesto mesajları yağdı.

kanalturk.com adresi aşırı yüklenme nedeniyle çöktü. Okurlar ve Kanaltürk izleyenleri bizkackisiyiz.com'u mesaj bombardımanına tuttu. Tuncay Özkan'a kanalı satması nedeniyle yoğun tepki olduğu gözlendi. Özkan ise merakla beklenen ilk açıklamasında Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı adres gösterdi.

Süperpoligon'un edindiği bilgiye göre Tuncay Özkan Kanaltürk'ü Koza İpek Grubu'na satmasının ardından çalışanlarla bir toplantı yaptı.

Özkan çok duygusal anların yaşandığı toplantıda: "Hepinize direncinizden ötürü teşekkür ederim." dedi ve şunları ekledi: "Bize kimse sahip çıkmadı. Yanlız, çaresiz bırakıldık. Lisansımızı iptal ettiler. Vergi borçları yüzünden kanalın kapısında icra memurları bekliyordu" dedi.

Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Direncinizin kazanması adına bunu yaptım. Çarem kalmamıştı. Zaten bu kararı vermemiş olsaydım Unakıtan'ın memurları yayınımızı kapatacaktı."

Bu konuşmaların ardından bazı çalışanların Tuncay Özkan, Kerimcan Kamal ve Adnan Bulut'a sarılarak ağladıkları görüldü.

Bahaneye bakar mısın.Satmasaydım falan filan

Sana kimse neden satıyorsun demiyor ki

Neden "Fetoşcu basın, İktidar yalakası, dinci yobazlar," didyerek hergün hakaret ettğin guruba satıyorsun.

Ben atatürkcülük dinci yobazlarla mücadele ediyorum diyeceksin sonrada sıkışınca mücadele aracını dinci yobaz dediğin insanlara satacaksın

ilginç. Demekki buda bir mücadale yönte mi

Banaltürk

Ulusalcı yayın politikalarıyla tanınan Kanaltürk’ün, Bugün gazetesinin sahibi Akın İpek’e satılması, Türk medyacılığında ‘bir dönemin sonu’dur.

Kanaltürk, ‘iktidar baskısına karşı gelen tek muhalif ses’ olduğu için değil... Kusura bakmayın ama, bu söyleme hiçbir zaman inanmadım! Kanaltürk’ün satışı bir dönemin sonudur; çünkü Tuncay Özkan şahsında simgeleşen ‘vatan kurtaran medyacı tiplemesi’nin ne kadar sahte olduğunun ispatıdır.

Özkan, Cumhuriyet mitinglerini kendi çıkarlarına göre yontup, propaganda aracı olarak kullanmış bir kişi. Peki Özkan isteseydi Kanaltürk’ü bir başka gruba, en büyük destekçisi CHP’ye satamaz mıydı? Acaba bu durumda “en yüksek teklif İpek’ten geldi” diye kendini savunabilecek mi? Yoksa bu satışı da ‘hükümet baskısı’ olarak mı yorumlayacak?

BU MU MUHALEFET?

Kanaltürk’ün duruşuna gerçekten inananlar, kendilerini fena halde kandırılmış hissediyordur. Haklısınız... Kanaltürk, ‘hükümete yüzde 100 karşı’ yayın politikası güden tek kanaldı. Cüneyt Arcayürek, Hulki Cevizoğlu ve Emin Çölaşan gibi sıkı muhaliflere yer verebiliyordu.

Ama başka bir ses ya da renge asla tahammülü yoktu!

Kanaltürk muhalif falan değildi. Düpedüz kışkırtıyordu. Hababam milliyetçilik ateşleri yakıp ‘en hakiki Türk biziz’ naraları atmak, muhalefet değil ki!

Kanaltürk, aklı fena halde karışık insanların, ‘acaba bugün hangi paranoyayı fişteklesek, nasıl bir lümpenlik yapsak’ diye yayın yaptığı, nev-i şahsına münhasır bir kanaldı. İşte Kanaltürk yayıncılığından birkaç örnek:

Hrant Dink’in öldürüldüğü gün, ‘bu suikastta yabancıların parmağı olduğuna inanıyor musunuz’ minvalinde bir anket yapıldı... Adam öldürülmüş yahu, ne oluyoruz?

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü, Grup Yorum’un ‘enternasyonalist’ marşı eşliğinde, elinde Türk bayrağı sallayan kadın görüntüleriyle süsleyip ‘mitinge’ çağırdılar... Alaka neyse?

En ulusalcı seslerden Mine Kırıkkanat’ın programı ‘Kiosk’, AB’nin açtığı TV projesi yarışmasını kazanmıştı. Yani AB’den destek aldı. Garip olan şu: Program, AB taraftarlarını yerden yere vuruyordu!

Bu yüzden ‘Kanaltürk muhalifti’ diye lütfen kendimizi kandırmayalım. Muhalif yayıncılık, ne iktidarın, ne muhalefetin zurnasını çalar!

Hiç merak etmeyin... Özkan, kendine ‘format atıp’ başka bir kılıkta yakın gelecekte yine karşımıza çıkar.

Mehveş EVİN - AKŞAM

Merak ediyorum bu kanalın devlete olan borçlarını kim üslenecek. ???

'Bizkaçkişiyiz' dalga konusu

Bir okur şöyle yazıyor siteye; 'Dünden beri uyuyamıyorum, dalga konusu olduk"... Bu kadar da değil, bakın başka neler yazıldı.
Yılın satışını yapan Tuncay Özkan, peşine taktığı insanlara şok yaşattı. En büyük şok da "bizkaçkişiyiz" sloganı ile başlattığı sivil toplum yapılanmasında yaşanıyor.

bizkaçkişiyiz.com sitesinde adeta isyan var... Elbette hedefteki isimde Tuncay Özkan... Gruba üye olanların ortak serzenişi; kandırıldıkları, aldatıldıkları ve alay konusu haline getirildikleri yolunda...

"YOBAZLARLA MÜCADELEYE DEVAM"

Sitede Kanaltürk'ün satışı okurlara şu satırlarla duyuruldu;
"Kanaltürk Koza Grubu'na satılmıştır. Yeni kanal yoldadır. Durmak yok, duran düşer, yarını kurtarmak için yobazlarla mücadaleye devam. BKK ve Tuncay Özkan hiç durmadan yobazların üzerine gidecek. Yeni bir dünya yeni kanal açacağız orada yerimizi alacağız."

ÖZKAN'A İSYAN YORUMLARI

Bu satırların altına gelen yorumlar, Tuncay Özkan'a olan inancın nasıl sarsıldığını gösteriyor. Bakın okurları neler yazmış...

-"İlk ve son defa yorum yazıyorum. Çevremde ben ve diğer ulusalcılar alay konusu olduk. Dünden beri başım ağırıyor. Çevremde sürekli tartışıyorum. Kaça satıldığımız soruluyor. Eğer istenilseydi BKK üyelerinden yardım toplanasilirdi. Bu utanç içinde yaşamak istemiyorum. Aşk olsun sana Tuncay Özkan aşk olsun" (Onsan)

-"Yazık oldu sevgili kardeşim Tuncay. Hakikaten yazık oldu. Şu anda sabahın onbiri ama ben kederimden içiyorum. Kanal senin, tabiki satabilirsin ama herhalde Koza'ya değil.Ne yaptın? (n-semerci)"

-"Tuncay Özkan'a güvenim sarsıldı. Kendi elleriyle düşmana etkili bir silah verdi. Mademki gerçekten yurtseversin Kemalistsin , üç kuruş aşağıya sat başkasına sat, eğer satmak zorundaysan." (Revai Görgülü)

-"Bu ülkede artık kimseye güvenilmeyecekmi bütün türkiyeyi özkanın arkasında gezdik ona güvendik.artık ben yokum günüm bitsin aidat ödemiycem güvenim kalmadı.bu bütün gazeteler neler yazıyor kendimi aldalmış hissediyorum.insanları resmen kandırdınız.bütün sunucular spikerler .bütün kanaltürk çalışanları bi şekilde idare ediyordu ne olduda yeşil sermayeye satıldı bu kadar insana niye ağladınız.(vildan çelikkol)

-"BİZ ŞİMDİ 38 MİLYON DOLARA MI SATILDIK ? TUNCAY BEY ZOR DURUMDAYSA BİZ NİYE ONUN ÇIĞILIKLARINI DUYMADIKDA FETOCULAR DUYDU ANLAYAMADIM.ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK. (Murat güner23)

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=140644&interstitial=true

Yüzde 47 ye cahil kandırılmış diyenler siz değilmiydiniz. Şimdi kim cakil kim kim satılmış gördük.

allahın sopası yok işte böyle vurur

ya bir kanal türk mü satılamayacakmış memleket satıldı kanal türk satılmıs cokmu tt halka arzında %65 i yabancılara arz edilmiş daha bunun gibi nereler yabancılara arz edildi yakında herkes kime ait oldugunu görecek bu memleketin bizimmi yoksa başkalarınınmı Satılmış Halk Satılmış Memleket Yalaka Halk utanın be utanın

akıllı olun tuncay fetocu olsa akpartiyi eleştirmez bu bir ikinci buadam chp' den iki milyon ytl faturasız karşılıksız para aldılar artık gerisi size kalmış..

Kanaltürk, vergi borçları yüzündensatılmış. Satmasaydıda Vergi Borçları yüzünden Unakıtan el koyacakmış...

Bu ülkede yşaıyorsansa namuuyla kazandıklarının vergisini veren diğer işadamlarındn ne farkın var senin.

Farkın yoksa o zaman kanal gelirlerinden elde ettiğin parayla ülkenin vergisini niye vermiyorsun.

Vermezsen vergini böyle sonunda satarsın tabii...

Bahanede hazır, vergi borçlarım vardı, satmasam kanal kapanacaktı. Kim yutar bu bahaneyi....

“bizkackisiyiz.com” hareketinin “ulusalcı” önderi Tuncay Özkan’la dün bu satışın detaylarını konuştum. Satışın gerekçesini, koşullarını ve kişisel siyasi macerasının geleceğini sordum.

Aldığım yanıtlar aynen şöyle oldu:

“Biz Kanaltürk’ü satmamak için sonuna kadar direndik. Ama Maliye’nin üzerimizdeki sıkı denetimi, büyük bir reklam ambargosunun hedefi haline gelmemize yol açtı. Tam 4,5 aydır çalışanlarımıza maaş ödeyemedik. Maddi olarak bir hafta daha bile dayanacak halimiz kalmadı.

Son olarak RTÜK, mahkeme kararıyla frekansımızı iptal ettirdi, yayınımız durma noktasına geldi. Bu saatten sonra direnmemiz mümkün değildi. Borçlarımız 24 milyon doları bulmuştu. (Kulislerdeki iddiaya göre ise Kanaltürk’ün borcunun toplamı 7 milyon dolar. M. M.)

Aylardır ortak bulmak için birçok kapıyı çaldık; ama iktidar korkusu yüzünden kimse bizimle ortaklığa yanaşmadı.

Sonunda Kanaltürk’ü Bugün Gazetesi’nin sahibi Akın İpek’e 25 milyon dolara satmak zorunda kaldık.

Borçlarımızı ödediğimizde bu satıştan bize sadece 1 milyon dolar kalıyor.

Akın İpek’in Kanaltürk’te iktidar yanlısı bir yayın politikası izleyeceğine ihtimal bile vermiyorum. Çünkü Kanaltürk’ün izleyici profili buna izin vermez.

Benim için önemli olan şey, amacım. Bu amaca doğru hızla yürüyorum.

Önümüzdeki haftadan itibaren tüm Anadolu’yu karış karış gezerek, ‘Biz Kaç Kişiyiz’ hareketini tırmandıracağız.

Televizyonculuğu da bırakmayacağız. Sahibi olduğumuz Eurotürk’le bu yolculuğa devam edeceğiz.

Yobazlara ve AKP’ye karşı mücadelemi ölene kadar sürdüreceğim.”

mustafa mutlu
vatan

Bunun lamı cimi yok.... yok vergi borcuymuş, yok reklam geliriymiş falan filan.... Adam aldı parayı sattı kanalı,,,, zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış hesabı , siz de hala şu kadar aldı, bu kadar verdi deyin.... içinizden savunduğunuz kişnin para canlısı olduğunu kabullenmek neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum.... Fettullah Gülen de parayla adam satın alma işini iyi kıvırıyor.... bundan sonra taktik bu heralde... Fettullah Gülen'i de sevmem Tuncay Özkan'ı da. İkisi arasındaki bu alış-verişi görünce ne kadar haklı olduğumu daha iyi anlıyorum....

Yıllardır kim iktidardaysa onun saksafonunu çaldıgınız için saksafon konusunda uzmansınız.
Aklınız fikriniz saksafonda.

Liboş degilmisiniz
topunuzun köküne kibrit suyu ...:vur

Geri