ULash'I Kovdum !!!!

daha da fazLasını hakediyor uLash
nice nice 30binLere kardeşim...

tebrıkler ulash gercekten forumda en cok calısanlardan bırısın

hediyen pek de güzel deişmiş be, pek bi lekeler var gerdanda :D

vayyyy be helal sana tebrikler

TebrikLer uLaşşş..
Hediyende 10 numara gerçekten. KnowN bende isterim böle bi hediyee :)))

Oranladığımız zaman ulaş senden daha başarılı.Sen 24 bin mesajına 45 bin teşekkür alırken.Ulash 9 bin mesaja 30 bin teşekkür almış.

Sitede ßir sürü emek Hırsızı VarKen Oran FaLan yapmıyorum :))

Ayrıca ULash Kardeşim ßenden başarıLı oLmuş oLmamış pek sorun degiL Sonuçta Kardeşim dostum ;)

Oranladığımız zaman ulaş senden daha başarılı.Sen 24 bin mesajına 45 bin teşekkür alırken.Ulash 9 bin mesaja 30 bin teşekkür almış.

Sen benım kardesımı tanımıyon galıba bu sıtede sadece ıstesın bak altını cızıyorum yeterkı içinden ufak bır ıstek gelsın kı allahtan gelmıyor burada hıckımseye fırsat bırakmaz ne kadar yenı sey gelmısse program ve oyun dunyasına herkezden once verır hepımızde bön bön bakarız .. Valla yalan yok burda cogu seyı known dan ogrendım Tesekkur yada mesajLa bırbırımızı kıyaslıyor olsaydık sımdı zaten dost olmazdık . cok sacma bır mesaj yazmıssın kusura bakma ..

Sen benım kardesımı tanımıyon galıba bu sıtede sadece ıstesın bak altını cızıyorum yeterkı içinden ufak bır ıstek gelsın kı allahtan gelmıyor burada hıckımseye fırsat bırakmaz ne kadar yenı sey gelmısse program ve oyun dunyasına herkezden once verır hepımızde bön bön bakarız .. Valla yalan yok burda cogu seyı known dan ogrendım Tesekkur yada mesajLa bırbırımızı kıyaslıyor olsaydık sımdı zaten dost olmazdık . cok sacma bır mesaj yazmıssın kusura bakma ..

Nice 30.ooo Lere Kardeşim.. ßeni geçiceksin inşaLLah ;) demiş ben ona nispeten yaptım,yoksa bilirim süper arkadaşlıklar var burada..

Geri