uLan Arda burada ne arıyorsun

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
İzinsiz bir açıLışa katıLan GaLatasaray'ın kaptanına Fenerbahçe Başkanı YıLdırım’ın "ULan burada ne arıyorsun?" demesi ortaLığı karıştırdı

101221ardaazizturan.hmedium.jpg

Aziz Yıldırım, daha önce Galatasaray Başkanı Adnan Polat’tan transferi için izin istediği sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan ile dün bir restoranın açılışında biraraya geldi.

Arda ile tokalaşan ve bir süre sohbet eden Yıldırım, yıldız futbolcuya "Ulan Arda burada ne arıyorsun" sözleriyle takıldı.

Arda ise "Açılışlardayız artık, futbolu bıraktım" diyerek Yıldırım’a esprili bir yanıt verdi.

Yönetimden izin almadan açılışa gelen Arda'ya taraftarlar yaşanan olay nedeniyle büyük tepki gösterdi. Sarı-kırmızılılarda şimdi yıldız oyuncudan kaptanlığın alınması konuşuluyor.

Araları iyi gayet bir kaç görüşmelerinide izlemiştim TV'den.. İzlerken de çok gülmüştüm.
Aziz Yıldırım esprili biri. Samimiyetten dediğide ortada..

Allah tan naber lan it deyip Arda nın boynuna bi şaplak geçirmemiş :) O zaman fena olay olurdu :]

Anlayamadığım kaptanlığı alma fikri Aziz Yıldırım'la samimi olduğundan mı yoksa izinsiz gittiğinden mi? İlki ise çok saçma.

baslik-aciklama.png

Dün Kanaltürk televizyonunda yayınlanan bir programda, Kaptanımız Arda Turan bir açılışta karşılaştığı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı arasında geçen diyalogda “ulan” sözüne maruz kalmıştır.

Sözde babacan bir tavırla söylenen bu sözü maalesef spor ahlakı çerçevesinde göremiyoruz.

Bu haber üzerine haber müdürü Serhat Ulueren’e telefonla ulaşan Levent Uzun isimli şahıs ultrAslan adına aradığını ve Ardanın protesto edileceği yönünde bilgi vermiştir.

Söz konusu şahısın ultrAslan yönetiminde olmadığı gibi yakın çevremizde de tanımadığımızı ve bu şahsın söyleminin ultrAslanı bağlamadığını belirtiriz.

Daha önce bir röportajımda belirttiğim Arda'yı magazin sayfalarında değil spor sayfalarındaki başarıları ile görmek istediğimiz yönündeki açıklamam, Ar da gibi yetenekli bir sporcunun hem kendisine hem Galatasaray'ımıza daha fazla yarar sağlaması yönünde bir temenniden ibarettir.

Arda Turan, bazı davranışlarından rahatsız olmamıza rağmen, göz bebeği sporcumuz ve takımımızın kaptanıdır, kendisini protesto etmek gibi bir düşüncemiz yoktur, ayrıca Arda Turan'ın kaptanlığı ve Galatasaray ile olan geleceği Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetimi Kurulu tasarrufundadır.

Son günlerde ultrAslan adına yapılan mesnetsiz açıklamalarda olduğu gibi bu açıklamaya itibar edilmemesini ve ultrAslan tarafından yapılacak açıklamaların sadece ve sadece benim imzam ile sadece Resmi Sitemiz www.ultrAslan.com'dan duyurulacağını bir kez daha deklare ederiz...

Oğuz ALTAY
ultrAslan Genel Koordinatörü

evet baskanim futbolu biraktim artik acilislara katiliyorum
aziz-yildirim,-emre-belezoglu-ve-arda-turan-restoran-acilisinda-bir-araya-geldi-1108597-01.jpg

profesyonel topçu dediğin haftada en az bir açılış, bir de gece kaçamağı yapmalı... AHH ARDA GS takımı Trabzon deplasmanındayken, ertesi gün maç var ve sen cumartesi gecesi Etilerde fink atıyordun gecenn 1-2 lerinde... gözümle görmesem zaten inanmayacaktım ama seni benim tuttuğum takımın kaptanı yapanlar utansın... bu arada Aziz başkanla olan diyalogları ikili diyaloğun ötesine geçmemiş.. keşke geçse!!

Geri