Ulaştığım en yüksek download hızı =)

33uxuo3.jpg

Buyrun buda benim bağlantı. İnanmayanlar eso-es.net i incelesinler :)

Yanlış bilmiyorsam Türkiye Hatları 4096/1024 kaldırmıyor.. Cok arkadasım sorun yasadı yukselttırıp... ?

4096 yani 4megabit internet bağlantısıyla max saniyede 512 kb indirilebilir. 460 480 diyenler için normaldir yani. ama her santral 4096 yı kaldırmıyor 1024 ten 4096 ya geçti bi arkadaş hiç bi fark göremedi hızda...

nero 8 trail aralıksız 180 kb hızla çekmiştim neronun serverdan normali 100- 130 sürünüyoz

bendede bi keresinde ister inanın ister inanmayın download dediğimde 20 mb ten başladı indirmeye.

sizde ona hız mı diyorsunuz ben bir ara 1024 yapmıştım
ama tabi sabit kalmıyor hız

rekor bende aslında 1024 yapmıştım ama daha sonra 600 lere iniyor

abileriniz burdayken hizdan falan konusmayin = ) hizi görüp'te yurtdisi sanmayin istanbuldanim ben :victory
55mbitdownwm7.jpg

508 kb/s megasharesten

IDM Programıda Güçlü Tavsiyemdir :D

beyler sizin o çıkışlarınız neden bakın siz link e tıklıyosunuz kaydet ekranı gelince pc dosyayı indirir siz kaydet diyince o ana kadar inen dosya miktarını söyler hemen normal hıza döner bu down hızı değildir

aynen katılıyorum

ben normalde 2mb ya da 2.5mb'la download yapiyorum :)

bende suana kadar 200 u gormedim surunuyorum hatta bazen 500 byte la bile indirdigi oluyor

şu hızlı neti hızlı olan arkidişler bizede bi program adı filan link mink neyim bişiler gönderinde bizimde olsun accık öle

Ne war bende 700 den asagi inmiyom:D Almanya telekomu sag olsun:D

anlık da olsa çok yüksek hızlara çıkabiliyo ama genelde 128kb yi geçmiyo. zaten onuda kazık fiyata satıyolar dünyada bizden daha pahalı internete bağlanan kaç ülke var acaba bir de milyonlarca abone varken telekom para basıyo

2008 öss'nin açıklandıgı sabah 500 kb lik hızım olmuştu :D

Geri