Ulaştığım en yüksek download hızı =)

3mr

£ м ρ α χ
Reaction score
0
download yaparken kendi rekorumu kırdım paylaşayım dedim :hhmanD
660Kb/s.... resimde oynama felam yok :hhsopa
ama rekorum Türkiyeden değil Dötü Moklu Bulgaristandan :hhter

i114456_hzz.JPG

EDIT>
aZ oNCE(15.Aralik.2008 16.13) 2.7 Mb/s HiZ iLe dOwNLoAd eTTIM :hhsigara

2m665oy.jpg

bende bikere 400Kb/s e çıkmıştım ama 10sn kadar kısa sürdü... :D

malesef dünyanın en yavas ve pahalı internetine sahibiz. telekom sağolsun :hhuzgun

beyler sizin o çıkışlarınız neden bakın siz link e tıklıyosunuz kaydet ekranı gelince pc dosyayı indirir siz kaydet diyince o ana kadar inen dosya miktarını söyler hemen normal hıza döner bu down hızı değildir

bende 6,000 fLndı yakalsık 10 sn surdu...

ılgınc walla ben o rakamı goremedım daha ıns. 3 ay sonra lımıtsızde gorucez hızı :D

beyler sizin o çıkışlarınız neden bakın siz link e tıklıyosunuz kaydet ekranı gelince pc dosyayı indirir siz kaydet diyince o ana kadar inen dosya miktarını söyler hemen normal hıza döner bu down hızı değildir

3-5saniye sürmedi en düşük 400 de çekiyodu =) ilk defa böyle oldu genelde dosyaları 200 de indiriyorum :D

katılıyorum. siz kaydet deyinceye kadar zaten o indirmeye başlıyor. dikkat ettiyseniz hemen azalıyor.
teorik olarakda bu mumkün değil diye biliyorum 1megabit bağlantı hızıyla.
1 megaBİT yani 1024kpbs(kilobit/saniye) i 8 e bölersek bit i bayta çeviririz(1bayt=8bit). megabayt olur. bu da max 128kilobayt olur saniyede.
telekomun bize sağladığı maximum hız kağıt üzerinde zaten saniyede 128kilobayt...bi de bakır kabloların bağlantıları, santralin uzaklığı o anlık yoğunluğu vs. hesaba katarsak....

öyle biliyorum
yanılıyor olabilirim.

bende 4096/1024 ile rapidden 480Kb/s ile sürekli indiriyorum

valla beyler benim oel bi derdim yok saniyede 2 mb hazzla dosya ndiriyorum cunku ben turkiyede deilim

siz gene supersiniz ben burda kosovada max hiz 80kbps fazlasini hic gormedim hele arkadasin dedigi 2mb aklim almiyor....

katılıyorum. siz kaydet deyinceye kadar zaten o indirmeye başlıyor. dikkat ettiyseniz hemen azalıyor.
teorik olarakda bu mumkün değil diye biliyorum 1megabit bağlantı hızıyla.
1 megaBİT yani 1024kpbs(kilobit/saniye) i 8 e bölersek bit i bayta çeviririz(1bayt=8bit). megabayt olur. bu da max 128kilobayt olur saniyede.
telekomun bize sağladığı maximum hız kağıt üzerinde zaten saniyede 128kilobayt...bi de bakır kabloların bağlantıları, santralin uzaklığı o anlık yoğunluğu vs. hesaba katarsak....

öyle biliyorum
yanılıyor olabilirim.
Bende katılıyorum bende de 1024kpbs internet var 128i açtığını görmedim

telekoma kafam girsin kısaca:D

ehehehe arkadaşlar boyu değil işlevi önemli....:D:D

124 kbyte/ps gibi bişeydi bi ara 169 gördüm ama bunun pek doğru old. sanmıyorum

Geri