Ulaş tebrikler

Benide aranıza alsanıza :melek

Sayenizde çalışmasını öğrenirim bende :melek

oLmaz aLamayız Kusura ßakma :vur ßiz senden iyi çaLişiyoruz ßi kere ßunu kaßuL edene Kadar Programlar ßöLümüne girişin ßiLe Yasak :durdurun :durdurun :hhmanD

Seviyoruz Seni aßi Şaka ßi Yana aramizda Görmekten MutLuLuk DuyaRIZ Ama maaLesef :hhmanD

oLmaz aLamayız Kusura ßakma :vur ßiz senden iyi çaLişiyoruz ßi kere ßunu kaßuL edene Kadar Programlar ßöLümüne girişin ßiLe Yasak :durdurun :durdurun :hhmanD

Seviyoruz Seni aßi Şaka ßi Yana aramizda Görmekten MutLuLuk DuyaRIZ Ama maaLesef :hhmanD

Ben kurnazım Özgür....:cool:

Ulash ile iki kişi oldunuz ve senin işin bölündü. Dolayısı ile rakibim kalmadı artık :hhsigara

hayırlı olsun ...

Ben kurnazım Özgür....:cool:

Ulash ile iki kişi oldunuz ve senin işin bölündü. Dolayısı ile rakibim kalmadı artık :hhsigara

uLaşLa ßiz ßir Konuda ANLaştik ;) + Senin ßöLümLerde Sen tek degiLSin.. Lütfen :hhmanD ßana yetişmen için 1 kaç yüz konu kapaman gerek günde :durdurun + senin ßir ProgramIn ßiLe yok :hhmanD Anti - KnowN V4 ÇIKTI aßi..

hayırlı olsun

TBRKLER ULASH hayırlı olsun ...

Tebrikler Ulaş , hayırlı uğurlu olsun , başarılar

Ulaş hayırlı olsun canım :)

düşün ki benden sonra açtın benden önce mod oldun.. Yani yükün çok ağır (ne demek istediğimi anladın :))
Görevinde başarılar doğru tercih hadi bakalım :)

Uploadların gibi yöneticiliğinde mükemmelini sunmak buynunun borcudur...
HackHeLL' e yakışanı yapacağına inanıyorum..
Tebrikler...

uLaşLa ßiz ßir Konuda ANLaştik ;) + Senin ßöLümLerde Sen tek degiLSin.. Lütfen :hhmanD ßana yetişmen için 1 kaç yüz konu kapaman gerek günde :durdurun + senin ßir ProgramIn ßiLe yok :hhmanD Anti - KnowN V4 ÇIKTI aßi..

Benım ortime laf yok onun emekleri ortada :D sizi tek başına geçebilir istese eminim o potansiyel var abimde :D varlıgı yeter abımın :D ovmek gıbı olmasın

bravo:clap

yakışır..:clap

Benım ortime laf yok onun emekleri ortada :D sizi tek başına geçebilir istese eminim o potansiyel var abimde :D varlıgı yeter abımın :D ovmek gıbı olmasın

:hhmanD nasıLSın Kanka :durdurun

Benim programım yokmuş....:hadiordan

Profilimde Msn adresim var. Ekle benide sana msn den bir hareket yapayım..:angry

Geri