UFO'lar dünyayı bastı !!!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
Amatör kamerayla çekilen bu görüntüler herkesi şaşkına uğratıyor....:eek:ha

07.01.2008

Geçtiğimiz hafta amatör kameralarca Haiti'de çekildiği iddia edilen UFO görüntüleri, şu ana kadar görüntülenen en net ve en yakın UFO videoları.

Henüz sahte mi yoksa gerçek mi olduğu kesin bilinmemekle beraber, kameraya çeken kişinin uzay gemilerine verdiği tepkisiz tavır ve görüntülerdeki palmiye ağaçlarının birbirine çok benzemesi internette tartışmalara yol açtı.

[VIDEO]8HMbVrRDW1k[/VIDEO]

http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=34428&k_A=haberturk

kaynak : haberturk & cihanajans

71qe0j5.gif

üstlerinde kütahya porselen yazanlardan olabilir bunlarda:biggrin

abi inandırıcı gelmio ama çok enteresan yaw garip bişe altı dumanlı şaştım valla yakında kokusu çıkar gerçekmi degil mi die

mılletın ısı gucu yok gundemı baska yere cekıyolar

bızde yedık anasını satım :D

teknolojimiz ufo yapacak kadar gelişmiş meğersem...

beyler dogru bunlar arastırma yaparsanız anlarsanız 51.bölge diye biyervar amerikada ufolar üzerinde calsıyolar

nası bi aerodinamik bu yahu...adamlar yapmıs.
şaşı bak şaşırlardan sonra daha super gözukuyo:D

Teşekkürler. Eline sağlık.

Sanırım Türkiye'de taş yağmuruna tutulduktan sonra artık bizden uzak diyarlarda boy göstermişler.Garibim UFO'lar nedir bizden çektikleri..Zavallılar dışlanmışlığın vermiş olduğu hüzün ve yalnızlık duygusu ile bir oraya bir buraya geziyorlar demek....

Not:UFO ile karşılaşan arkadaşlara uyarı:Lütfen onlara bir daha taş atmayalım.Zaten "Türkler barbardır" diye Avrupa'da ve dünyada yapılan propaganda ile uğraşamazken,koskoca evrende bu düşüncenin hakim olması bugün yarın uzaya gidecek ve orada yaşayacak Türkler için "vize-işsizlik-dışlanma" gibi sebepler doğurabilir.Anlayışınız için teşekkürler.

:D:Daynen katılrıyorum dostum ufoları taşlamayalım :D

ama biraz çalışması gerek daha inandırıcı video yapanlarda var neyse reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler :D :D

Çok İlginç, Cihan Haber Ajansı Logosunu Eğer Kendisi Koyduysa Doğruluk Payı Çok Yüksek...

BenDe hep Bi uFo Aracına binmek istemişimdir .

Anlamadığım 1 olayda neden hep ışık saçıyorlar .
:durdurun

Geldikleri Zaman benide alıcaklarsa sorun yok . Ama yok bizim uzay gemisine İnsan almıyoruz ayağına yatarlarsa o zaman acımam TAŞLARIM .
:durdurun

dadadadadasdsdasdadsdadsfdsafdsfdasd

ehehe anca böle bi yorum yapılablir benden xD

saçmalık ama gsl paylasım bak orda koskoca küdahya porselen yasıo .. :D

xD ne bakıosa büüdeclen :D puohhahaha

Geri