UEFA'nın PatRonu ŞaŞkınA DönDü!..

ßuRaK57

New member
Reaction score
0
"OğLum diye demiyorum atarsa SEMİH atar goLLeri "
Milli takımımızın dün yazdığı destanın canlı şahitlerinden olan UEFA Başkanı Michel Platini maçı izlerken şaşkına döndü.

Platini şaşırtan bu olay ise Türkiye’nin maçı inanılmaz şekilde kendi lehine çevirmesi değil kadroda olmayan bir isimdi.

Maçı Protokol tribününde UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Hasan Doğan’la beraber izleyen Platini Türk Milli Takımının kadrosunu görünce “herhalde yedek” diye düşündü ve tepki vermedi ancak yedeklere baktığında şaşkınlığı iki katına çıktı.

Hemen yanındakilere döndü ve: “Zenitli neden yok?” diye sordu.

Michel Platini’nin dikkatini çeken isim Zenit ile UEFA Kupasını kaldıran Fatih Tekke’ydi.

Hackhell.COM.TR ÖZEL

işte o kadar hava topunu kaçıyoruz .. Fatih tekke oynatmıo gidio ucuruk bir takımdan mevlüt ü alıo tamam o da güzel ama fatih i unutmaması lazımdı ....

yazık çok yazık
şuna bak elin adamı gelmiş fatih tekkeyi soruyo
bizim fatih terimde gerek duymuyo

Sadece Fatih tekke değil Ümit karan nerde onuda geç Halil altıntop nerde ama buna rağmen çımayı başardık oda ayrı mevzu tabi

üstelik Fatih Tekke ' ise UEFA finaL maçında maçın adamı seçilmişti.. Sakat değiL zenith de çok başarılı sezon geçirdi .. Fatih Terim ' in amacı galiba Galatasaray iLe EURO 2008 şampiyonu olmaya çalışıyor...

yaa hakan şükür olsa daha ii adam

yaw şimdi takımı yöneten belli maçı alan belli bize laf düşmez dışardan konuşması kolay ha takımın başında ben olsaydım bende alırdım

Fatih Terim'in kendi oyuncuLarını aLması sözkonusu.Kadroyu kendi adamLarıyLa doLduruyor bunu herkes biLiyor.Ancak $imdi bunLarı tartı$manın zamanı değiL miLLi takıma en iyi $ekiLde destek verme zamanıdır.

fatih tekke iyi olurdu..
+ olarak ta çek cumhuriyeti Koller'i alabilio, biz neden hava toplarındaki hakimiyeti iyi olan
hakan şükürü almıyoruz ?
fatih tekkede çok iyi oyuncu ama ümit karan gibi bir gol makinası ve tecrübeli hakan varken neden mevlüt gibi tecrübesiz adamı alıyo Koller 38 yaşında hakanın neyi eksik:vur

bence fatih terim en iyisini seçti kadro olarak.eğer seçmeseydi biz şu an çeyrek finalde olamazdık.fatih tekkeyi ersun yanal alıyodu da noluyodu milli takıma kaç maçta şans vermişti ona ersun yanal bomboş pozisyonlarda neleri kaçırmıştı.hakan şükür 38 yaşında ve bu derecede yüksek futbol oynanan turnuvada yapamazdı bence.mevlutu de bir iddaa sever olarak bu sene izleme imkanım oldu.tanımadığınız kişi hakkında saçmasapan yorumlar yazmışsınız.ben f.terimi sadece yıldırayı kadrodan aldı diye kınıyorum onun yerine kesinlikle ayhan gönderilmeliydi.gökhan gönül ve diğer defans oyuncularımızıın sakatlanması da talihsizlikti.

ya adamın bi bildigi war demekki sürekli yıldızlarla oynayamzsınız dier oyunculara sans wermeniz lazım iikide wermiş fatih hoca belki ilerki maclarda cıkıcaklar

Birisi ağzımıza laf vermesin. Hemen Teknik Direktör kesiliriz. Ama şaşılacak şey UEFA Başkanı Michel Platini'de Teknik Direktörün işine karışmaya başlamış. İki Türk'le yan yana oturmuş değil mi? Olur o kadar.

Geri