UEFA'nın listesinde ilk 5'e girdi

ChilekesH

Aerospace Engineer
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Alex, Ronaldinho, Kaka ve Messi'yi geride bıraktı.
wwwresimcitycom_alex_de_souza_2.jpg

Akşam gazetesinin haberine göre: "Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex, UEFA’nın resmi internet sitesinde yapılan puanlardırmaya göre Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi beş oyuncudan biri oldu. Oynadığı futbol, attığı ve attırdığı gollerle Sarı-Lacivertliler’i son 16 takım arasına taşıyan Brezilyalı yıldız, UEFA’nın resmi internet sitesinde oynanan “Fantasy Football” adlı sanal oyunda en çok puan toplayan 5. oyuncu oldu.

Oynadığı 6 maçta 34 puan alan Alex’i geçmeyi başaran isimler ise 43 puan toplayan Manchester United’lı Cristiano Ronaldo, 40 puanlı Liverpool kaptanı Steven Gerrard, 38 puan alan Milan orta sahasının dinamosu Pirlo ve Olimpiakos’un sürpriz ismi 36 puanlı Stoltidis. Fener’in Brezilyalı yıldızı ise, Arsenal’in orta sahasının beyni Fabregas, Liverpool’lu Benayoun ve Real Madrid’in golcü futbolcusu Nistelrooy ile birlikte 34 puan toplayıp en değerli 5. oyuncu olmayı başardı.

Alex böylece Ronaldinho, Kaka, Messi, Robinho gibi dünya yıldızlarını geride bırakmayı başardı. Öte yandan aynı puanlamaya göre Roberto Carlos Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi 8. defans oyuncusu olurken, genç file bekçisi Volkan Demirel de en iyi kaleciler arasında 7. sırada bulunuyor.

Bana gore adam dunya capında olma adına buyuk adım attı bence boyle olmalıydı...hakeden kazanır..

vay koçum alex bea aferin sana :D

Alex oynuyor şimdi hakkını yememek lazım :)
her takıma bir Alex lazım

yalnız listesinde deyince resmi liste değil bu;
Alex
UEFA’nın resmi internet sitesinde oynanan “Fantasy Football” adlı sanal oyunda en çok puan toplayan 5. oyuncu oldu

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2479116' Alıntı:

Alex

sanal oyunda bile ilk 5 e girmesi guzel bence :)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2479116' Alıntı:

Alex

ben de şaşırmıştım zaten
tamam adamın hakkını yemeyelim güzel oynuyo
ama Ronaldinho,Kaka ve Messi'den daha iyi değil

Alex Buyuk Maclarda Nerde Alex Top Oynamiyor Alex Avrupada Neden Yok Diyen Yazarlara Kapak Olsun Bu

Geri