UEFA EURO 2008 [RIP] [Sadece 470 MB] [KotaLıLara özeL] [HH Up]

arkadaşlar benim bilgisayar özelliklikleri pentium4 2.4 GHZ,1024 ram,256 ekran kartı olmasına rağmen,oyun yüklenmiyor bende yükleme esnasında hep hata veriyor.bu en son fifa 2008 ,nba 2008 ve euro 2008 de oldu.sizce sebebi nedir?bu arada oyunu indiriyorum çok saol umarım bunda çalışır.

baba bunu indirdim süper çalışıyor spiker sesi yok ve bide oyun menüsüne girmek için esc ye basınca oyundan çıkıyor:D olsun ama çok güsel saol;)

ellerıne saglık arkadas
ındırdım yukledım oynadım ve hıc bır sorun yok saol
:)

yaw arkadaşlar benim külüstür 64mb Ge force 2 ekran kartı - 512mb ram - Celeron 1.1 işlemci
oyunu yükledim simgesine tıklıyorum siyah ekran geliyo orda kalıyo.Özellkler yetmediğindenmidir??

ellerine sağlık süpersiniz devamını bekliyoruz

arkadaşlar fıfa 2007 ye gore zor olduğunu gool atmakta zorlandıkalrını soyledıler bedne meraklandım oyunu istedim 3 ay oldu hala getırcekler ama getiren yok

5 part az geldi indiriyom elıne sağlık

yaw arkadaşlar benim külüstür 64mb Ge force 2 ekran kartı - 512mb ram - Celeron 1.1 işlemci
oyunu yükledim simgesine tıklıyorum siyah ekran geliyo orda kalıyo.Özellkler yetmediğindenmidir??

pyunun yeterlılık bılgıelrı ılk esajda eklı ordan baksan analrsın yetıp yetmediğini ama ben soylıyım yetmıyor

Ya Nasıl Kurulur Diye Bi Dünya Soru Var Sen Cvp Vermemişsin Gebzeli Kardes Ya Bi Cvp Atsan

Ben söleyeyim arkadaşlar 5 partı 1 dosyaya çıkartın sonra klasör içindeki Setup dosyasını çalıştırın sonra dosyalar extract edilecek. Sonra klasördeki Reg otomatik çalışacak ve kayıt defterine anahtarı ekleyecek sonra partları çıkardığınız dosyada EURO08 adlı bir exe çıkacak artık tıklayıp oynayabilirsiniz...

Not: klasördeki Reg programını çalıştırın her girişten önce yoksa girmiyor yani bende öle oluo...

ya bu euro 2008 gorduğum en kotu easport oyunu ya arapas atıyom hiç dengesi yere gidiyo

ve şunu çözemedim çözen avrsa bi söylesin controlda clasiği kullnıyom ve topa koşan adamı ben değiştiremiyorum bunu değiştirebilen varsa söylesin shift e basınca kaleciye geçip bi daha basınca en yakın oyuncuya gidiyo ama onu yapana kadar tpo gıdıyo daha kısa bi yolu varsa bilen söylesin
fifa 2007 de s tuşundaydı ne bu ya topa dokunur dokunmaz pas atıyo diyodum adam değiştitirken laf ediyodum burda daha beter hiç yok!!!!

bilen avrsa bi soyelsin

o kadarda deil bde ffa 98 den bile kötü deseydn :D bende çözemedim ve ek sorunlarım var...

1- Oyunu indirdim ama maçta hiç spiker konuşmuo sadece penaltı ve gollerde konuşuyo bu oyundamı böle yoksa ben bişimi unuttm?

2- Resimlerle oyunun hç alakası yok stadlar öle deil acaba bi ayarı flnmı vr? bu arada video kalitesini high yaptm gne olmdı

bu rıp olduğu için spırker dosyası yok resımlerle alakası bende fark ettım gerçekten kotu stad ve oyuncular grafıkler daha ıyıydı eskıden rıp den dolayı o sorun olabılır

ve spıker yok sehırcıler arada bı huuuuu dıyolar bu arada bir 10 sn de bir beni gıcık edıyo spıker dosyasını da eklerseniz sevinirim

ama şunu söyliyim bu euro 2008 in sadece menü grafıkelrni beğendim diğer her şeyi fifa 2007 de daha güzeldi
ve easport her zamanki gibi control problemi var tuşa basıyon çok geç yanıt veriyo bunu bi türlü düzeltemediler

bu rıp olduğu için spırker dosyası yok resımlerle alakası bende fark ettım gerçekten kotu stad ve oyuncular grafıkler daha ıyıydı eskıden rıp den dolayı o sorun olabılır

ve spıker yok sehırcıler arada bı huuuuu dıyolar bu arada bir 10 sn de bir beni gıcık edıyo spıker dosyasını da eklerseniz sevinirim

ama şunu söyliyim bu euro 2008 in sadece menü grafıkelrni beğendim diğer her şeyi fifa 2007 de daha güzeldi
ve easport her zamanki gibi control problemi var tuşa basıyon çok geç yanıt veriyo bunu bi türlü düzeltemediler

inşallah spiker dosyalarınıda buluruz eer ea fıfa 09 u pes 08 gibi yada daa ii yapmassa ben fıfayı bırakıorum her sene aynı grafik ne bu ya! ama konamınınde sistem gereksinimlerini düşürmesi şartyla :D:D

anlamadığım herkes maşallah oynuyor oyunu da nedense benim indirdiğimlinkten euro 2008 in namına bişey yok hatta oyun da yok bi el atarsan sevinirim kardeş

saol kardeşim çok ihtiyacım wardı

paylaşım için saol kardeş

yaw indirdim oyun ama yorumlardan soora pişman oldun
spiker yokmş o grfik kötümş zart zurt.kardeşim başta sölesene bunlaru yha yarım gb boşuna gitti offf offf

Geri