UEFA EURO 2008 [RIP] [Sadece 470 MB] [KotaLıLara özeL] [HH Up]

rip güzel olmuş ama neden rapid share başka sitemi yok yaaaaaaaaaaaaaa

En hızLı,güveniLir,sağLam,kaLite ve en önemLisi indiriLdiği sürece dosyaLarı siLmediği için RapidShare=)
Diğer upLoad siteLeri çok dandik.MisaL FiLeFront iyi bir site ancak dosya ömürü az.Oysa ki RapidShare'da 3 ay boyunca hiç indiriLmemi$se siLiniyor.Ama indiriLdiği sürece hiç siLinmiyor.
Ve kaLitede RapidShare'da var.GaLiba bu kaLite yıLLardan geLen bir tecrübenin vermi$ oLduğu bir$ey...

acaba nasıl yükleniyo onu da anlatabilir misin ? :D bi zahmet bi de paylaşım için teşekkürler..

kardeş.teşekürler.ama bunun rar şifresi varmı acaba varsa ne?????

emeğine sağlık fazlasıyla hakkettin

tam bugn bunu cd cideen alcaktm ama baktım burda var:D

ah bide raipd olmasaydı ama saol!!!!

kardeş emeğine sağlık indirdik kurduk oynadık fakat baktık gördük spiker sus pus olmuş adamcağazın sesi soluğu çıkmıyor :)))
ne yapacaz bu durum için....
bilgi verirsen sevinirim....

kardeş emeğine sağlık indirdik kurduk oynadık fakat baktık gördük spiker sus pus olmuş adamcağazın sesi soluğu çıkmıyor :)))
ne yapacaz bu durum için....
bilgi verirsen sevinirim....

Oyunun boyutu normaLde çok büyük.Oyun rip ve ses görüntü vb kesiLmi$ durumda...

Arkadaşlar Acil Yardım Edermisiniz ? Girerken Siyah ekran Geliyor ve Bi daa hiç bişey yapamıyorum ancak resetle kurtuluyom yani oyuna bir türlü giremedim

Arkadaşlar Acil Yardım Edermisiniz ? Girerken Siyah ekran Geliyor ve Bi daa hiç bişey yapamıyorum ancak resetle kurtuluyom yani oyuna bir türlü giremedim

Sana pm attım okuduysan yine de yapamadıysan demek ki oyunLa değiL seninLe aLakaLı bir sorun vardır..
Pc kaLdırmıyor oLabiLir...Ve de en son Ekran kartı driver'ın yükLü değiLdir.
Ekran kartının markası modeLi ve pc nin özeLLikLerini beLirtirsen sana daha yararLı biLgiLer verebiLirim ve de en son günceL driverı da buLma imkanımız oLur =) :goz:

arkadaşım ben kurdum ama oyun çok ağır çalışıyo neden acaba bi yardımcı olsan

Sistemin zorLanıyordur büyük ihtimaL...AyarLar'dan Görüntü SeçenekLerine gir oraLarda detay seviyesini feLan en dü$ük yap bir dene

Geri