Uefa Özel Çarşamba ve Perşembe Kuponum

F-S4n3%AnK

New member
Reaction score
0
Selam arkadaslar

316-Zenit-Villareal (2) 2.4
Düşüncem Bu iki takımdan Bir üst tura ismini yazdıracak olan takım Villareal olacaktır

323-Brann-Everton (2) 1.5
İngiltere ekibine verilen oran çok iyi bence takımları kıyaslarsanız ibre %80 %90 Evertonu gösteriyor

333-Anderlecht-Bordeaux (2) 2.6
Belçika futbolu pek tat vermiyor Fransız ekibi hırçın futboluyla Galibiyete cok daha yakın

424-Zurich-Hamburg (2) 1.95
Hamburga verilen oran çok güzel ikinci maçlarda bu oranlar verilmeyebilir Alman ekibi 1 adım önde gözüküyor

431-Slavia Prague-Tottenham-(2) 1.55
Fikstürün en banko maçı gibi gözüküyor ama maç 90 dk oldugunu unutmuyoruz sadece nacizane fikrim olan tottenham diyorum

Oranımız=28.290

Not:Rosenborg-Fiorentina maçından uzak durmakta fayda var Rosenborg-valencia maçlarındaki gibi bir süpriz yaşatabilir.

Ayrıca Benfica-Nürnberg maçına verilen oran riske değmez diye düşünüyorum o macta beraberlik veya nürnbergin kazanması süpriz olmaz

Söylediğim maçlar tamamen tavsiyedir garanti veya şu maç bankodur diyemem amaç birşey kazanacaksak beraber kazanalım

HERKESE BOL ŞANS

Tutması imkansız, Eleme maçlarında bu kadar çok deplasman takımı kazanamaz
+ Nürnbergin T.D ' ü kovuldu, takım huzursuz, Benfica alıcak bence :goz:

everton maçına ben 0 basarım geçen gün kupon everton dana yattı tek iyi değiller birde deplasman 0 olur

Sen bilirsin sistem kuponumda banko olarak yazdım uefa maçı oldugu için everton affetmez

şöle uçuk bi kupon yaptım tutmaz denilemez ben yatırcam

321-0 --3,00
323-0--3,20
316-2--2,40
326-ü--1,40
325-2--10,00

Geri