Ubuntu 8.10 Alpha 5 sunuldu..!!

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
ubunt_logo.jpg

Merakla beklenen Linux versiyonu Ubuntu'nun yeni sürümüne ait Alpha 5 yayınlandı.
Açık kaynak kodlu işletim sistemi Linux'un yeni versiyonu olan Ubuntu 8.10'a ait beşinci ve sonuncu Alpha sürümü indirime sonuldu. Ubuntu yazılım geliştirme takımı tarafından hazırlanan Alpha 5, 2.6.27 Linux karnelini ve 2.23.91 GNOME masaüstü ortamını, 7.4 X.Org Ağ bağlantı yöneticisini, dinamik karnel modül desteğini ve dahasını içeriyor. Tam versiyonun yayınlanması için ise 30 Ekim'e kadar beklemek gerekecek. Ubuntu 8.10 (Intrepid Ibex kod adlı) Alpha 5 sürümünü edinmek için tıklayın!

Kullandığımız (8.4.) versiyonu ile ekim ayında çıkıcak olan tam versiyona yükseltebilir miyiz?

Her zaman yükseltme şansın var :goz:

paylasım ıcın tesekkurler. bytan sana bı sorum olacak kusuruma bakmaburaya yazdıgım ıcın ben uc kere ındırım pardusu ama kuaramadım.cd bır yere kadar kuruluyor sonra ps kapanıyor.ben ıkısınıde beraber kullanmak ıstıyorum malum ıs ıcın xp gereklı.acab once xp yı sılıp pardusu veya ubuntu yu hıc fark etmez yukleyıp sonra xp yı mı kurmam gerekıyor cevap ıcın sımdıden tesekkurler....

paylasım ıcın tesekkurler. bytan sana bı sorum olacak kusuruma bakmaburaya yazdıgım ıcın ben uc kere ındırım pardusu ama kuaramadım.cd bır yere kadar kuruluyor sonra ps kapanıyor.ben ıkısınıde beraber kullanmak ıstıyorum malum ıs ıcın xp gereklı.acab once xp yı sılıp pardusu veya ubuntu yu hıc fark etmez yukleyıp sonra xp yı mı kurmam gerekıyor cevap ıcın sımdıden tesekkurler....

Kusurluk bir şey yok, Fakat yardım hattına yazsaydın, başkaları da faydalanabilirdi..

Neden kapandığı önemli bilgisayarın.hangi aşamada?ne oldu en son?CD hangi yere kadar kurdu? vs...
Bu tür bilgiler olmadan, ne desem hikaye olur :goz:

basım dertte

valla indirdim,iso dosyasını direkt CD ye attim,
kurulum ekrani geldi,
türkçe dil i seçtim,
dos komutları kibi peş peşe yazılar cikti, en son borda yada kırmızı renkte # işareti cikti ve ekran karanlik oldu,öylecede bekledi.

ıste benım ps dede aynı sorun var bu neden kaynaklanıyor acaba .ps ım deskop core duo asus p5Q deluxe anakart 4gb ram atı rodeonx1800 safıre ekran kartı sorun nedır acaba yardım ıcın sımdıden tesekkur.yardım bolumune yazdım burayada yazdım konu kırlılıgı olduysa herkesten ozur dılerım..

Geri