U3 Sandisk Portable Programlar Neden Çalışmıyor...Sorun

fells2

Banned
Reaction score
0
Merhablar;

U3 Sandisk 16 GB Flash Bellek Aldım...www.hackhell.com ' dan Portable Programları indiriyorum ve indirdiğim portable programlar Çalışmıyor....Programları masüstüne atıyorum...U3 flash bellekten neden görmüyor...Görmesi için hangi programı yüklemeliyim...aradım bulamadım...umarım yardımcı olursunuz....

Saygılar....

bendede aynisindan var ilk pcye taktigimda programi kendi yükledi vistada calisiyor bende xp oldugu icin calismiyor tabii

Nasıl yani ?

http://www.tinypic.com/

KnowN bu site dışında upload edebileceğim sağlam bi site varmı şu anda bu siteden upload yapılmıor

sana resimleri gösterecem known onun için soruorum

CruzerSync
CruzerSync™ U3 Edition software allows SanDisk Cruzer® smart drive users to easily and securely (AES 128-bit encryption) access, edit and restore ALL their personal files (productivity documents, audio and video files, bookmarks etc.) and Outlook® data (emails, attachments, calendar, contacts, notes, tasks) at anytime from any computer in the world. A true Mobile Desktop at your fingertips!
Version 6.2.042.1 Updated on Mar. 20, 2008

birde özgür kardeşim şu program lazım bana u3 sandisk programı için onu indiremedim...bulamadım bellekte vardı silmişim yanlışlıkla

buna üyelik gerkiyor herhalde
resim yükleyemedim bu verdiğin siteye

tinypic'i dene ;)

imageShack.'i hackhELL kaßuL etmez ;)

sen usbyi takinca kenarda U3 sandisk gelmiyormu
bide bilgisayarima tiklayinca iki ayri bellek gözükmüyormu biri U3 diger bellek?????

yoksa özelden mail ver ben yollayim sana dosyalari????? büyük gelirse msn???? bi dene????

Geri